Doğum olsun sözüm olsun kapisalim :)Yok o zaman ben kapismam senle. Sen kurmaya devam.Tek sen yorulmuyorsun çünkü. Bol bol dinlen
Böyle iddialı olduğuma bakma fosidik. Sade havaHamile kadına ettiğin teklife bak cix cix cix
Bnde öyle merak etmeBöyle iddialı olduğuma bakma fosidik. Sade hava
Ah canım. Kendim gibi biri. Sarilasim geldiBnde öyle merak etme
İki fosidiik birbirimizi caydirmayalim daAh canım. Kendim gibi biri. Sarilasim geldi
Bonus nasıl oldun canım. Kendimden bugün seni unuttum
Genelde öyle oluyor. Buranın bayadir üyesiyim. Herkes burda gibi. Herkes dünya iş yapmış. Sade ben sürekli burdayım. Bunu da bugün keşfettimİki fosidiik birbirimizi caydirmayalim da
Daha iyi olursun inşallah.İdare eder canım sağol ❤
Genelde öyle oluyor. Buranın bayadir üyesiyim. Herkes burda gibi. Herkes dünya iş yapmış. Sade ben sürekli burdayım. Bunu da bugün keşfettim
Kız bakiyom burda çene yaparken. Şiir gibi şarkı gibi kocaman yeşil yazılı bir listeyle gelmişsin. Ben telin başında sabitimSaatlimi gelelimiki nefes alıyoruz şurda
İş sevkimiz gelsin diye buralardayızGenelde öyle oluyor. Buranın bayadir üyesiyim. Herkes burda gibi. Herkes dünya iş yapmış. Sade ben sürekli burdayım. Bunu da bugün keşfettim
Bende öyle düşünmüştüm. Kafamdan hallediyom artık düşünce gücü sanırımİş sevkimiz gelsin diye buralardayız
Burda misin gittin miBurdayım ben konuşuruz gelirseniz
Burda sabitim benBurda misin gittin mi
O zaman tamamdırBurda sabitim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?