- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Tamam canım negoma karşı sorumluluğumuz var gibi hissediyorum bu aralar kafam biraz karışık, ödevlerimizi verirsin di mi örtmenimmmm?H hasbeenandgone ödev vermiştim ben sabah ama kararı bize aitti :)) etiketler çıkmamış
Allah ferahlık versinTamam canım negoma karşı sorumluluğumuz var gibi hissediyorum bu aralar kafam biraz karışık, ödevlerimizi verirsin di mi örtmenimmmm?
Yuvarlanma gibi biseyler mi yapiyosun kız. Hayal edip gülüyorum tosbikim valla aha ha
Sağol canım senin de bütün sıkıntılarını gidersin....Allah ferahlık versin
Gardimi alırım diyosun ama biz çok seriyiz yetisebilecen mi. Biz gidince oh cekmeyesin kız
Valla tam olarak o kadar aha ha.Ahahaha kız korkutma benio kadar da değildir galiba sanırsam
Tamam canım negoma karşı sorumluluğumuz var gibi hissediyorum bu aralar kafam biraz karışık, ödevlerimizi verirsin di mi örtmenimmmm?
Enfeksiyon falan mı kaptı acaba yaralari.Adam aradı atesleniyomus. Kalk dedim bir hastaneye git. Sen gorde ilk önce beni diyor. Ben görsem ne yapcam doktor muyum dedim. Sen beni tanırsın diyor. Profesör Doçent doktor uzman operatör terliksuu
Bilmiyom ki kan almışlar ultrason falan çekmişler bişey çıkmamışEnfeksiyon falan mı kaptı acaba yaralari.
O zaman usutmus tür canım. Gitmeseydi tatile :)Bilmiyom ki kan almışlar ultrason falan çekmişler bişey çıkmamış
Çok pişmanmis sizin yanınızda dursaydim keşke diyor. Ayak mi yapıyor bilmiyom.O zaman usutmus tür canım. Gitmeseydi tatile :)
Geldiğinde bi hesaba çek :) anlarsın zaten:) geçmiş olsun yinede canım inşallah biseyi yoktur.Çok pişmanmis sizin yanınızda dursaydim keşke diyor. Ayak mi yapıyor bilmiyom.
Adama nasıl ah ettiysen anında tutmuş.Adam aradı atesleniyomus. Kalk dedim bir hastaneye git. Sen gorde ilk önce beni diyor. Ben görsem ne yapcam doktor muyum dedim. Sen beni tanırsın diyor. Profesör Doçent doktor uzman operatör terliksuu
İnşallah insan hem kızıyor hem haline üzülüyorGeldiğinde bi hesaba çek :) anlarsın zaten:) geçmiş olsun yinede canım inşallah biseyi yoktur.
Üzülme. Yalnız ve acil kötü bi durumda hastaneye gitmek zorunda kalabilirdin konu komşu kapısı çalmak zorunda kalabilirdin.İnşallah insan hem kızıyor hem haline üzülüyor
Doğru diyon canım. Üzülmüyorum vazgeçtimÜzülme. Yalnız ve acil kötü bi durumda hastaneye gitmek zorunda kalabilirdin konu komşu kapısı çalmak zorunda kalabilirdin.
Kimseyi gaza getirmek değil niyetim asla yanlış anlaşılmasın.
Üzülme sadece üzülmemen için çok sebep var onları hatırla tek tek üzülme.
Üzülme bencede canım senin suçun degilki hem bebeğin hasta olduğunu biliyor du sen hangisiyle uğraşcan tatile giDerek sefa yaptı e cefasını da kendi çeksin bi zahmet.İnşallah insan hem kızıyor hem haline üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?