- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Çorba kasesinden biraz fazla yiyor malum 17 aylık ama her şeyi yemiyor.Benimkide almıyor du kızlar bu ay baya toparladım. Ben birer çorba kasesi yediriyorum üç öğün siz ne kadar veriyorsunuz
Haklısın canım. O aylık bebek için normal değil. Keske iyi bir doktora görünseniz. Şimdiki doktorlar da ilgilenmiyor yaaa.17 aylık 8 kilo ama :)
Benim oğlan 2 saatte bir 125 ml devam sütü iciyor iki öğün bir kase çorba iciriyorum yoğurt yiyor sabah yumurta yiyor bazen domates peynir falan veriyorum ama zorla yiyor az mı besliyorum ki ne güzel 9 kilo oldu diye seviniyordum 8 500 çıktı bir ayda sadece 100 gram almışBenimkide almıyor du kızlar bu ay baya toparladım. Ben birer çorba kasesi yediriyorum üç öğün siz ne kadar veriyorsunuz
Bilmiyom ki canım. Benim bebeğin de iştahı yoktu. Bu öksürük gecmeyince bir alerji şurubu verdi iştahı bu açtı sanırım. Bende devam sütü beni reddetti bebeğim süt az olduğu için heralde. Üç öğün verdim bende iştahı açılmışken. Altı aylık benimkideBenim oğlan 2 saatte bir 125 ml devam sütü iciyor iki öğün bir kase çorba iciriyorum yoğurt yiyor sabah yumurta yiyor bazen domates peynir falan veriyorum ama zorla yiyor az mı besliyorum ki ne güzel 9 kilo oldu diye seviniyordum 8 500 çıktı bir ayda sadece 100 gram almış
Üzülme büyüyorlar bir şekilde. Zayıflık kötü birşey değil ki .Sağlıklı olsunBenim oğlan 2 saatte bir 125 ml devam sütü iciyor iki öğün bir kase çorba iciriyorum yoğurt yiyor sabah yumurta yiyor bazen domates peynir falan veriyorum ama zorla yiyor az mı besliyorum ki ne güzel 9 kilo oldu diye seviniyordum 8 500 çıktı bir ayda sadece 100 gram almış
N’aptınız canım çıktı mı eşin ameliyattanSağol canım benim topladık şükür dua etsen yeter bize
Hayır daha giremedi doktorun ameliyatları uzamış salak gibi oldum beklemekten yaN’aptınız canım çıktı mı eşin ameliyattan
Tabii ki canım ben çalışanın önde gideniyim akşam eve en erken 20.30 da varıyorumçalışanlar katılamıyormu bizde akşam yaptıklarımızı yazalım::):):):)
Aaaaa aç aç bekliyordur bi de. Devlet hastanesi mi?Hayır daha giremedi doktorun ameliyatları uzamış salak gibi oldum beklemekten ya
Yok canım özel ağrıdan aklına açlık filan gelmiyormuş bir kurtulsak da başka bir şey istemeyiz iki gün yemese de olurAaaaa aç aç bekliyordur bi de. Devlet hastanesi mi?
Özelde de bu kadar sıra mı varmışYok canım özel ağrıdan aklına açlık filan gelmiyormuş bir kurtulsak da başka bir şey istemeyiz iki gün yemese de olur
Beyin cerrahı olduğu için başka operasyonları da oluyor niye böyle oldu biz de anlamadıkÖzelde de bu kadar sıra mı varmışmilletçe bel fıtığı mı olduk nedir?
Allah yardımcısı olsunŞimdi alıyorlarmış ameliyata arkadaşlar duanızı bekliyorum
Allah yardımcınız olsun. Sağsalim çıksın inş.Şimdi alıyorlarmış ameliyata arkadaşlar duanızı bekliyorum
Allah şifa versin canım, sizlere bağışlasın, hiç görmemiş gibi şifa bulsunŞimdi alıyorlarmış ameliyata arkadaşlar duanızı bekliyorum
Allah yardımcısı olsunçıkınca haber et bizede
Allah yardımcınız olsun. Sağsalim çıksın inş.
İyi geçmiş ameliyat inşallah birazdan çıkacakmış uyandırılıyor şu an nazlımprensesimİyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir bi slm vereyim dedim
Yeni yıl tüm türkiyeme iyilik ve güzellik adına
ne varsa bol bol getirsin canlarım
Allah şifa versin canım, sizlere bağışlasın, hiç görmemiş gibi şifa bulsun
Geçmiş olsun canım. Inşallah tamamen iyileşir. Sen nasılsın? Kaç haftan var? Aman bu ara sakın doğurmaİyi geçmiş ameliyat inşallah birazdan çıkacakmış uyandırılıyor şu an nazlımprensesim
Sağol canım 3 haftam var ama tansiyonum şu an yükselmişGeçmiş olsun canım. Inşallah tamamen iyileşir. Sen nasılsın? Kaç haftan var? Aman bu ara sakın doğurma
Kıyamam yaaa. Keske biri olsa yanınızda. Eşine kim bakıyor?Sağol canım 3 haftam var ama tansiyonum şu an yükselmişevde de çocuklarla yalnızız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?