Eskiden bunlar vız gelirdi şimdi tır gibi geliyorKarı gibi karıııı beeeeeahhhhhhhhh
Ahahaha Sus gız kocamı da özledimAman aman kalırsın sonra anne evinde tüh tüh
Anacım ben ölem o zaman nerelere gidemEskiden bunlar vız gelirdi şimdi tır gibi geliyor
Yaşlandım artık
Bah bahhh goocaaam diyorsun yaniAhahaha Sus gız kocamı da özledim
Niye yav tamam hamilesin de ondan sonraki zaman benden genç olacaksın neticedeAnacım ben ölem o zaman nerelere gidem
Emin misinNiye yav tamam hamilesin de ondan sonraki zaman benden genç olacaksın neticede
Hayırlı olsun canımNego kızlar taşınma fikrimiz var bayramdan sonra inş. bu yüzden pek temizlik yapasım gelmiyor.Bayram geliyor ama ben biraz buruk yaşıyorum bu tatlı telâşları.
Kv ile yanyana yaşamayı sonlandıracağım inş.
Geç oldu cevap ama:) ben banyo yaparken sıcak su şampuanla güzelce yıkıyorum ,fayansa vurarak dibindekilerin çıkmasını sağlıyorum. Tarağın şekli nasıl?
Sabah ütü selesine baktım seni andım bugün ütü yapmalıyım diyeÜtüüüüüüüü
Hadi gözün aydınNego kızlar taşınma fikrimiz var bayramdan sonra inş. bu yüzden pek temizlik yapasım gelmiyor.Bayram geliyor ama ben biraz buruk yaşıyorum bu tatlı telâşları.
Kv ile yanyana yaşamayı sonlandıracağım inş.
Her seferinde bir çay daha deyipSabah ütü selesine baktım seni andım bugün ütü yapmalıyım diye
Anaa halı fırçası gibi bu
Okumadan önce dedim yeni halı fıçası çıkmışAnaa halı fırçası gibi bu
Tarağa peçete mi ıslak mendil mi bir şey geçirip öyle tarıyorlar saçı böylece dibine kir birikmiyormuş, ben denemeden gerçi videosunu gördüm. Çuvaldız iğnesi ile dibinde kalanları temizleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?