Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar iyi geceler D Dilos06 üzgün üye imiş o yüzden ekleyememişim herhalde. Bugünkü ödevimiz bir dolap üstü silmek olsun. Bu arada musluğumda leke var ne önerirsiniz? Temizliği iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
Bonus
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
@Lices_s
Anka
zebekine
B BUSR4
Feslegen Kokulu Nane
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Hadi Kızlar göreyim sizi.. Nego gelince bizimle gurur duysun.. herşeyden önce de tertemiz bir evde otu
Aleyküm selam canım

Benm çocuklar hasta iksii de onlarla ugrasiyorm

kiz nettin gecenin 4unde ödev etiketlemissin

Muslukta ne lekesi var çamaşır Makinesi deterjanı ve sünger çok güzel temizliyor muslukları

Benim evim her gün dağınık,her gün iki posta çamaşır yada fazlası mutlaka var. Burdaki temiz hatunlar nasıl temiz oluyor bir türlü anlamıyorum. Acaba evimde kıyafet mi cok. Bir akıl fikir verin bana
Çocuk çok canım çocuk bir de nazlı prensesin var

Ama bazıları kaç tane çocuk var evleri gıcır gıcır. Düzen mi yok bende kıyafetleri çıkarıp atasim var bugün. Herşeyi çöpe doldursam sanki huzur bulacam oh
Bilmem bizim evin genel dağınıklığı çocuk kıyafetler çocuk tabi prensesim de çok çamaşır çıkarır

Hele mutfağım kızlar sanki savaşa gider gibi erzak dolu tıklım tıklım. Alıyor alıyor koyuyor bişey de diyemiyorum adama küsüyor malum. Bir sene evden cikmasak sanırım yeter.
On kiloluk ketçaptan sonra inanırım bu dediğine senin prenses istifçi demek ki . Minimal yaşama geçsek temizlik de kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…