- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Dilos B nin altında dört küçük kare varya işte oraya basınca oluyor.Kız bir yere basıyorum ama nereyeonu da çözecemmm
Allah bilir kaç kere bastın |
Aminnn canim benimAz biraz zaman lazım canım. Allah güç kuvvet versin inşallah
Cok gecmis olsun yaa neyden ameliyat olmustu acaba boyun fitigi gibi biseymiydi..Rabbim esine sagligina tez zamanda kavustursun insallahYürüyormuş ağrı kesici yapıyorlarmış sürekli bu gece orda
Eylul gibi iki cocugumda ayni boyle seninki gibi kusmali hasta olduydu..herseye kusuyorlardi ama gece 1 gibi acile taksi tutup acile goturduydum ,dr salgin oldugunu ve serumdan sonra (sabah 6 ya serum takiliydi) sut vermeyin,sut kusturur ,sut yerine ayran icirin demisti..ayranin tatli olmasi icin icine pekmez katmistim..ayran/yogurt mideyi kusturmuyormus..aklinda olsun..tekrar gecmis olsunAniden hop diye kusuyor anca elimi tutuyorum oda pek işe yaramıyor ama akıllandım bulundurcam artık kap. Hemde nasıl sinir bozucu
Aminn aminn aminnn tsk ederimHanımlar neler okudum bugün burda. Allah ferahlık versin herkese. Derdi olmayan insan yok maalesef.
Senin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırında
Çıkıp gider tatile tabi.
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.
Abbboooovvvvv.
Rabbim beterinden korusun.
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanır
Eşine de çok geçmiş olsun.
Boşver evi canım. Eşin ve oğlun düzelsin yaparsın. Sağlık olsun yeter ki.
Neden sürekli kusuyor.
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızma
HarikasınBonus
@malii ye ne olmuştu ki?
Allah kolaylık versin canım
Bebişin nasıl oldu canım?
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?
Bel fıtığı ameliyatı olmuştu canım.ne kadar donanımlı kadınsın ya ya evine eşine bağlı kadınlara nasıl bunları reva görüyorlar aklım almıyor ailen destek olmaz mı sana buralarda konuları okuyup düşünüyorum bazen başıma gelse ne yaparım diye heralde anneme yakın bir yere taşınır çocukları anneme bakarım başka seçenek yok çünküOncelikle hepinize ayri ayri tsk ederim bugun yine beni cok guldurdunuzcok sagolun,Allah razi olsun Rabbimde bugun nasil neselendiysem sizlerinde nesesi daim olsun insallah
Aminnn canim benim
Cok gecmis olsun yaa neyden ameliyat olmustu acaba boyun fitigi gibi biseymiydi..Rabbim esine sagligina tez zamanda kavustursun insallah
Eylul gibi iki cocugumda ayni boyle seninki gibi kusmali hasta olduydu..herseye kusuyorlardi ama gece 1 gibi acile taksi tutup acile goturduydum ,dr salgin oldugunu ve serumdan sonra (sabah 6 ya serum takiliydi) sut vermeyin,sut kusturur ,sut yerine ayran icirin demisti..ayranin tatli olmasi icin icine pekmez katmistim..ayran/yogurt mideyi kusturmuyormus..aklinda olsun..tekrar gecmis olsun
Aminn aminn aminnn tsk ederim
Biliyorum canim ya,,zaten bende esimede suc buluyorum.. benim.icim daha yeni sogudu artik nefret etmiyirum ikisine karsi notrum ..
Esime bu yaptiginiz ahlaksizlik biri sizi sikayet ederse meslekten ihrac edilirsin dedim.. tinmadi bileartik delil toplama zamani .. dun aksam dedimki kendimce illa biri bana sahip cikmak zorunda degil,ben bu hayatta tek basima idare edebilirim..zaten tek basimayimki ..benim tek sikintim suan maddiyat..bana nafaka ve tazminat odemek istemeyen veya anlasmali bosanmaya razi gelmeyen bir es.. birde cocuklarimjn durumu ne olacak kafam bu durumdan dolayida karisik..once maddi durumumu halletmem lazim cunku ailem bana ve cocuklarima destek olmayacaklarini belirttiler.. 5 ve nisanda 2 yasina girecek iki evladim var , olurda devlet korumasina gecmelerini de istemiyorum.. o sebeple mecburen basima gelenleri seyredip, dizimi kirip bu evliligi ite kaka devam ettiriyorum istemeye istemeye..
