- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Regliyim yoksa bende okurdum.Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmayı nasip etsin inşallah.
grevdeyim negohatun gelene kadar yapmicam bisi
Bende grevdeyim ben zaten hep grevdeydimgrevdeyim negohatun gelene kadar yapmicam bisi
Prenses sendromu bu nerde görsem tanırımAdam da benle küstü kızlar. Goncagülu incittim. Dün gece yani yılbaşı gecesi yastığını da alıp yatağı terketti. Dönerek yuvarlanarak yattım.
OkurNegohatun dışardan gelip burayı okuyabiliyor mu. Ona göre yazacam. Milleti kiskirtmis gibi olmayim.
Okur okur :) koca küslüğü iyidir bazen :)Negohatun dışardan gelip burayı okuyabiliyor mu. Ona göre yazacam. Milleti kiskirtmis gibi olmayim.
Bebegim iyi çok şükür :) kızım fena grip olmuş onunla uğraştım tüm yatak çarşaf nevresim hepsini yıkadım gece 11 e kadar onunla uğraştım ama bugün oda iyi şükür kocam da gececi yahu gündüz yine evdeydiAtaayemi zeynepyu kocan gitti mi kız yoksa evde mi. Bebeğin nasıl oldu. Özlendin ❤
Allah iyilik versin canım benimBebegim iyi çok şükür :) kızım fena grip olmuş onunla uğraştım tüm yatak çarşaf nevresim hepsini yıkadım gece 11 e kadar onunla uğraştım ama bugün oda iyi şükür kocam da gececi yahu gündüz yine evdeydidersimizde boşmuş sabah baktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?