Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimkide almıyor du kızlar bu ay baya toparladım. Ben birer çorba kasesi yediriyorum üç öğün siz ne kadar veriyorsunuz
Benim oğlan 2 saatte bir 125 ml devam sütü iciyor iki öğün bir kase çorba iciriyorum yoğurt yiyor sabah yumurta yiyor bazen domates peynir falan veriyorum ama zorla yiyor az mı besliyorum ki ne güzel 9 kilo oldu diye seviniyordum 8 500 çıktı bir ayda sadece 100 gram almış

Bilmiyom ki canım. Benim bebeğin de iştahı yoktu. Bu öksürük gecmeyince bir alerji şurubu verdi iştahı bu açtı sanırım. Bende devam sütü beni reddetti bebeğim süt az olduğu için heralde. Üç öğün verdim bende iştahı açılmışken. Altı aylık benimkide

Üzülme büyüyorlar bir şekilde. Zayıflık kötü birşey değil ki .Sağlıklı olsun

İyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir bi slm vereyim dedim
Yeni yıl tüm türkiyeme iyilik ve güzellik adına
ne varsa bol bol getirsin canlarım
Şimdi alıyorlarmış ameliyata arkadaşlar duanızı bekliyorum
Allah şifa versin canım, sizlere bağışlasın, hiç görmemiş gibi şifa bulsun

Allah yardımcısı olsun çıkınca haber et bizede
Allah yardımcınız olsun. Sağsalim çıksın inş.
İyi geçmiş ameliyat inşallah birazdan çıkacakmış uyandırılıyor şu an nazlımprensesim

İyi geçmiş ameliyat inşallah birazdan çıkacakmış uyandırılıyor şu an nazlımprensesim
Geçmiş olsun canım. Inşallah tamamen iyileşir. Sen nasılsın? Kaç haftan var? Aman bu ara sakın doğurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…