Hic sigortam baslamadigi icin hani evden biseyler yapiyimda digortami odeyim desem o da yok yani.. satis temsilcisi icin cocuklarimin kizim ilkokula ,oglumda en azindan devletin uygun gordugu kresine gitmeliki..ben calisayim..cocuklarin okul paralarini..kiradaki evim,aylik abonelikler ,mutfak ihtitaci vs vs bunlarin parasini cikartabileyim..dugunde takilan altinlar cogu esimin aile el koydu ve vermedi..bendekiler gunluk setin,cocuklarin dogduluk altinlari var sadece,heh bide14 ayarlik , 11 gramlik alyans var epey para eder..en azindan kiraya cikacagim evin depositosu,abonelikleri acma sonra market ihtiyaci, cocuklarin okul ihtiyaclarinkn ilk aylarini karsilar ..tutumlu biriyimdir o sebeple belki ilk 1 yil zorlanirim sonra yoluna koyup alisiriz bi sekilde..ben her seyin planini yaptim :)) yeterki cocuklarim birazcik daha buyusun.. is olarakta hic burun kivirmam,temizlikci,lokantalara buladikci,wc temixleyici vs her isi yapabilirim..cok yorulurum biliyorum olsun huzurum tam olsun.
(Lisans maliye mezunuyum - lisansli basketbolcuyum ,basketbol topunu elime almayali 10 yili gecti tabiii ) hayat insani her turlu degisik mucadelelere sokuyor iste..
Cok daha berbat bi durumda da olabilirdim yinede cok sukur halime
Eki Görüntüle 2574900 kızlaaaarrr bu yavrular A101 de var isteyen vara alsın ben tabi ki dayanamadım :)
Dilos B nin altında dört küçük kare varya işte oraya basınca oluyor.
Allah bilir kaç kere bastın
Buldum | Buldum | |||
Bak buldum Fesleğenimmmmmm | ||||
Yapılan işler
Ev süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı banyo lavobo çamaşır suyu ile cifle
Silindi yıkandı
Anneme ciktim
Sağı solu topladım
Bulaşık Makinesi boşalttım
Eve indim
Mutfak dolapları silindi
Evdeki tüm aynalar parlatıldi silindi
Makyaj aynam masam dil Bucak silindi toz alındı
Ütüler yapıldı
Koltuklar silindi (salon koltuklari)
Kapılar silindi
Dış kapı silindi
Bazanin altindaki yazlıklar komple boşaltıldı yeni alınan hurca koyuldu (pembe boncuklu aldım )
Yarın da çok büyük temizlik yapicam kendi evim değil
Anamın eviii evden gidecek üst kata çıkıp evi havaya kaldırıp iyicene iş yapicam
Akşam yemeği var
Kalan isler
Duş
Üffff üfffff yarabbi şükürKız masallah de, oku üfle kendine
Oncelikle hepinize ayri ayri tsk ederim bugun yine beni cok guldurdunuzcok sagolun,Allah razi olsun Rabbimde bugun nasil neselendiysem sizlerinde nesesi daim olsun insallah
Aminnn canim benim
Cok gecmis olsun yaa neyden ameliyat olmustu acaba boyun fitigi gibi biseymiydi..Rabbim esine sagligina tez zamanda kavustursun insallah
Eylul gibi iki cocugumda ayni boyle seninki gibi kusmali hasta olduydu..herseye kusuyorlardi ama gece 1 gibi acile taksi tutup acile goturduydum ,dr salgin oldugunu ve serumdan sonra (sabah 6 ya serum takiliydi) sut vermeyin,sut kusturur ,sut yerine ayran icirin demisti..ayranin tatli olmasi icin icine pekmez katmistim..ayran/yogurt mideyi kusturmuyormus..aklinda olsun..tekrar gecmis olsun
Biliyorum canim ya,,zaten bende esimede suc buluyorum.. benim.icim daha yeni sogudu artik nefret etmiyirum ikisine karsi notrum ..
