- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Kolay gelsin canımBen bugün yatak odasına başlayacağım ufaktan
Benim içinde öyle hep kötü günler, hiç bir şey yapmıycam sadece yatmak istiyorum benGünaydın herkese dün de kötü bir gündü benim için bakalım bugün nasıl olacak yeni yıl olunca günler farklı mi oluyor sanki peh
Şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşim sabah geldi
Sonra çamaşır faslı var
Evi üstten süpürüp silerim haftasonu büyük temizlik var yine
Biraz da yürüyüş yaparım
Kafanıza göre takılın bugün canım, amaaan ev işi de ne kiVes
Vestiyer temizliği falan da olabilir negocum malum kış ayakkabı koyuyoruz pişleniyor hemen :)
Hadi kolay gelsinGünaydın huzurlu sağlıklı sabahlarbiz bugün alışverişe gidicez ordan da bi acile kızım grip olmuş ordan gribi kayın valideme bulastirp gelicez kahvaltı hazırladım makinayi boşalttım bulaşıkları makinaya yerleştirdim wc banyo temizlendi yataklar toplandı dağınıklık düzeltildi şimdi çantamı hazırlayıp çıkicaz
Gel Birlikte salalimİnsanı delirtiyorlar
Oraları da sen sil diye bezi eline verecektin
O değilde benim nova bir gün demedi temizlik yapılmış diye, bu yıl hedefim salmak temizliğin kıymetini bilene kadar
Çok geçmiş olsun canım
Ohhh çok iyi olmuş,bende yapıyım, o neydi gızzzz
Günaydınnnn, tunaydinOvv amma uyumuşum ya
Ben okurum birtane allah sifa versin canimNego herkesi etiketler misin ben bulamadım etiketleri eşim cuma günü ameliyat olacak okumasını bilenlerden Yasin isteyeceğin
Allah razı olsun canımBen okurum birtane allah sifa versin canim
Tamam canım Allah şifa versinNego herkesi etiketler misin ben bulamadım etiketleri eşim cuma günü ameliyat olacak okumasını bilenlerden Yasin isteyeceğin
TamamKızlarKirmizi pabuc un bir isteği var, bakar mısınız
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
EvetTamamKirmizi pabuc ben de anneme söylüyorum okur o... hatta birden fazla da okur. Senin de hamile olduğunu da söylerim. Doğru hatırlıyorum değil mi?
Sağol canımTamam canım Allah şifa versin
amin canım cümlemizden Allah razı olsun senin doğumunu eşinin ameliyatını kolaylaştırsın rabbimEvetçok teşekkür ederim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?