Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın huzurlu sağlıklı sabahlar biz bugün alışverişe gidicez ordan da bi acile kızım grip olmuş ordan gribi kayın valideme bulastirp gelicez kahvaltı hazırladım makinayi boşalttım bulaşıkları makinaya yerleştirdim wc banyo temizlendi yataklar toplandı dağınıklık düzeltildi şimdi çantamı hazırlayıp çıkicaz

Ben bugün yatak odasına başlayacağım ufaktan
Kolay gelsin canım
Benim içinde öyle hep kötü günler, hiç bir şey yapmıycam sadece yatmak istiyorum ben
Ves

Vestiyer temizliği falan da olabilir negocum malum kış ayakkabı koyuyoruz pişleniyor hemen :)
Kafanıza göre takılın bugün canım, amaaan ev işi de ne ki
Hadi kolay gelsin

Çöp kovalarını boşalttım poşetleri değiştirdim

Ayakkabıları düzenledim

Girişin ve mutfağın kirli yerlerini koridorun açıktaki yerlerini sildim tozları topladım

Salonu toparladım

Ocağı sildim

Kapıdaki paspası makineye attım

oğlan yıkandı kıyaferlerini giydirdim
Vestiyer ödevi uygun benim için de Nego

Tünaydın.
Dün kocayı ve sitedekileri çekiştirmekten yaptıklarımı yazamadım. Ödevleri yaptım çamaşır yıkadım evi süpürdum sildim.
Bugün sabah kalktığımda hiç iş yapmadım. Malum doğalgaz 500 tlcik gelince küçük odaya geçiyoruz. Kahvaltı yapıp mutfağı topladım. Sonra Salonu baştan aşağı temizledim. Diğer odalar dandini. Halbuki bir tek mutfaktaki TV yi taşıcam nasıl bu kadar dağıttım anlamadım valla.

Gel Birlikte salalim Nego

Tünaydin hanimlar yeni yılın ilk günün den günaydin

Bugun yaptiklarim
- banyolari bastan asagi ozonladim ( 2 banyo var)
- tozlari aldim, aynalari sildim,dis kapiyi kilerin kapisini sildim.
- mutfaktaki bulaşıkları makineye dizdim, kahvaltidan sonra calistirdim.
- dip köse sildim
- süpürdüm.
- makineyi bosaltim.
- yogurt corbasi yaptim.
- simdi ocaga damlayan yaglari silicem.
- ve hepimiz banyo yaptik kizimi yikadim, camasirlar makine ye attim, aksam esim gelince çalıştıracağım.
(Vestiyeride 2 gun once silmiştim,simdi hem tozu aldim hem supurdum)

Öğleden sonra yaptıklarım::
Yatak çarşafı değiştirdim

Yatağı topladım(tekrar)

Eşimin kazak ve pijamalarını düzenledim, atılacakları ayırdım. ( kıyafet verme yerine koyuyorum) ohhh ferahlıyorum elden çıkarınca....

Mutfağı toparladım

Bulaşık makinesini çalıştırdım

Çamaşır attım, kuruttum.
Vestiyer ödevi ile kayıp ayakkabı çekeceğini buldum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…