Düzenli Evimiz & Hayatımız

canım ben işini bitiren ve keyifle kahve içen taraftayım

Çift dikiş tecvid arapçam yokta tekrar ediyorum unuttuğum varsa şimdi kızıma öğretirken olmaz eyle
İyi yapıyorsun. Ben de tamamlayamadım tecvidi yaz tatiline girdik diye, çocuklara tek veriliyor şu an kursta, eşşek kadar olduğum için yazın gidemiyorum

Ben hiç kahve içmeyenlerdenim

Merhabalar bende katılmak istiyorum 9 aylık bir bebeğim var evi her zaman temiz tutmam gerekiyor lakin son zamanlar da çok yoruldum artık hiç bişey yapasim gelmiyor uykusuzluk bı yandan sıcaklar bı yandan galiba şuan diplerdeyim. Siz bana belki motive olursunuz ne yapmam gerekiyor günlük bilgi alışverişindemi bulunucaz

Çift dikiş tecvid arapçam yokta tekrar ediyorum unuttuğum varsa şimdi kızıma öğretirken olmaz eyle
Kuranı kerimi okurken tecvitli okuyorum da ben bu tecvid isimlerini unutuyorum ya siz negzel söylüyonuz kıskandım

Canım bende yenilerdenim ilk günden bana bile motife oldu bu grup üstelik rahatsızım ve işe gidemedim bu gün... takip et kim neler yapıyor bak sende eminim kalkar yaparsın birseyler

Merhaba hoşgeldiniz
Günlük yaptıklarımızı, yapacaklarımızı yazıyoruz. Motivasyon istiyorsak hadi biri beni gazlasın benimle maraton yapsın diyoruz ( aynı anda işe başlayıp bitince yazdıklarımızı yazmak)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…