İşte bebek var olan size olur kısarsan, ta tek oda yakacaksın kapını örtüp ya da ful yakmaya devamKiralar aldı başını gitti burası uygun diye tuttuk ev sahibi tanıdık öyle sıkboğaz eden biri değil. Manzarası falan da var.
Ama her 3 kıştır anamız ağlıyor. Şeytan diyor kıs kombiyi.
Yattigim yerden ev topluyorm işte negom daha napim hahahahahahahTamam canım benim için sorun yok ki, sen üzülüyorsun boşuna
Eline sağlık canımiş bitmez
Yat yat ne olacak böyle ros
Yok ya hu nerde öyle ev
Eline sağlık canım maşaallah
O da iyiymiş denesem miYattigim yerden ev topluyorm işte negom daha napim hahahahahahah
Gobusum büyüdü herşey yoruyorO da iyiymiş denesem mi
Yolu yarıladın cidden, kız dimi halaGobusum büyüdü herşey yoruyor
Ama bnce dene dinlene dinlene çok daha verimli oluyor
Gösterirse emin olcaz negom :)Yolu yarıladın cidden, kız dimi hala
Göstermeyerek kız olduğunu ispat ediyorGösterirse emin olcaz negom :)
Az kaldı valla şaka gbi hemen geçiyor günler :)
İns oyleidr negom :)Göstermeyerek kız olduğunu ispat ediyor
Kapı örtüp tek yaksam kızım peşimde olmuyor. Bakalım arka odamız var duvarı çok rutubet yaptığı için kullanmıyorduk. Orasını peteğini açtım orda oturucaz ısınırsa inş rutubet yapmaz. Durumları da iyi Kapısına çıkıp parayı mezara mı götüreceksiniz diyesim var.İşte bebek var olan size olur kısarsan, ta tek oda yakacaksın kapını örtüp ya da ful yakmaya devam
Göstermiyorsa kız.Gösterirse emin olcaz negom :)
Az kaldı valla şaka gbi hemen geçiyor günler :)
A bende. Kafamdan yapıyorum temizliyorum telliyorumYattigim yerden ev topluyorm işte negom daha napim hahahahahahah
Benmki de nazlı olacak belli smdiden :)Göstermiyorsa kız.Benim kızda göstermedi. 24 haftada detaylıda belli oldu. Nazlı oluyorlar ya.
En güzeli öyle yapmak aslındaA bende. Kafamdan yapıyorum temizliyorum telliyorum
Hiç yorulmadan,suya sabuna dokunmadanEn güzeli öyle yapmak aslında
Arada bende yapıyorum öyle elllerim.hic islanmiyorHiç yorulmadan,suya sabuna dokunmadan
Ertesi gün çok fena iş yapılıyor ama. Kafanda kurmuşsun yaArada bende yapıyorum öyle elllerim.hic islanmiyor
Ben şimdi yarin napicam hepsi kafamdaErtesi gün çok fena iş yapılıyor ama. Kafanda kurmuşsun ya
Bomba gibi geliyorum diyosun. Yarın gel maraton edek. Kim daha çok kurmuş kapisalimBen şimdi yarin napicam hepsi kafamda
Attım kafaya beyin bedava olarak takiliyorm
Hamile kadına ettiğin teklife bak cix cix cixBomba gibi geliyorum diyosun. Yarın gel maraton edek. Kim daha çok kurmuş kapisalim
Yok o zaman ben kapismam senle. Sen kurmaya devam.Tek sen yorulmuyorsun çünkü. Bol bol dinlenHamile kadına ettiğin teklife bak cix cix cix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?