Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay kızlar bana dua edin nolur çok güçsüz hissediyorum adamda yok. Ağlayıp duruyorum
Ağlama canım üzülme. Odasını havalandır. Burnunu serum fizyolojik ile temizle. Ama öyle iki damla falan değil epey sık rahatlasın. Burnu açılınca rahatlar. Bol bol su ver içiyorsa ya da emzir. Geçer.

Ağlama canım üzülme. Odasını havalandır. Burnunu serum fizyolojik ile temizle. Ama öyle iki damla falan değil epey sık rahatlasın. Burnu açılınca rahatlar. Bol bol su ver içiyorsa ya da emzir. Geçer.
Havalandirdim burnunu da açtım. Ventolin doktor vermedi ben kullandım. Acilde bugün vermislerdi. Benim oğlumda bronşit olmuştu. Makine almıştık. Bildiğim herşeyi unuttum şimdi burdakileri tek tek okuyup yapıyorum

Buhari verince sırtına aşağıdan yukarıya pat pat vur canım balgam kolay çıkar yan yatırmaya çalış birde kiyamam ya

Canım bi de prospan kullabilirsin tabii daniş doktoruna ama bitkisel içerikli öksürük sUrubu

BAl ve turp öksürük iyi geliyor

Terayag erit pekmez ile karıştır ver şahane

Ihlamur göğsü yumuşatıyor

Zeytinyağı ile sarımsak azıcık kızdır sonra suz içir o da şifa

Tmm

Tamam dikkatli kullan o zaman. Çok sık verme bir de enfeksiyonla uğraşırsın. Burnunu açtığın sürece rahat ol. Elbet rahatsızlığı olur ama burnu açılınca az da olsa rahatlar. Uyanıksa dizine ya da elinin üzerine al sırtına hafif hafif vur.
Bak burada 3. Dk sonra anlatıyor nasıl yapman gerektiğini.

Evet zaten o da tutturmys kanitin yokki..onlarin goruyorum elim ayagim titriyor sinirden,bas donmelerim basliyor..yaa bu haldeyken elime tlfnu alip kayitta yapamadim.. Ama bi ara casus camera dusunmustum ama onu tek kapiya asamam apartman ici,girisi ,bahce onu donatmam lazim (vee evet karsimda oturan sefrsiz kasarla flortlesiyor)
Ses kaydi dusundum bi ara onddnda vazgectim
Tmm faturaliya geceyim o zaman..casus prog indiremez tlf sifremi bilmiyo..hem benim tlf ucuzlardan,kaldirmaz oyle progmlari (400₺cik dandik tlflardan iste,cocuga alsan begenmez..esim bana bunu layik gordu yeterde artar bile dediydi)
Çok öksürüyor bilmiyorum niye. Evin içinden çıkmıyor
Ventolip bence bi ise yaramiyo veya tek basina yeterli degil demeliyim..benim cocuklar fizyolojik serum,cold mix ve benicaly mi neydi onla atlatti hastaligi..
Termostatliysa dogalgaziniz oda isisini 20 nin altina dusur.. cocuklarinda uyku tulumu giydir bu sekilde uyut.. evin sogumasi lazim.. mikroplar sogukta olur,,cogalamaz.. sicaktada hic bitmezler..
Gecen kis dr bana dediki buhar makinesi yoktu gerci hala yok.. cami ac ,disardaki kar ayazi hava eve dolsun..gerekirse camda biraz beklet oglunu dediydi..

Sabahtan beri kulaklarimda bi uguldama gibi cinlama var sanki...ama artikkk rahatsiiiz etmeye basladi atlatamadigim gripten midir,tansiyonum mu yukseldi artik nolduysaa

Bu arada zayiflama yolunda olanlar veya dusunenler topiginiz varsa gelecem yoksa eger bi topik acinda geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…