Düzenli Evimiz & Hayatımız

İçinden geleni yaparsan o insanlarada faydan olur zaten canım Allah yolunu açık etsin. Psikoloji için çok eleştiri alıyor isteyenler sen aldırma sakın onlara

Olsun kuzu bende neleri neleri sanıyom bir bilsen bu hatunlar idare ediyorlar biz uzayan lohusa sendromlu anaları
Aynen biz lohusayız sendromluyuz
Valla benim de piyasada denemediğim çok az çikolata var gerçi şimdi bayağı pahalandı o yüzden eskisi kadar çok deneyemiyorum
Eşimde aynı. Adam tatlı ve çikolata hastası resmen sorma yaa uçtu gitti onların bile fiyatları

İçinden geleni yaparsan o insanlarada faydan olur zaten canım Allah yolunu açık etsin. Psikoloji için çok eleştiri alıyor isteyenler sen aldırma sakın onlara
Ben çocuk ve ergen psikiyatristi olmak istiyorum. Bunu söylediğim her dört insandan biri psikiyatriyi napcan doktor ol diyor bir kere değişiklik yapayım dedim KBB uzmanı olacağım dedim. Bu sefer de dediler ki elin sümüğüyle mi uğraşacaksın asla bitmiyorlar

Hoşgeldiniz hanımlar aktif oldukça birbirimize faydamız oluyor öğreniyoruz örnek alıyoruz.
Çalışanda var 3-4 çocuklu olanda var gebe olanda var aramızda.
Ortak noktamız ev işleri.

Hoşgeldiniz hanımlar aktif oldukça birbirimize faydamız oluyor öğreniyoruz örnek alıyoruz.
Çalışanda var 3-4 çocuklu olanda var gebe olanda var aramızda.
Ortak noktamız ev işleri.
mesajları inceleme fırsatım olmadı ama
ne yapıyorsunuz?
hadi bugün temizlik günü ilan edelim herkes banyosunu temizlesin gibi mi

mesajları inceleme fırsatım olmadı ama
ne yapıyorsunuz?
hadi bugün temizlik günü ilan edelim herkes banyosunu temizlesin gibi mi

Günlük herkesin işi farklıdır.
Günlük neler yapacağımızı yazarız sonra yaptıklarımızı yazarız.
Hayata dair sohbetimiz muhabbetimiz hep var.
Günlük ödevler veriyor Nego yapmak isteyen ihtiyacı olan yapıyor.
Mesela ödev cam silmekse çoğumuz siliyoruz birlikte yapmış oluyoruz.
Şart değil tabiki ödevler.

vayy bu hoşuma gitti
yarınki veya bu haftaki görev ne

vayy bu hoşuma gitti
yarınki veya bu haftaki görev ne

Haftalık değil canım günlük alıntıdaki gibi.
Yarın ne olur bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…