MaşallaaaaahhhWc banyo temizledim. Bide iki oda bir koridor supurdum. 3 paket çamaşır astım. Kaç paket olduğunu bilmediğim bir çamaşır yığınını katlayıp kaldırdım. Bu kadar
Ay hoşuma gidiyor maşallah denince ya. Niye ha haMaşallaaaaahhh
Ne yemeği acaba. Lahmacun pide falan mı. Benimde birden karnım acıktıZavallı ben bugün bir tabak yemeğim yok daha yoldayım eve gidiyorum ve deli gibi açım otobüste birinden yemek kokusu geliyor ama kimbir de şimdi asansörde temek kokacak vah bana vah
NedenHanımlar bende ban lanabilirim . Hakkınızı helal edin
Avusturyadaki develer yüzünden
Bence lahmacunduNe yemeği acaba. Lahmacun pide falan mı. Benimde birden karnım acıktı
Lahmacun muNe yemeği acaba. Lahmacun pide falan mı. Benimde birden karnım acıktı
İyi oldu fesleğenim eve daha erken gelcemSenin yerinde olsam hiç dokunmam eve. Herif bakıyor ki her şey tıkırında
Çıkıp gider tatile tabi.
Öyle deme canım dua niyetine geçer. Allah hepimize sağlık sıhhat versin diye dua et.
Abbboooovvvvv.
Rabbim beterinden korusun.
2020 hikaye canım yaa. Alt tarafı iki rakam değişti.
Rabbim bebişine sifa versin canım. Propolis, harnup pekmezi falan denesen.
Yuhhhhh. Başka şeyler de yazardım ama ne de olsa kocan.
Alllah Allah. Çok üzüldüm canım. Inşallah çok çabuk toparlanır
Eşine de çok geçmiş olsun.
Boşver evi canım. Eşin ve oğlun düzelsin yaparsın. Sağlık olsun yeter ki.
Neden sürekli kusuyor.
Dert seni çok iyi anlıyorum çok haklısın ama yaptığın çok doğru değil. Kadın yüzde bir trilyon bipppppp diyeyim. Ama senin kocan yuz vermese kari cok da flortoz takilsin. Önce koca vasıflı biiippppppe gününü göstereceksin. Kanıt toplamaya bak. Bunu ispat ettiğin takdirde işinden de olur itibarindan da ama luften kendini ezdirme bu herife.
Tatlım erkekler hasta olunca cidden başka bir boyuta geçiyorlar. Hele anası yanındaysa hiç deme. 3 yaşındaki hallerine geri dönüyorlar. Ama biz Allaha emanetiz. bu yaptigi yanina kalmaz.
Inşallah kötü bir şey yoktur, kızma bana ama bu işler hamile kadına bağırmak(!) kadar kolay değil. Bak ağrıdan ne hale gelmiş. Neyse susayım sen bana daha fazla kızma
HarikasınBonus
@malii ye ne olmuştu ki?
Allah kolaylık versin canım
Bebişin nasıl oldu canım?
İş değişikliği iyi mi oldu kötü mü oldu? Hem neden karışıksın?
Bel fitigi mi Allah hem ona hem sizlere sabir versin,cok zor insallah dr.nuz isin ehlidirBel fıtığı ameliyatı olmuştu canım.ne kadar donanımlı kadınsın ya ya evine eşine bağlı kadınlara nasıl bunları reva görüyorlar aklım almıyor ailen destek olmaz mı sana buralarda konuları okuyup düşünüyorum bazen başıma gelse ne yaparım diye heralde anneme yakın bir yere taşınır çocukları anneme bakarım başka seçenek yok çünkü
Baska carem yok ki buna mecburum..ailem kesin olarak bakmicani soyledi..oglum 5 aken ayrilmaya kalktim sonrasinda hepten tek basima kaldim..okadar zor durumlara dustum cocuklar acillik hasra oluyor veya ev kazasi ,iki cocuk acil kapilarinda cok zor..buyuk rontgen cekilcek..kuvugu almiyolar radyasyon var diye..buyuk tek basima girmem diyo..ee oglan daha bebek kime birakayim kimsem yok,cagiriyorum gelmiyolar,cok caresiz kaldim..hastane cslisanlari sorumluluk almak istemiyolar haklilar tmm..valla Allah korudu oglumu ,hastaneye gelen hastalardan biri kcirabilirdide..arabada birskmak istemefim disarda daha guvensiz geldi..iste boyle bu sebeple biraz daha buyumelerini beklicem.Ne diyim bilmiyorum öküzler oturuyor içime okuyuncasen burun kıvırmazsın da çocuklarla teksen işe gitmekte çok zor.
