Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi sogukta deli mi öpmüş onları

Bi sogukta deli mi öpmüş onları
Soba kurmuşlar kız. Bildiğin soba. Ellerinde rakı bardakları arka fonda kına gecesi müzikleri. Neyse polis geldikten sonra kapattılar müziği. Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar.

Soba kurmuşlar kız. Bildiğin soba. Ellerinde rakı bardakları arka fonda kına gecesi müzikleri. Neyse polis geldikten sonra kapattılar müziği. Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar.

Ooo çok zekilermis yalnız, düşüncesiz ve zeki yanı

Ooo çok zekilermis yalnız, düşüncesiz ve zeki yanı
Sorma hepsi öksürüyor. Polise şikayet etmeden balkondan baktım 3 kişi ağızlarda sigara ellerde rakı bardağı Ankara havası oynuyordu. Ayyy komikti ya görüntü gitmiyor gözümün önünden.
Orası nasıl bir site bacım aboow :)
Ya bazen o kadar sessiz ve güzel oluyor ki anlatamam. Arka taraf zeytinlik ön deniz manzaralı. Zaten ilk kirasına sonra manzarasına vurulup tuttuk bu evi ama pişman olduk. Bu yaz mangal sever komşular yangın çıkardı. Apartman yanıyordu. Kavga etmekten bıktım.

Teksas gibi site ora :)

Bizim sitede tık yok maşallah üstteki ayı da evde değil herhalde hiç sesi gelmiyor geçen grip olmuş 3 gün hapşuruk dinledim evde
Arada heyecan iyi olur kız. Benim üstte oturan bir yürüyor sanarsın mehteran takımı. Kapıları öyle kapatıyor ki düşmandan saklanıyor sanki. Benim kız da çok ağlar. Kız ağlıyor bu tepiniyor.

Kızlar, temizlikten anlayan bacılar yılın ilk günaydını benden gelsin...
Ablam bana biraz para yollamış hediye kendine bi şey al diye... robot süpürge ya da şarjlı süpürge almak istiyorum kullanan var mı? Bana marka önerin hangisini alayım bi de 2500 lira gibi bi param var....

Ablanı ödünç alabilir miyim bir form da bunu önermişlerdi

Eklentiler

• 81F8A527-C93A-474C-B337-38325E9EB5DA.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın. Sabah çok iyi kalktım. Çok iyiyim. Bulaşık Makinesi boşalttım. Mutfağı toparladım. Fayanslara çamaşır suyuyla citiledim.ocak davlumbaz güzelce temizledim. Alt dolapları bı tür geçtim yüzünden. WC yıkadım. Bir paket çamaşır attım. Şimdi kahvaltı hazirliycam. Mutfağım zaten bitmişti bugün gardrobu temizliycem. Fazlalıklar gidicek.

Dyson güzel marka onun dikey süpürgesi olabilir, güle güle kullan canım
Oo maşaallah kız çok mutlu oldum

Günaydın herkese dün de kötü bir gündü benim için bakalım bugün nasıl olacak yeni yıl olunca günler farklı mi oluyor sanki peh
Şimdi kahvaltı hazırlayacağım eşim sabah geldi
Sonra çamaşır faslı var
Evi üstten süpürüp silerim haftasonu büyük temizlik var yine
Biraz da yürüyüş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…