Bugün hallet hadi yazık buruş buruş oldularHallettin mi benimkiler hala bekliyor
Süpersin maşallah@Bonus can böğünkü adımlar. Artık fire yok, ful yürüyüş, dakikayı her zaman ölçmüyor diye az görünüyor. Yoksa o kadar sürede bu adım atılmazEki Görüntüle 3099128
Aa tabii bulaşık makinesini de boşaltıyor,küçük süpürge ile evde süpürüyorKüçük bey büyümüş öyleyse. Bizimkilerde çöp dökmeye başladılar. Büyüyorlar.
Klimasız odaları sabah serinliğinde halletmelisin evladımBugün mutfak banyo temizledim, biraz ütü yaptım, evi ortadan şöyle bir süpürdüm, toz aldım. Maraş ateş ediyor 38 derece, klimalı odadan çıkamıyorum hocam ne yapmalıyım?Nego
MuhteşemSüpersin maşallahbende başlıycam yeniden inşaAllah
Tabii ki her şey olur. Düzenli evimiz hayatımız diyoruz her planımızı işimizi yazıyoruzMerhaba çok hoşuma gitti çünkü bazen ben günümü çok verimsiz geçiriyorum. Buraya ders çalışmak, kitap okumak, film izlemekle ilgili hedefler de yazabiliyor muyuz?
Aynen hocam akşam çamaşır toplarken üşüdüm
Sizin gibi çalışan çok arkadaşımız var burada. Olduğu kadar yapıyor herkes ,maksat düzene oturtmakTemizlik güzel ve basit şeydir tabikiiiii benim gibi çalışanlar için değil çok yoruluyorummmmmm
Tamamdır
Ürkütme ceylanlarıAhhaha hahaha ulann göbeğim fırtladı
Biz burda tembelleri sevmeyiz sürekli iş yapacan
Hoşgeldin seni görmek de güzel buradaNego canım bildirim geldi baktım ne güzel bir sayfa verdiğin ödevleri hafta içi yapmam zor çalışan biriyim
Takibi aldım ama sayfayi
Çok dutluk olmaya başlamıştı hacıEskiden buralar dutluktu espirisi yapayım ahretlik gel heleNego
Nego bu aralar erkenden sızıyor sabah da uyanamıyor hayrolsun
Negoooooooo girişe turnike koy NegooooooooNego
Cok kalabaliklasicaz sanırım.
Biraz sokulun yanıma eskiler yoksa birbirimizi kaybedicez.
Herkese bildirim gitmiş
Kolonyoda serpelim
Ben size böyle mi öğrettim misafirperverliğianlık bu bi iki güne pek kalmaz diye düşünüyorum sen yine de sıkı dutun
Muhteşem bir giriş olmuş
Topiğeee girişş yaptımmm efendimmmneredeyse bütün sevdiklerim buradaa
Ara ara hep görüyordum ama bir türlü gelmek nasip olmadı nasip bugündeymişş selamlaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?