İşini biliyorsun dostumBaşkanım seni tenzih ederim ben bu sefil üyelerden bahsediyorum. Yoksa senin aydın ruhun olmasa nasıl ayakta tutcan bu sistemi
Ben de eşek kadarim ama gidiyorumİyi yapıyorsun. Ben de tamamlayamadım tecvidi yaz tatiline girdik diye, çocuklara tek veriliyor şu an kursta, eşşek kadar olduğum için yazın gidemiyorum
Ufak şeyler kaldı artık daha ne yapacaksın evi kırkladın zatentrilece yapiyom keki firinda şerbeti dolapta birazdan sosunu yapcam negom:)
dedim bildirimler arasında ben göremedim ödevi galiba
Sabah çamaşır attım makineye şimdi bi daha atcam. çocuğu okula bırakıp geldim. odayı toplayıp nevresim falan değiştirmem lazım
doğum fotogeafcisiyla görüşme yaptım. su an için yapılacak çok kalabalık bi listem kalmadı çok şükür
Tabi ki. Ben kuralsız okuyordum, tecvidi sonradan öğrendim. Yaz okulu ya o yüzden çocuklara özel, Eylül'de tekrar açılacak bizim kurs inşallah. Ne öğrenirsek kârdırBen de eşek kadarim ama gidiyorumbilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Ben de eşek kadarim ama gidiyorumbilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Almaya çalışmak mazide kaldı
Ben de öyleydim tecvidsiz okuyordum, şimdi küçücük çocuklarla birlikte Tecvid dersi alıyorum ahahahTabi ki. Ben kuralsız okuyordum, tecvidi sonradan öğrendim. Yaz okulu ya o yüzden çocuklara özel, Eylül'de tekrar açılacak bizim kurs inşallah. Ne öğrenirsek kârdır
Versem iyide gözüm kesmiyor artık diyetiagauahha cidden oyle.. belli yastan sonra kilo vermek zorlasiyo. Ya da yiyende ölüyo yemeyende deyip yiyoruz ondan
Kahve içmeyenler ne olacakŞimdi yeni gelenler buranın bi kahve adeti vardır nego yokken diyim ben size
Önce işlerimi bitireyimde kahve içeyim diyen bir grup vardır.
Bir de iş bitene kadar ölim mi he ölim mi diyen, işe başlama kahvesi içen enerji toplayan bir grup vardır.
Tarafınızı seçin işte.
Öncesinde ve sonrasında hiç kahve içmeyen ben olarak yeni bir statü açıyorumDoğru taraftasın
Evde iş btiyor mu kiŞimdi benim dışarda işim var evde de işim var. İşimi bitirip çıksam gelince yine işim var.
Allah sen bilirsin
HoşgeldinEski uyelerden biri olarak ben de yerimi alayimNego
Bebegimi saglikla kucagima aldim cok sukur,evime geldim,genel temizligimi yaptirdim,haftaya da ucretsiz izne ayrilarak gecici sureligine ev hanimligina terfi edicem2 cocukla evimin ve kendimin duzenini bozmadan ilerlemek istiyorum
Evet efenim 93 Kayseri doğumlu, aslen Kırıkkaleli, 4 yıllık evli, 1 çocuk anasıyımYeni gelenler hele tanıtın kendinizi
Kahve içmeyenler ne olacak
Bende aramam çaktırmayınÖncesinde ve sonrasında hiç kahve içmeyen ben olarak yeni bir statü açıyorum
Senim bir çocuk analığını yerim gıııııızEvet efenim 93 Kayseri doğumlu, aslen Kırıkkaleli, 4 yıllık evli, 1 çocuk anasıyım
Çay da içmem benBende aramam çaktırmayın
Çaycıyım ben,kahve arada bir içerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?