golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Yok canım pek çalışamıyorum. Konu eksiğim çok. Sadece deneme tekrar yapmaya çalışıyorum yapabildiğim kadar. Akşama halim kalmıyor Aslında bu sene iyi çalışsam çok iyi olacaktı ama yapamadım.Allah kolaylık versin hepimize inşallah son bir ay kaldı sınavına çalışmaları hızlandırdın mı
Sağlık olsun canım Allah hayırlısını nasip eylesin inşallahYok canım pek çalışamıyorum. Konu eksiğim çok. Sadece deneme tekrar yapmaya çalışıyorum yapabildiğim kadar. Akşama halim kalmıyor Aslında bu sene iyi çalışsam çok iyi olacaktı ama yapamadım.
Amin inşallahSağlık olsun canım Allah hayırlısını nasip eylesin inşallah
Ne bu özet miBugün balkonlar yıkandı rutin iş harici
Calıskanlıgımın özeti diyebilirizNe bu özet mi
Fena bişey oldun sen telden sonraCalıskanlıgımın özeti diyebiliriz
Farkettim yaa işlerimi zevksiz yapıyorum kulaklık müzık yokFena bişey oldun sen telden sonra
Utansın tabii. Vaktinde içince yan etkı oluyor muBen iyiydim yine başım ağrıyo bu ilaç yapıyo heralde ya bilmiyorum tabi geç içtim ondan öncesine kadar iyiydim sanki.
Antidepresana muhtaç eden düzen utansın lilili
Farkettim yaa işlerimi zevksiz yapıyorum kulaklık müzık yok
Bilmiyorum ki anlayamıyorum bu ara çok ağrıdığı için garıştıUtansın tabii. Vaktinde içince yan etkı oluyor mu
Hiç alışamamıştım. Unutulmuşumdur ifşa oldugum kişi tarafından diye geri döndümMusluk olmuşsun yineaz kaldı ben de süpürge olacağım inşallah amin
Çay içiyom ben sen napıyon boya ne alemdeben geldim napiyonuz
Çay içiyom ben sen napıyon boya ne alemde
Allaha şükür o daha iyi de ben perişanım boğazlarım patlıyor yutkunamıyorum başım davul gibi. Kulaklarım ağrıyorJES Oğlan nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?