Negodur oEve dip bucak giriştim güzel temizlik oluyor.
Devam etmezsem kalır kalkmam lazım.
5 dakika oturayım diyorum o 5 dakika oluyor 55 dakika
Kac gündür pek temizlik yapmamanın bedelini ödüyorum
Kendime verdiğim gazim
İş mi kalır bu saate pehİşlere yeni başlayan gomilere sevgiler arz ederim
Kolunda zaten sorun var o riske girme bence. Sen çamaşır yıka katlaSelamlarr
Nego Çamaşırlar önce yıkansın da diğerlerini yaparız Koltuk sileyim istiyorum ama kolum akşama deli gibi ağrır buna hazır mıyım bilemedim
Koltuk silme işini eşine mi kitle diyorsunKolunda zaten sorun var o riske girme bence. Sen çamaşır yıka katla
Yani yapabilecek biri varken neden yorulasınKoltuk silme işini eşine mi kitle diyorsun
Galırİş mi kalır bu saate peh
Çamaşır, bulaşık ve ütü diyorum o zamanArttırıyorum,bulaşık makinesi boşaltmayı seven koca alın net. Benim ki cok seviyor tüm evi temizlese o kadar sevinmem
Sabah katladım çamaşırları ödevi görmeden yaptım ama diğerine de ihtiyacım var30 haziran ödevi
Bayram geliyor temizliğe hazır mıyız gençlerrr
Çamaşırlar birikmiş, kırışmış buruşmuş ağlıyorlar katla beni diye.
O çatal kaşık çekmecesi ne kendini kaybetmiş
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
i p e k
@Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
@Minik Meleklerim
@Maya-
@Amazing family
KısmennBirileri bayram temizliğine başlamış
Musluk olmuşsun yineGünaydın kızlar
Badicim nasılsın ne var ne yokMusluk olmuşsun yineaz kaldı ben de süpürge olacağım inşallah amin
Şükür canım durumu iyi ilaçlarını kullanıyor bugün kontrole gitti doktorunu bulamamış yarın bi daha gidecek bakalım ameliyat durumunu konuşacaklarBadicim nasılsın ne var ne yokkv nasıl olfu
İyiyim şükür canım ben aynı bildiğin gibiyimŞükür canım durumu iyi ilaçlarını kullanıyor bugün kontrole gitti doktorunu bulamamış yarın bi daha gidecek bakalım ameliyat durumunu konuşacaklar
Sen napıyosun sen de iyi misin
Allah kolaylık versin hepimize inşallah son bir ay kaldı sınavına çalışmaları hızlandırdın mıİyiyim şükür canım ben aynı bildiğin gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?