Sağ salim kavuşur inşallah çoluk çocuğuylaAz ağrısı varmış dün gece kötüydü bayağı şimdi toparlamış bu gece kalacaklar mı tam belli değil büyük oğlan gel diye tutturdu dün de 1.30 a kadar uyumadılar babam konuşamıyor diye
Çamaşır benmde hiç bitmiyorBenim evim her gün dağınık,her gün iki posta çamaşır yada fazlası mutlaka var. Burdaki temiz hatunlar nasıl temiz oluyor bir türlü anlamıyorum. Acaba evimde kıyafet mi cok. Bir akıl fikir verin bana
Allah geniş ferah bir ev nasip etsin. Bir önceki evim çok küçüktü. Şükür geniş eve çıktım. Aslında evim çok dağılmıyormuş.Erzak dolabım yok benim kızlar.Ev çok küçük cikicam inşallah bu evdenbu ev beni boğuyor sanki.
Yoksa ondan mı alt alta üst üste herşey üstüme geliyor.Allah geniş ferah bir ev nasip etsin. Bir önceki evim çok küçüktü. Şükür geniş eve çıktım. Aslında evim çok dağılmıyormuş.
Ev küçük olduğu için dağınık geliyor. Bir de erzak dolabı gerçekten çok işe yarıyor. Bneşm de ev büyük ama mutfak küçük. Erzak dolabı yaptım girişe çoxugun dolabının yan tarafını çıkardım erzak dolabı yaptım. Biraz toparladı.Erzak dolabım yok benim kızlar.Ev çok küçük cikicam inşallah bu evdenbu ev beni boğuyor sanki.
Evet canım ya prenses filan ama işte baba sonuçta Allah yokluğunu göstermesinSağ salim kavuşur inşallah çoluk çocuğuylainsan böyle zamanlarda daha çok aile oluyor.
Evet ev küçükse yeterli depolama alanı yoksa ondan seni boğuyor canınYoksa ondan mı alt alta üst üste herşey üstüme geliyor.
Allah geniş ferah evler nasip etsinErzak dolabım yok benim kızlar.Ev çok küçük cikicam inşallah bu evdenbu ev beni boğuyor sanki.
Amin canım. Prenseste olsalar daha napalim. Allah sağlıklı uzun ömür versin bütün prenseslereEvet canım ya prenses filan ama işte baba sonuçta Allah yokluğunu göstermesin
Amin sıcak falan diye takmiyordum ama bugün iyice anladim. Hirsimi dolapların içindekileri çıkararak aldım. Evde birbirimizin k.icinda geziyoz ördek ve yavrularıAllah geniş ferah evler nasip etsin
Kız napiyim işe gidecektim işte yapamam diye görev aşkı ile uyku tutmadıkiz nettin gecenin 4unde ödev etiketlemissin
Eline sağlık canım. Ödevimi yapmışsın. Ben de eve işten yeni geldim yemek yedik ancak...Evi toparladım malum annem var içimden iş yapmak gelmiyor.
Süpürdüm sildim
Kızımın dolabının üstünü sildim.
Kızım yine grip oldu.
Kızına da geçmiş olsun canım benimkiler de hastaEvi toparladım malum annem var içimden iş yapmak gelmiyor.
Süpürdüm sildim
Kızımın dolabının üstünü sildim.
Kızım yine grip oldu.
Pas lekesi canım. Çamaşır deterjanı ile deneyeyimMuslukta ne lekesi var çamaşır Makinesi deterjanı ve sünger çok güzel temizliyor muslukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?