Düzenli Evimiz & Hayatımız

Az ağrısı varmış dün gece kötüydü bayağı şimdi toparlamış bu gece kalacaklar mı tam belli değil büyük oğlan gel diye tutturdu dün de 1.30 a kadar uyumadılar babam konuşamıyor diye
Sağ salim kavuşur inşallah çoluk çocuğuyla insan böyle zamanlarda daha çok aile oluyor.

Benim evim her gün dağınık,her gün iki posta çamaşır yada fazlası mutlaka var. Burdaki temiz hatunlar nasıl temiz oluyor bir türlü anlamıyorum. Acaba evimde kıyafet mi cok. Bir akıl fikir verin bana
Çamaşır benmde hiç bitmiyor
Dün biraz yıkadım daha da yikancak yığınla çamaşır var
Kendim çok sık giyer çıkarırım
Eşim de
Eee çocuklarda bize çekmiş habire kıyafet yıkıyoruz

Erzak dolabım yok benim kızlar.Ev çok küçük cikicam inşallah bu evden bu ev beni boğuyor sanki.
Allah geniş ferah bir ev nasip etsin. Bir önceki evim çok küçüktü. Şükür geniş eve çıktım. Aslında evim çok dağılmıyormuş.

Bu vakte kadar ne yaptım:
Yatak odasını süpürüp sildim
Çekmeceleri düzenledim fazlalıkları ayırdım
Banyoyu yıkadım
Banyo dolabını düzenledim
Wc yıkadım çöp kovalarını boşalttım
Büyük battaniyeyi makineye attım astım umarım makine bozulmaz:)
Beyazları attım asacağım
Sonra siyahlar ve renkliler var
Mutfak ve oturma odasını süpürüp sileceğim
Salon yarına kaldı
Saksısı değişecek çiçeklere el atacağım

Erzak dolabım yok benim kızlar.Ev çok küçük cikicam inşallah bu evden bu ev beni boğuyor sanki.
Ev küçük olduğu için dağınık geliyor. Bir de erzak dolabı gerçekten çok işe yarıyor. Bneşm de ev büyük ama mutfak küçük. Erzak dolabı yaptım girişe çoxugun dolabının yan tarafını çıkardım erzak dolabı yaptım. Biraz toparladı.

E
Evi toparladım malum annem var içimden iş yapmak gelmiyor.
Süpürdüm sildim
Kızımın dolabının üstünü sildim.
Kızım yine grip oldu.
Eline sağlık canım. Ödevimi yapmışsın. Ben de eve işten yeni geldim yemek yedik ancak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…