Kesinlikle. Ne temizlik belli oluyor ne toplaklık. Ah ah. Az yorulmamışım o evde...Yoksa ondan mı alt alta üst üste herşey üstüme geliyor.
Geçmiş olsun sizede. Daha bu salı antibiyotik bitirdik. Yine hastalandı.Kızına da geçmiş olsun canım benimkiler de hasta
10 kiloluk ketçap miOn kiloluk ketçaptan sonra inanırım bu dediğine senin prenses istifçi demek ki . Minimal yaşama geçsek temizlik de kolay olur
Tekrar geçmiş olsun canım. Rabbim sizi yavrularınıza yavrularınızı da size bağışlasınAz ağrısı varmış dün gece kötüydü bayağı şimdi toparlamış bu gece kalacaklar mı tam belli değil büyük oğlan gel diye tutturdu dün de 1.30 a kadar uyumadılar babam konuşamıyor diye
Hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versinErzak dolabım yok benim kızlar.Ev çok küçük cikicam inşallah bu evdenbu ev beni boğuyor sanki.
Bir önceki mesajı alıntılayacaktım yanlış olmuş ama gecmis olsun. Rabbim şifa versin canım.Çamaşır benmde hiç bitmiyor
Dün biraz yıkadım daha da yikancak yığınla çamaşır var
Kendim çok sık giyer çıkarırım
Eşim de
Eee çocuklarda bize çekmiş habire kıyafet yıkıyoruz
YaaaEvi toparladım malum annem var içimden iş yapmak gelmiyor.
Süpürdüm sildim
Kızımın dolabının üstünü sildim.
Kızım yine grip oldu.
Size de çok geçmiş olsun canım.Kızına da geçmiş olsun canım benimkiler de hasta
Amin cnm.coo.saol10 kiloluk ketçap mi
Tekrar geçmiş olsun canım. Rabbim sizi yavrularınıza yavrularınızı da size bağışlasın
Hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin
Bir önceki mesajı alıntılayacaktım yanlış olmuş ama gecmis olsun. Rabbim şifa versin canım.
Yaaa
Allah yardımcınız olsun. Ortalıkta salgın var illaki bulaşıyor bir yerden
Size de çok geçmiş olsun canım.
Kız gidip uyusanaYarına misafir var. Hem gündüz hem akşama nasipse
Bense buralarda takılıyorum
Ben de merak ediyorum dört gözle....Herkeze günaydın. Bu hafta pek iş yapamadım çocuklar hastaydi bide eşim sabahları evdeydi. Pazartesi basliycam ama maratona da varımbu ban süresi ne zamana kadar sürüyor ki çok uzun değilmi gelmedi hâlâ öğretmenim.
Ben daha pek bilmiyorum hiç ban yemedim merak ettim acaba kaç gün diye o yüzden sordumBen de merak ediyorum dört gözle....
Ben bir keresinde 3 gün ban yemiştim.Ben daha pek bilmiyorum hiç ban yemedim merak ettim acaba kaç gün diye o yüzden sordum
O kadar uzun oluyormuBen bir keresinde 3 gün ban yemiştim.
Çok sevindim geçtiğine canım. Seninle beraber ben de kaygılanmıştım ❤Tünaydın mutlu pazarlar.
Kızım hasta gelemedim hiç düşmüyor ateşi.
Sınavım vardı sabah geçtim şükür.
Nego gelmişsin ❤
Kirmizi pabuc eşin nasıl oldu?
terliksuu senin çocuk nasıl oldu?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Benimkiler de hasta. İki küçükler grip olmuş. Kışın hep böyle halimiz.Tünaydın mutlu pazarlar.
Nego gelmişsin ❤
Canım sinavida geçmişin hayırlı uğurlu olsun. Şimdi aldın artık ehliyetiTünaydın mutlu pazarlar.
Nego gelmişsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?