golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben 7 aylıkken ayırdım ama 2 yaşına kadar emzirme devam ettiği için yine beraber uyuyor gibiydik. Şu anda sadece uyuturken yanında yatıyorum sonra kalkıyorum bi de işte gece uyanırsa gidiyorum yanına. 3 yaşından sonra kendi kendine uyumaya alıştırmayı planlıyorumKızlar iyi bayramlar.
Bdv de bir konu var. 15 yaşında erkek kardeşim hala annemle uyuyor diye.
Kaç yaşında ayırdınız çocukları. Çocuk büyütmek çok zor. Çok detay var.
Selamlar negoSelam sabah vermeyen hanımlar size de merhaba
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tenyearslatermavi
@Anka
@Minik Meleklerim
@Maya-
Amazing family
Hayırlı akşamlar bonusum nasılsınBitmiyor bayram kardeşlerim hayırlı akşamlar inşallah
İyiyim gölgecim kafamı dağıtayım diye camlara vurdum kendimi :) sen nasılsın nasıl geçiyor bayram?Hayırlı akşamlar bonusum nasılsın
Bayram günü ne camı kız bırakİyiyim gölgecim kafamı dağıtayım diye camlara vurdum kendimi :) sen nasılsın nasıl geçiyor bayram?
Ben de bugün köyden geldim. Dip bucak giriştim eve. Eşim de yardım etti. Çok temiz oldu ev. Normalde yapmadığım temizliği bayramda yapmak da çok ironikİyiyim gölgecim kafamı dağıtayım diye camlara vurdum kendimi :) sen nasılsın nasıl geçiyor bayram?
Alnım ak sayfada bekliyorum
Bilmem miiiArkandayım teyo bil de
Yürüyüşe başlasak teyoBilmem miii
Ben bayram öncesi iyi yürüyordum.yine başlayacağım canım, yürüyelimYürüyüşe başlasak teyo
A ha ha bayram sonrası dönüşüm muhteşem olacak durun sizArkandayım teyo bil de
İnşallah sabah başlıycam bende bakimBen bayram öncesi iyi yürüyordum.yine başlayacağım canım, yürüyelim
Bayramdan sonra herkes yapar, maharet bayramda yapmaktaA ha ha bayram sonrası dönüşüm muhteşem olacak durun siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?