- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Annesiyle babası yanındaKıyamam yaaa. Keske biri olsa yanınızda. Eşine kim bakıyor?
Allah yardımcınız olsun canım. Sen de kendine dikkat et.Annesiyle babası yanında
Sağol canımAllah yardımcınız olsun canım. Sen de kendine dikkat et.
Aleyküm selam canımİyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir bi slm vereyim dedim
Yeni yıl tüm türkiyeme iyilik ve güzellik adına
ne varsa bol bol getirsin canlarım
Allah şifa versin canım, sizlere bağışlasın, hiç görmemiş gibi şifa bulsun
Benm çocuklar hasta iksii de onlarla ugrasiyormKızlar iyi geceler D Dilos06 üzgün üye imiş o yüzden ekleyememişim herhalde. Bugünkü ödevimiz bir dolap üstü silmek olsun. Bu arada musluğumda leke var ne önerirsiniz? Temizliği iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bonus
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Hadi Kızlar göreyim sizi..Nego gelince bizimle gurur duysun.. herşeyden önce de tertemiz bir evde otu
Aleyküm selam canım
kiz nettin gecenin 4unde ödev etiketlemissinKızlar iyi geceler D Dilos06 üzgün üye imiş o yüzden ekleyememişim herhalde. Bugünkü ödevimiz bir dolap üstü silmek olsun. Bu arada musluğumda leke var ne önerirsiniz? Temizliği iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bonus
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Hadi Kızlar göreyim sizi..Nego gelince bizimle gurur duysun.. herşeyden önce de tertemiz bir evde otu
Aleyküm selam canım
Muslukta ne lekesi var çamaşır Makinesi deterjanı ve sünger çok güzel temizliyor musluklarıKızlar iyi geceler D Dilos06 üzgün üye imiş o yüzden ekleyememişim herhalde. Bugünkü ödevimiz bir dolap üstü silmek olsun. Bu arada musluğumda leke var ne önerirsiniz? Temizliği iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bonus
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Aleyküm selam canım
Eşin nasıl oldu canım geçmiş olsun rabbim şifa versinMuslukta ne lekesi var çamaşır Makinesi deterjanı ve sünger çok güzel temizliyor muslukları
Sağol canım sabah ayağa kalkmış şükür az ağrısı varmış iyileşecek inşallahEşin nasıl oldu canım geçmiş olsun rabbim şifa versin
Zamanla iyileşecektir tabi zor olanı atlattınız canım :)Sağol canım sabah ayağa kalkmış şükür az ağrısı varmış iyileşecek inşallah
Çocuk çok canım çocuk bir de nazlı prensesin varBenim evim her gün dağınık,her gün iki posta çamaşır yada fazlası mutlaka var. Burdaki temiz hatunlar nasıl temiz oluyor bir türlü anlamıyorum. Acaba evimde kıyafet mi cok. Bir akıl fikir verin bana
Ama bazıları kaç tane çocuk var evleri gıcır gıcır. Düzen mi yok bende kıyafetleri çıkarıp atasim var bugün. Herşeyi çöpe doldursam sanki huzur bulacam ohÇocuk çok canım çocuk bir de nazlı prensesin var
Eşin iyi mi. Kaç gün kalcak hastanede.Çocuk çok canım çocuk bir de nazlı prensesin var
Bilmem bizim evin genel dağınıklığı çocukAma bazıları kaç tane çocuk var evleri gıcır gıcır. Düzen mi yok bende kıyafetleri çıkarıp atasim var bugün. Herşeyi çöpe doldursam sanki huzur bulacam oh
On kiloluk ketçaptan sonra inanırım bu dediğine senin prenses istifçi demek ki . Minimal yaşama geçsek temizlik de kolay olurHele mutfağım kızlar sanki savaşa gider gibi erzak dolu tıklım tıklım. Alıyor alıyor koyuyor bişey de diyemiyorum adama küsüyor malum. Bir sene evden cikmasak sanırım yeter.
Az ağrısı varmış dün gece kötüydü bayağı şimdi toparlamış bu gece kalacaklar mı tam belli değil büyük oğlan gel diye tutturdu dün de 1.30 a kadar uyumadılar babam konuşamıyor diyeEşin iyi mi. Kaç gün kalcak hastanede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?