- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Benimkş de böbreklerim ağrıdı diyor. Doktora git diyorum sıcak su torbası iyi gelir diyor. 4 te uyudu hala uyuyor şimdide sayıklıyor öyle uyuma.Kız benimki de aynı. Biraz önce gitti şimdi gelmiş. Niye geldin dedim soğuk diyor
Seninki nazlı da sanki. Oy oyBenimkş de böbreklerim ağrıdı diyor. Doktora git diyorum sıcak su torbası iyi gelir diyor. 4 te uyudu hala uyuyor şimdide sayıklıyor öyle uyuma.
Hemde ne naz. Yemi evlendiğimizde neler çektim. Sonra saldım ipini. Takılıyor kendi geçen diyor ki sen benle ilgilenmiyorsun. Deidm ben kendimle ilgilenmiyorum sen kusur kaldın.Seninki nazlı da sanki. Oy oy
Seninki bence gonca kızHemde ne naz. Yemi evlendiğimizde neler çektim. Sonra saldım ipini. Takılıyor kendi geçen diyor ki sen benle ilgilenmiyorsun. Deidm ben kendimle ilgilenmiyorum sen kusur kaldın.
Anamın bir lafı var koca iyi bir şey olsaydı adı gonca olurdu diye doğruymuş valla.
Naz bakımından mı?Seninki bence gonca kız
Her bakımdanNaz bakımından mı?
Ben goncalığını görmedimHer bakımdan
Nazlı, prenses daha nasıl gonca olsun. Senin kocanın adı Goncagül olmalı benceBen goncalığını görmedimkv görümce kp doldurmuyor bu ara ondan iyi gibi yoksa ne nemruttur o.
Evet iyi fikir.Nazlı, prenses daha nasıl gonca olsun. Senin kocanın adı Goncagül olmalı bence
Bizim ki ekstra dan bir de koca göbekliHem koca totolu hem prenses akıllara zarar canım çok şanslısın
İnsanı delirtiyorlarHmmm olabilir. Servis çağırmak lazım da koca popolu kocam her petek için su bastılar normal fatura deyip duruyor.Ağzına faturayı tıkasım geldi az daha yapıcam ama.
Ayyy baş ağrım yeni geçti benim.
Ya bende öyle dedim de benim salak koca her peteğe ayrı su bastılar suyu akıtılar ondan çok geldi deyip durdu boğacaktım az kaldı.
Oraları da sen sil diye bezi eline verecektinBenimki de bugün gelmiş oh oh diyor temizlik yapılmış. Bir bakayım diyor olmuş mu. Kapı üstlerine elini sürüyor. Kıl kuyruk kaynana kılıklı. Kılçık
Çok geçmiş olsun canımbenimde aklım burda :) bugün oğlum tüm gün kustu 2 kere tüm üzerime başıma 2 kere duşa girdim hali silmekten mahvoldum acile gotur dük üşütmus Nane limon vercem bakalım bide ilaç verdi yoksa iş yapardım ben
Ohhh çok iyi olmuş,Geçen beni delirtti çaydanlık şakası yaptım. Ay o adam noldu sapsarı kesildi oh canıma deysin
Çok teşekkür ederimİnsanı delirtiyorlar
Oraları da sen sil diye bezi eline verecektin
O değilde benim nova bir gün demedi temizlik yapılmış diye, bu yıl hedefim salmak temizliğin kıymetini bilene kadar
Çok geçmiş olsun canım
Ohhh çok iyi olmuş,bende yapıyım, o neydi gızzzz
He bide benimki 2 gün evdeNeyseki biz evlenip alttakilerden nasiplendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?