- 6 Şubat 2022

- 2.551

- 14.560

- 138

Rutin işler var. Bir de dolap üstlerini temizleyeceğim. Başlarım birazdanÇok işi olanlar maratonunuza talibim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rutin işler var. Bir de dolap üstlerini temizleyeceğim. Başlarım birazdanÇok işi olanlar maratonunuza talibim![]()
Kolay gelsin. Başlayana kadar gözde büyüyor. Sonrası kolayBugün giysi dolabıma el atıcam![]()
Ben dikicem sizde mahrum kalmayın dedimGene küre başındasın![]()
Dikiş bilmiyorumBen dikicem sizde mahrum kalmayın dedim![]()
Ever aynen öyleKolay gelsin. Başlayana kadar gözde büyüyor. Sonrası kolay![]()
Elde sökük dikme makine değilDikiş bilmiyorum![]()
Onu da bilmiyorumElde sökük dikme makine değil![]()
Eski havlu örtü falan serebilirsin ama ben makinemle yaparken yere su damlarsa makineyle çekiyordum hemen.Dün okudum ama soramadım.Aktif Lora yazmıştı sanırım. Koltuk yıkatırken parkeler için nasıl bir önlem alıyorsunuz?
Videolarda izlediğim kadarıyla hayli ıslak bir işlem. Islak zeminli yere mi taşıyorsunuz?
Sağolasın canım benimAğız tadıyla yemek nasip olsun canım
Aaa ben şokOnu da bilmiyorumSökük yok ama görmedim hiç. Olursa illa ki öğrenirim
![]()
Aa ne güzel hamile hamile daha güzel olursunEşimin abisinin nişanı var, 1 ay sonra da düğün. Koca göbeğimle ne giyeceksem
ElbiseEşimin abisinin nişanı var, 1 ay sonra da düğün. Koca göbeğimle ne giyeceksem
Soğanı doğradım üzerine koydum onu yaparken yemeğimi ve mutfağı aradan çıkarayayımBugün giysi dolabıma el atıcam![]()