- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Ayyy sitenin bahçesine kurmuşlar ses sistemini eğleniyorlar. Kız da uyumadı uyarmaya balkona çıktım baktım içki içiyorlar kesin sarhoşturlardır dedim muhatap olmadım polisi aradım. Ama polis gelmeden müziği kapadılar.
Soba kurmuşlar kız.Bi sogukta deli mi öpmüş onları
Soba kurmuşlar kız.Bildiğin soba. Ellerinde rakı bardakları arka fonda kına gecesi müzikleri. Neyse polis geldikten sonra kapattılar müziği. Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar.
Orası nasıl bir site bacım aboow :)Soba kurmuşlar kız.Bildiğin soba. Ellerinde rakı bardakları arka fonda kına gecesi müzikleri. Neyse polis geldikten sonra kapattılar müziği. Şimdi ne yaparlarsa yapsınlar.
Sorma hepsi öksürüyor.Ooo çok zekilermis yalnız, düşüncesiz ve zeki yanı
Ya bazen o kadar sessiz ve güzel oluyor ki anlatamam. Arka taraf zeytinlik ön deniz manzaralı. Zaten ilk kirasına sonra manzarasına vurulup tuttuk bu evi ama pişman olduk. Bu yaz mangal sever komşular yangın çıkardı.Orası nasıl bir site bacım aboow :)
Teksas gibi site ora :)Sorma hepsi öksürüyor.Polise şikayet etmeden balkondan baktım 3 kişi ağızlarda sigara ellerde rakı bardağı Ankara havası oynuyordu. Ayyy komikti ya görüntü gitmiyor gözümün önünden.
Ya bazen o kadar sessiz ve güzel oluyor ki anlatamam. Arka taraf zeytinlik ön deniz manzaralı. Zaten ilk kirasına sonra manzarasına vurulup tuttuk bu evi ama pişman olduk. Bu yaz mangal sever komşular yangın çıkardı.Apartman yanıyordu. Kavga etmekten bıktım.
Aynen öyle bu yaz olay çıkmadı diye dertleşirken ya. komşuyla apartman yanmıştı.Teksas gibi site ora :)
Benimki üsttekiler benziyor ama kısa boylu göbekli az prenses olandanNeyseki biz evlenip alttakilerden nasiplendik
Arada heyecan iyi olur kız.Bizim sitede tık yok maşallah üstteki ayı da evde değil herhalde hiç sesi gelmiyor geçen grip olmuş 3 gün hapşuruk dinledim evde
Ablanı ödünç alabilir miyimKızlar, temizlikten anlayan bacılar yılın ilk günaydını benden gelsin...
Ablam bana biraz para yollamış hediye kendine bi şey al diye... robot süpürge ya da şarjlı süpürge almak istiyorum kullanan var mı? Bana marka önerin hangisini alayım bi de 2500 lira gibi bi param var....
Dyson güzel marka onun dikey süpürgesi olabilir, güle güle kullan canımKızlar, temizlikten anlayan bacılar yılın ilk günaydını benden gelsin...
Ablam bana biraz para yollamış hediye kendine bi şey al diye... robot süpürge ya da şarjlı süpürge almak istiyorum kullanan var mı? Bana marka önerin hangisini alayım bi de 2500 lira gibi bi param var....
Oo maşaallah kız çok mutlu oldumGünaydın. Sabah çok iyi kalktım. Çok iyiyim. Bulaşık Makinesi boşalttım. Mutfağı toparladım. Fayanslara çamaşır suyuyla citiledim.ocak davlumbaz güzelce temizledim. Alt dolapları bı tür geçtim yüzünden. WC yıkadım. Bir paket çamaşır attım. Şimdi kahvaltı hazirliycam. Mutfağım zaten bitmişti bugün gardrobu temizliycem. Fazlalıklar gidicek.
Ben bugün yatak odasına başlayacağım ufaktanÖdev ne istiyorsunuz aklıma bir şey gelmiyor bugün
Vestiyer temizliği falan da olabilir negocum malum kış ayakkabı koyuyoruz pişleniyor hemen :)Ödev ne istiyorsunuz aklıma bir şey gelmiyor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?