- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Ağlama canım üzülme. Odasını havalandır. Burnunu serum fizyolojik ile temizle. Ama öyle iki damla falan değil epey sık rahatlasın. Burnu açılınca rahatlar. Bol bol su ver içiyorsa ya da emzir. Geçer.Ay kızlar bana dua edin nolur çok güçsüz hissediyorum adamda yok. Ağlayıp duruyorum
Havalandirdim burnunu da açtım. Ventolin doktor vermedi ben kullandım. Acilde bugün vermislerdi. Benim oğlumda bronşit olmuştu. Makine almıştık. Bildiğim herşeyi unuttum şimdi burdakileri tek tek okuyup yapıyorumAğlama canım üzülme. Odasını havalandır. Burnunu serum fizyolojik ile temizle. Ama öyle iki damla falan değil epey sık rahatlasın. Burnu açılınca rahatlar. Bol bol su ver içiyorsa ya da emzir. Geçer.
Buhari verince sırtına aşağıdan yukarıya pat pat vur canım balgam kolay çıkar yan yatırmaya çalış birde kiyamam yaHavalandirdim burnunu da açtım. Ventolin doktor vermedi ben kullandım. Acilde bugün vermislerdi. Benim oğlumda bronşit olmuştu. Makine almıştık. Bildiğim herşeyi unuttum şimdi burdakileri tek tek okuyup yapıyorum
Havalandirdim burnunu da açtım. Ventolin doktor vermedi ben kullandım. Acilde bugün vermislerdi. Benim oğlumda bronşit olmuştu. Makine almıştık. Bildiğim herşeyi unuttum şimdi burdakileri tek tek okuyup yapıyorum
TamamBuhari verince sırtına aşağıdan yukarıya pat pat vur canım balgam kolay çıkar yan yatırmaya çalış birde kiyamam ya
TmmCanım bi de prospan kullabilirsin tabii daniş doktoruna ama bitkisel içerikli öksürük sUrubu
BAl ve turp öksürük iyi geliyor
Terayag erit pekmez ile karıştır ver şahane
Ihlamur göğsü yumuşatıyor
Zeytinyağı ile sarımsak azıcık kızdır sonra suz içir o da şifa
Tamam dikkatli kullan o zaman. Çok sık verme bir de enfeksiyonla uğraşırsın. Burnunu açtığın sürece rahat ol. Elbet rahatsızlığı olur ama burnu açılınca az da olsa rahatlar. Uyanıksa dizine ya da elinin üzerine al sırtına hafif hafif vur.Havalandirdim burnunu da açtım. Ventolin doktor vermedi ben kullandım. Acilde bugün vermislerdi. Benim oğlumda bronşit olmuştu. Makine almıştık. Bildiğim herşeyi unuttum şimdi burdakileri tek tek okuyup yapıyorum
Evet zaten o da tutturmys kanitin yokki..onlarin goruyorum elim ayagim titriyor sinirden,bas donmelerim basliyor..yaa bu haldeyken elime tlfnu alip kayitta yapamadim.. Ama bi ara casus camera dusunmustum ama onu tek kapiya asamam apartman ici,girisi ,bahce onu donatmam lazim (vee evet karsimda oturan sefrsiz kasarla flortlesiyor)Çok üzüldüm. Eşinizin delil topladığını söylemişsin. Sende toplasana hem flört ediyor bir de üstüne seni mi takip ediyor. Boşuna dememişler kişi kendinden bilir işi diye. Korkma yıllardır faturalı kullanıyorum. Mesajın detayı girdiğin sitenin detayı çıkmaz. Ama telefonuna da casus programı indirdiyse görür.
Ventolip bence bi ise yaramiyo veya tek basina yeterli degil demeliyim..benim cocuklar fizyolojik serum,cold mix ve benicaly mi neydi onla atlatti hastaligi..Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyor
Çok geçmiş olsun cnm benimKızlar sayfayı okuyamadım sonradan okuycam bebeğim çok tıkanık
Size fikrinizi kim sordu? Kocalar sizin gibi üstüne vazife olmayan konularda konuşan kadınlardan soğur genelde! Sayfamdan uzak durun!
Suç o salakta olan negoya olduNegooo olamazzzzyoksa muses mi neydi ona sert cikistigi icin mi gitti ki... uzuldumm yaa tuuuh
Gelir bir kaç güne canım daha yeni gelmişti gerçi de benden bir gün önce geldi proya çabuk gelir
Hangi sayfa kizlar kim yaptı bunu negoyaSuç o salakta olan negoya oldu
Beni kiskandin diyor bırakmıştı. Bende bıraktım hoş oluyorKız ben bu mesajı yeni anladım yemin ederim prenses bıyık bıraktı sandımSana mı diyormuş nazlı prenses
Sen de kel alıştın dilosum.Gelir bir kaç güne canım daha yeni gelmişti gerçi de benden bir gün önce geldi proya çabuk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?