Düzenli Evimiz & Hayatımız

Annem bende düzenim uçtu gitti neden öyle oldu anlamadım. Kadın bana karışmıyorda sanırım anam iş yapsın çocuk baksın diye bekliyorum. Tam hayırlı evlat.
Neyse sabah evi toparladım.
Öğlene doğru süpürüp silerim.
Çöpleri bugün kesinlikle atmam lazım. Şu çöp atma işi acayip zor geliyor yaa.
Cam silmem lazım bir de Öfff.
Ödevi de birazdan yaparım. Negohatun yok diye ödevde olmaz diyordum.

Ay sana bebişi sorcaktim unuttum naptiniz kilo aldi mi benimki yine almamış doktor bidahaki kontrolde almazsa mamaya basliycaz dedi çocuk yiyor almıyor kilo acaba yemiyor mu offf delircem :)

Ay sana bebişi sorcaktim unuttum naptiniz kilo aldi mi benimki yine almamış doktor bidahaki kontrolde almazsa mamaya basliycaz dedi çocuk yiyor almıyor kilo acaba yemiyor mu offf delircem :)
Daha tartılmadı bende dün yazdırdım mamayı yılbaşı girince araya. Benim ki de sevdiği şeyleri yiyor ama kilo almıyor. Çok hareketli iğne deliğinden geçecek öyle. Ya hareketten dolayı almıyor ya da sevdiği şeyler kalorisi yetmiyor.

çalışanlar katılamıyormu bizde akşam yaptıklarımızı yazalım::):):):)
Olma mı
Bak @Lices_s Bir ogretmen ve asagida da yaptıkları
Ödevimi yaptım
Kahvaltı yapıp yemek yaptım
Mutfağı topladım ocağı ve fayansları sildim
Şimdi de okula gidiyorum nöbet+6 saat ders zalım hayat :)

Çocukları gönderip yattım. Bu huyundan nefret ediyorum. Uyumayi hiç sevmiyorum bu ara bunu çok yaptım. Kendimden sıkılmış olarak uyandım
Ben de uyumaya bayılıyorum. ama çocuklar uyutmuyor
Allah Allah neden almıyor ki? Anne sütünü yağlandırıcı şeyler yesen

Benim kızım 14 aylık iki ayda sadece 1 kilo almış. Hareketli olduğu için. Muhtemelen seninki de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…