canım ben işini bitiren ve keyifle kahve içen taraftayımŞimdi yeni gelenler buranın bi kahve adeti vardır nego yokken diyim ben size
Öyle işlerimi bitireyimde kahve içeyim diyenler bir grup vardır.
Bir de iş bitene kadar ölim mi he ölim mi diyen, işe başlama kahvesi içen enerji toplayan bir grup vardır.
Tarafınızı seçin işte.
İyi yapıyorsun. Ben de tamamlayamadım tecvidi yaz tatiline girdik diye, çocuklara tek veriliyor şu an kursta, eşşek kadar olduğum için yazın gidemiyorumÇift dikiş tecvid arapçam yokta tekrar ediyorum unuttuğum varsa şimdi kızıma öğretirken olmaz eyle
Anlamıştım zatencanım ben işini bitiren ve keyifle kahve içen taraftayım
Ben hiç kahve içmeyenlerdenimŞimdi yeni gelenler buranın bi kahve adeti vardır nego yokken diyim ben size
Önce işlerimi bitireyimde kahve içeyim diyen bir grup vardır.
Bir de iş bitene kadar ölim mi he ölim mi diyen, işe başlama kahvesi içen enerji toplayan bir grup vardır.
Tarafınızı seçin işte.
Kuranı kerimi okurken tecvitli okuyorum da ben bu tecvid isimlerini unutuyorum ya siz negzel söylüyonuz kıskandımÇift dikiş tecvid arapçam yokta tekrar ediyorum unuttuğum varsa şimdi kızıma öğretirken olmaz eyle
İnsan unutuyo canım öğreticem diyr bskınca hatırladım hepsiniKuranı kerimi okurken tecvitli okuyorum da ben bu tecvid isimlerini unutuyorum ya siz negzel söylüyonuz kıskandım
Bende esime ogretcem tecvit o ara inşallah ezberlerimİnsan unutuyo canım öğreticem diyr bskınca hatırladım hepsini
Canım bende yenilerdenim ilk günden bana bile motife oldu bu grup üstelik rahatsızım ve işe gidemedim bu gün... takip et kim neler yapıyor bak sende eminim kalkar yaparsın birseylerMerhabalar bende katılmak istiyorum 9 aylık bir bebeğim var evi her zaman temiz tutmam gerekiyor lakin son zamanlar da çok yoruldum artık hiç bişey yapasim gelmiyor uykusuzluk bı yandan sıcaklar bı yandan galiba şuan diplerdeyim. Siz bana belki motive olursunuz ne yapmam gerekiyor günlük bilgi alışverişindemi bulunucaz
Geçmiş olsunCanım bende yenilerdenim ilk günden bana bile motife oldu bu grup üstelik rahatsızım ve işe gidemedim bu gün... takip et kim neler yapıyor bak sende eminim kalkar yaparsın birseyler
Almaya çalışmak mazide kaldıNe guzel iste kilo
Vermeksen kilo
Mu almaya calisiyorsun yoksa
Şimdi yeni gelenler buranın bi kahve adeti vardır nego yokken diyim ben size
Önce işlerimi bitireyimde kahve içeyim diyen bir grup vardır.
Tarafınızı seçin işte.
Doğru taraftasıncanım ben işini bitiren ve keyifle kahve içen taraftayım
Feyz alırsın belkiAnlamıştım zaten
Muttasıl var bonuscugum sanırsamki
Merhaba hoşgeldinizMerhabalar bende katılmak istiyorum 9 aylık bir bebeğim var evi her zaman temiz tutmam gerekiyor lakin son zamanlar da çok yoruldum artık hiç bişey yapasim gelmiyor uykusuzluk bı yandan sıcaklar bı yandan galiba şuan diplerdeyim. Siz bana belki motive olursunuz ne yapmam gerekiyor günlük bilgi alışverişindemi bulunucaz
Ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?