Naptıın Kız Goncagüle.Adam da benle küstü kızlar. Goncagülu incittim. Dün gece yani yılbaşı gecesi yastığını da alıp yatağı terketti. Dönerek yuvarlanarak yattım.
Ameliyat bugün di mi canım? Allah yardımcınız olsun.....Allah razı olsun
Teşekkür ederiz canımBonus
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Kızlar dilos.. diye başlayan bi arkadaş vardı onu etiketleyemedim. Cumanız mübarek olsun. Temizlik ödevini ben vereyim de Negomun aklı burda kalmasın...
Bu arada tek tek etiketlemek ne zormuş. Hakkınız ödenmezNego ve Feslegen Kokulu Nane
Ödev mutfaktaki deterjan koyduğumuz yeri ve yağ tenekesinin bulunduğu yeri temizlemek olsun. Çok çabuk kirlendikleri için seçtim.
Bonus ben de seni düşünüyordum acaba verir mi ki diye... kalplerimiz karşılıklı gerçekten...H hasbeenandgone kalpler birmiş akşam aklıma geldin ödevi verse diye ❤ ne iyi yapmışsın.
Allah razı olsun canım saat 4 de inşallahAmeliyat bugün di mi canım? Allah yardımcınız olsun.....
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bende okumak istiyordum ama malum günAllah razı olsun canım saat 4 de inşallah
Şu oğlumu uyutup hemen gidiyorumBonus
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
Nur1835
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Kızlar dilos.. diye başlayan bi arkadaş vardı onu etiketleyemedim. Cumanız mübarek olsun. Temizlik ödevini ben vereyim de Negomun aklı burda kalmasın...
Bu arada tek tek etiketlemek ne zormuş. Hakkınız ödenmezNego ve Feslegen Kokulu Nane
Ödev mutfaktaki deterjan koyduğumuz yeri ve yağ tenekesinin bulunduğu yeri temizlemek olsun. Çok çabuk kirlendikleri için seçtim.
Sağol canım benim topladık şükür dua etsen yeter bizeÇok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bende okumak istiyordum ama malum gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?