- 12 Haziran 2019
- 20.203
- 124.808
- 598
- 37
Kolay gelsin canımYoğun bi hafta geçiriyorum. Bugün de kızım arkadaşı eve gelecek evi topladım iyice. Kalkıp yemek yapıcam
Kayısı çayı yaptım gelbiriniz kahfemi yaptı burnum kokusu geldi
Teşekkür ederim sen de hoşgeldinKolay gelsin canım
Hoş buldum canımTeşekkür ederim sen de hoşgeldin
Ben içtim şimdibiriniz kahfemi yaptı burnum kokusu geldi
gayfe candır afiyet olsunKayısı çayı yaptım gel
o nasıl bir kokuydu öyleBen içtim şimdi
Bakabilirsem tam ihtiyacım olan şey
Sağol canım 2 tane içtimgayfe candır afiyet olsun
Çokta güzel duruyor ❤Bakabilirsem tam ihtiyacım olan şey
Bu o mubu bittki zehirli olduğunu biliyorum temas ve yutulmasıda zehirliyor hatta bunu bir haberde kadın yetiştirdiğini kesilen yere temas etip ağına elini sürmüş zor hasteneye yetişmiş zehirlenme teşisi konmuştu yetiştirenlerin özellikle kesilen yerdeki oluşan sıvıya dokunulmamasını göze yüze ağıza temas etmemesini evcil hayvan ve bebeklere dikkkat edimesi gerektiğini söylenmişti
MssPARE
bu bittki zehirli olduğunu biliyorum temas ve yutulmasıda zehirliyor hatta bunu bir haberde kadın yetiştirdiğini kesilen yere temas etip ağına elini sürmüş zor hasteneye yetişmiş zehirlenme teşisi konmuştu yetiştirenlerin özellikle kesilen yerdeki oluşan sıvıya dokunulmamasını göze yüze ağıza temas etmemesini evcil hayvan ve bebeklere dikkkat edimesi gerektiğini söylenmişti
deveitapanıgillerden değilmi
O difenbahya değil mi?MssPARE
bu bittki zehirli olduğunu biliyorum temas ve yutulmasıda zehirliyor hatta bunu bir haberde kadın yetiştirdiğini kesilen yere temas etip ağına elini sürmüş zor hasteneye yetişmiş zehirlenme teşisi konmuştu yetiştirenlerin özellikle kesilen yerdeki oluşan sıvıya dokunulmamasını göze yüze ağıza temas etmemesini evcil hayvan ve bebeklere dikkkat edimesi gerektiğini söylenmişti
Bu o değil sankiMssPARE
buna benzemiyormu bonusumO difenbahya değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?