- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
Olsun kuzu bende neleri neleri sanıyom bir bilsen bu hatunlar idare ediyorlar biz uzayan lohusa sendromlu analarıAnam utandım şimdi ben seni yeni geldin sandım
Valla benim de piyasada denemediğim çok az çikolata varÇikolata işi bendeeee evde bi canavar var çikolata yiyen
İçinden geleni yaparsan o insanlarada faydan olur zaten canım Allah yolunu açık etsin. Psikoloji için çok eleştiri alıyor isteyenler sen aldırma sakın onlaraHayır ikinci girişim. Ben küçüklüğümden beri deliler gibi tıp veya psikoloji istiyorum. O yüzden de şimdi bayramda millet maşallah desin diye elektrik elektronik mühendisliğine gitmek istemiyorum. Çünkü biliyorum içimde ukte kalacak. Bir yıl daha çalışırım o yüzden zor da olsa.
Ne döküp yalıyorumYooo hiç öyle değil senin bal dök yala olduğuna eminim ama ispatlayam. Neyse ben kendimden örnek vermiyim
Bal gı sen niye ayrıntı takılıyosun bugünNe döküp yalıyorumhık dedim tükrüğümde boğulacaktım az daha yarına erişemeden
Aynen biz lohusayız sendromluyuzOlsun kuzu bende neleri neleri sanıyom bir bilsen bu hatunlar idare ediyorlar biz uzayan lohusa sendromlu anaları
Eşimde aynı. Adam tatlı ve çikolata hastası resmenValla benim de piyasada denemediğim çok az çikolata vargerçi şimdi bayağı pahalandı o yüzden eskisi kadar çok deneyemiyorum
Ben çocuk ve ergen psikiyatristi olmak istiyorum. Bunu söylediğim her dört insandan biri psikiyatriyi napcan doktor ol diyorİçinden geleni yaparsan o insanlarada faydan olur zaten canım Allah yolunu açık etsin. Psikoloji için çok eleştiri alıyor isteyenler sen aldırma sakın onlara
Merhabalar davet edildim geldim şöyle bir göz gezdirdim ama bilemedim yetişebilir miyim bu aktifliğe
Ben de temizlik ve düzen hastası, başak burcu bir kadınım lakin 3 çocuğum var
Yine de hoşuma gitti, şurada yerimi alayım aktif olmasam da bakarım
merhabalar ben de yeni geldim
artık düzenl bir hayatımın evimin olmasını istiyorum.
fakat şu anda olduğu gibi nöbet usulü çalışıyorum. ne yapmam lazım ki, eşim de sürekli yardım eder ben evde değilken süpürür siler filan ama ben hiç tatmin olamıyorum.
Bal gı sen niye ayrıntı takılıyosun bugün
Eveet tabii anlatalım birçok Başaklarin arasında nasıl olacaksaAktif Lora yarın maraton nedir anlatmak bize düşer karşim
Bebeyim 2 aydir diyetteyim ama senin için bozarım be, ben getiririm sana soyle hangisinden alayımBen yapıyorum ama yanında çikilatayı biriniz getirin artık
Araba modeli seni
mesajları inceleme fırsatım olmadı amaHoşgeldiniz hanımlaraktif oldukça birbirimize faydamız oluyor öğreniyoruz örnek alıyoruz.
Çalışanda var 3-4 çocuklu olanda var gebe olanda var aramızda.
Ortak noktamız ev işleri.
mesajları inceleme fırsatım olmadı ama
ne yapıyorsunuz?
hadi bugün temizlik günü ilan edelim herkes banyosunu temizlesin gibi mi
vayy bu hoşuma gittiGünlük herkesin işi farklıdır.
Günlük neler yapacağımızı yazarız sonra yaptıklarımızı yazarız.
Hayata dair sohbetimiz muhabbetimiz hep var.
Günlük ödevler veriyorNego yapmak isteyen ihtiyacı olan yapıyor.
Mesela ödev cam silmekse çoğumuz siliyoruz birlikte yapmış oluyoruz.
Şart değil tabiki ödevler.
vayy bu hoşuma gitti
yarınki veya bu haftaki görev ne
18 temmuz ödevi
Önce üstümüzde ki rehaveti atalım
Fırın ağlıyor temizleyelim.
Giysi dolabı karışmış düzenleyelim.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Ziya
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Anka
@Minik Meleklerim
@Maya-
Amazing family
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?