GünaydınNe kadar çok sayfa konuşulmuş oh ohEki Görüntüle 3099248
Nego bu aralar erkenden sızıyor sabah da uyanamıyor hayrolsun
YaaEşref saatinde içinden geçirdi demek bildirimi. Yarın diyim bana da bi niyetlensin
Aynen ya eskiden dolap mı vardı seledeydi bizim çamaşırlarHayır. Bekliyor benimkilerde. Eve geldim. Yemek yaptım. Sofra koyup kaldırdım. Çay faslını şimdi bitirdim. Duş alıp yatmayı planlıyorumnapim ya yetişmedi. Yarın yaparım belki..
83 lü müsün? Bende 83 lüyümAhhh tiniminimmm ne güzel ettin bende daldımcalışan ve yaşlı ablanız olarak sizin hızınıza yetişirim umarım
Yok ben onları itinayla serpiştirdim Etrafa selede olanlar kelebeğin benimkiler değilBugün hallet hadi yazık buruş buruş oldular
Aaa abla diyim sana ben 87 liyim83 lü müsün? Bende 83 lüyüm
Aynen ya eskiden dolap mı vardı seledeydi bizim çamaşırlar
Aaa abla diyim sana ben 87 liyim
Penguen gibi de yürüyorsun değil miben uzun zamandır göremiyorum
Bu bir işaretTam da üyelik iptali yapacaktım ya burası bir girdap beni içine çekiyor galiba
Penguen gibi de yürüyorsun değil mi
Aa aynı benyükselenim başak birde yemek yapmayı sevmem ama temizlik de çılgınlar gibi
MaşallahAa tabii bulaşık makinesini de boşaltıyor,küçük süpürge ile evde süpürüyorkendi oyuncaklarını ve yataklarını toplamak dışında her ev işine bayılıyorlar
Oo maşallah maşallahŞimdi şöyle iç mimarlık, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği kazanıyorum. Tabi İTÜ'de ODTÜ'de değil. Tüm temel bilimler ve öğretmenlikler geliyor. Ebelik, odyoloji, FTR, diyetisyenlik vs de geliyor ama ben bunları istemiyorum. O yüzden tekrar hazırlanacağım.
Oo hanfendi gelmen için yönetim bildirimi mi lazımdı ben her gün atıyordum oysakiYönetim bildirim atmış nego beni vurmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?