Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tünaydin
Kizim gece ateslendi :-( benimde midem de bir agri , anlatamam.
Kivrandiriyor :-(
Sabah kalktik esim ve kizim kediyi asiya goturduler .
Ben yataklari topladim camlari usten actim, camasir katladim, salonu toparladim, kuslarimin yuvasini temizledim, kedinin mama kabini yikadim taze yem koydum, kahvalti hazirladim daha sonra..
Mutfagi camasir suladim, firini sildim, dolap kapaklarini sildim.
Evi mi dip kose süpürdüm,sildim, toz aldim.
Ve 2 adet banyomu camasir suyuyla ovdum
Daha sonra camasir serdim ..
Dahada yemek yapilip, bulaşık makinesi yerleştirilecek

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz??
Feslegen kokulu nane kizin iyilestimi
Bonus hastaligina care mi desem teshis mi desem nasil yaptin?
Daha aklimda bi kac kisi vardida unuttum yaa.. hepiniz iyisinizdir insallah..
Az bucuk okudumda hasta olanlara Allahtan sifa dilerim..ameliyat olan varmis kirmizi papuc cok gecmis olsun sanirim agir bi ameliyatti
Bende iyiyim iste yuvarlanip gidiyoom esim geldi izne ancak gorevi 6 ay a uzamis bu tsknin isleri belli olmuyo iste..neyse ben alisigim her turlu basimin caresine bakmaya ,Allah kuvvet versin daha cok insallah.. 6 ay uzun bi sure cunku......
Arabayi degistirmisti esim pek kullanamiyordum ,ozel ders aldim erkek ogretmenden gittim ve dedimki " erkek gibi dusunmek istiyorum trafikte " o sebeple kimse kusura bakmasin vaziyet bu..esimdende " kadin degil mi " yaftasi yememek icin
Simdik 15 tatilde arabayla riske girmeyim kar kista trenle gideyim diyom ya bakalim daha bilette almadim , oglan cok mizikli dikkatimi dagitir diye cekiniyorum .. eski arabayi pert ettigim gibi ( kirmizi isikta duramayip 5.viteste ondeki arabanin altina girmisligim var vee tekrardan araba kullanmak falan biraz zorlandim haliyle ama tek basimayim mecburum basimin caresine bakmaya iste..bu yeni arabaninda kanina girmemek icin trenle gideyim diyom

Hayırlı sabahlar hanımlar
Oğlumun doğum günüydü dün, kaç gündür ona hazırlık yaptım, ban tam denk geldi iyi oldu
Okudum sizleri kaytaranları, ismi lazım değil baş harfi terliksuu
Kirmizi pabuc eşine çok geçmiş olsun canım, şimdi iyi mi?
Tüm hastalara geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.

Bebeklerin kilo durumu ile ilgili yazayım, bazı alerji şuruplarını iştah açması için veriyor doktorlar, bir danışın doktorunuza

Günaydın hoşgeldinnn öğretmenim hepsini seçiyorum birsuru iş yapmam lazım ay bide bu hafta çocukları okula götürüp getirme sırası bende alerji şurubu vermedi ama zinco verdi bakalım hayırlısı aldircak mi kilo :)

Sağol canım daha iyi benim nazlı prensesim

Hoş buldum canım
Hoş buldum canım benimde çok işim var, ev savaş alanı gibi, doğum günü sonrası 5 küçük çocuk ne hale getirdi düşün
Şifa olur inşaallah
cumartesi tatilimde hepsini yaptım kkya girmedim bir de baktm ödevmiş
Oh maşaallah ne güzel
Hayırlı sabahlar...
Son üçü alayım

Çok teşekkür ediyorum. Hoş geldin Nego
Rica ederim canım kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…