Esime bu yaptiginiz ahlaksizlik biri sizi sikayet ederse meslekten ihrac edilirsin dedim.. tinmadi bileartik delil toplama zamani .. dun aksam dedimki kendimce illa biri bana sahip cikmak zorunda degil,ben bu hayatta tek basima idare edebilirim..zaten tek basimayimki ..benim tek sikintim suan maddiyat..bana nafaka ve tazminat odemek istemeyen veya anlasmali bosanmaya razi gelmeyen bir es.. birde cocuklarimjn durumu ne olacak kafam bu durumdan dolayida karisik..once maddi durumumu halletmem lazim cunku ailem bana ve cocuklarima destek olmayacaklarini belirttiler.. 5 ve nisanda 2 yasina girecek iki evladim var , olurda devlet korumasina gecmelerini de istemiyorum.. o sebeple mecburen basima gelenleri seyredip, dizimi kirip bu evliligi ite kaka devam ettiriyorum istemeye istemeye..
Hic sigortam baslamadigi icin hani evden biseyler yapiyimda digortami odeyim desem o da yok yani.. satis temsilcisi icin cocuklarimin kizim ilkokula ,oglumda en azindan devletin uygun gordugu kresine gitmeliki..ben calisayim..cocuklarin okul paralarini..kiradaki evim,aylik abonelikler ,mutfak ihtitaci vs vs bunlarin parasini cikartabileyim..dugunde takilan altinlar cogu esimin aile el koydu ve vermedi..bendekiler gunluk setin,cocuklarin dogduluk altinlari var sadece,heh bide14 ayarlik , 11 gramlik alyans var epey para eder..en azindan kiraya cikacagim evin depositosu,abonelikleri acma sonra market ihtiyaci, cocuklarin okul ihtiyaclarinkn ilk aylarini karsilar ..tutumlu biriyimdir o sebeple belki ilk 1 yil zorlanirim sonra yoluna koyup alisiriz bi sekilde..ben her seyin planini yaptim :)) yeterki cocuklarim birazcik daha buyusun.. is olarakta hic burun kivirmam,temizlikci,lokantalara buladikci,wc temixleyici vs her isi yapabilirim..cok yorulurum biliyorum olsun huzurum tam olsun.
(Lisans maliye mezunuyum - lisansli basketbolcuyum ,basketbol topunu elime almayali 10 yili gecti tabiii ) hayat insani her turlu degisik mucadelelere sokuyor iste..
Ev dağınık haaah çok güzel çaya eltimler geliyo haydin teprik edin gardaşınızı
T | e | b | r | i |
K | l | e | r | r |
Ev dağınık haaah çok güzel çaya eltimler geliyo haydin teprik edin gardaşınızı
Gözün aydın olsun o zaman
Buldum Buldum Bak buldum
Fesleğenimmmmmm
Bonus gelene kadar dağınıklığı dolapların içine sok
Sağ sola toz beziyle çarpıştır
Vernel yumuşatıcı varsa yerlere bir miktar dök görünen yerleri Vileda ilenn sil koksunevin dağınıklığı gitti mis gibi koktu
Allah yardımcın olsun. Cidden zor bir durum. Kişi kendinden bilirmiş demek ki senin açığını arıyormuş. Allah ıslah etsin onu da. Bugün beyaz tv de hoca bir hadis anlattı " cehennemde güzel yemekler varken leş yiyen insanları görmüş Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesellem. Demiş ki cebrail bu nedir? Bunlar helal ter temiz eşleri dururken harama bulaşan insanlar"Oncelikle hepinize ayri ayri tsk ederim bugun yine beni cok guldurdunuzcok sagolun,Allah razi olsun Rabbimde bugun nasil neselendiysem sizlerinde nesesi daim olsun insallah
Aminnn canim benim
Kendini üzme. Boşanmak tabiki istersin ama şart değil. Ben olsam boşanır mıyım bilmiyorum. Geçim zor. Tek başına bir kadın iki çocuk.İmtihanın büyük kat kat da sevabını aldığına eminim. Bu işin en masumu acı çekmemesi gereken ama en fazla acıyı çekeni sensin. Ama bu dünyanın bide öte dünyası var canım benim ❤Oncelikle hepinize ayri ayri tsk ederim bugun yine beni cok guldurdunuzcok sagolun,Allah razi olsun Rabbimde bugun nasil neselendiysem sizlerinde nesesi daim olsun insallah
Aminnn canim benim
Atma atma bonus bu lar dayanıklı çiçek ya bakarsın toplar kendini çok şu verme benim kaktüsüm öyle oldu düzeldi sonraSukulentlerim çürüdü ya çok üzüldüm onlara.
Yeşil dikenli gibi olan var ya aldığımda böyleydi içten sarardı biraz uçları yeşil hala yaşarmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?