Su iki gundur cennet cehennem kavgadi yspiyoruz zaten :)) bana cehennemliksin,cehenneme gideceksin cikamicaksin diyip duruyo,olunce anlicakmisim ne kadar yanlis yaptigimi,habire iftira atiyomusum , o cok mutluymus benim psikolojik sorunlarim varmis ,ona hayati zehir etmeye ugrasiyomusum..bu sebeple cehennemlikmisim :))) bende ona asil sensin cehennemlik diyip sebeplerimi siraliyorum..Allah yardımcın olsun. Cidden zor bir durum. Kişi kendinden bilirmiş demek ki senin açığını arıyormuş. Allah ıslah etsin onu da. Bugün beyaz tv de hoca bir hadis anlattı " cehennemde güzel yemekler varken leş yiyen insanları görmüş Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesellem. Demiş ki cebrail bu nedir? Bunlar helal ter temiz eşleri dururken harama bulaşan insanlar"şimdi tatlı geliyor ama sonunu hiç düşünmüyorlar.
Ahirete inancim olmasa ,adima cinnet gecirdi dedirtirdim.. cok sukur ki ahiret denilen bir yer varKendini üzme. Boşanmak tabiki istersin ama şart değil. Ben olsam boşanır mıyım bilmiyorum. Geçim zor. Tek başına bir kadın iki çocuk.İmtihanın büyük kat kat da sevabını aldığına eminim. Bu işin en masumu acı çekmemesi gereken ama en fazla acıyı çekeni sensin. Ama bu dünyanın bide öte dünyası var canım benim ❤
Canım ya çok üzüldüm gerçekten yapacak birşeyin yok. Ama ailen ya ne bileyim insan yavrusu zordayken nasıl yanında olmaz.ben de eşimle çok çok zor evlendim .hep düşünüyordum önceden birşey olsa söyleyemem kendim ettim diye ama artık 9 sene geçti gurur filan önemli değil. Ama seninkiler keşke destek olsalar ne olur sanki inşallah ailen insafa gelir de yanında olur sen de bu adamdan kurtulursunBel fitigi mi Allah hem ona hem sizlere sabir versin,cok zor insallah dr.nuz isin ehlidir
Ailem bu evliligi hic istemedi ben dinlemedim karsi ciktim.. beni babamdan 8 kez istediler vermedi..9.cuda koseye sıkıstirdilar yada benim baskim..o olmazsa kimse olmaz seviyoruuuuimmmm,asigiiiiiim diye isyaaaan bayraklarimi dersin bildigin savas actim aileme..neyse evlendik cocuk olmayana kadar babaam bizi bosattirmak icin ugrasti,hep bi umut bekledi..annem artik ugrasmiyodu..ne zaman kizim dogdu bsbam artik evliligimizle ugrasmadi,rahat birakti bizi..
Esimse evlendik verdigi sozlerin hic birini tutmadi..5 aylik evliyken agir hakaretler beni evden kovmalar,surekli kusmelerle birlikte dayak atmaya basladi hic bisey yokken beni duvara yapistirip bogazimi sıkıp eline bicak alip beni korkutuyodu..korkuyordum ondan sizofrenmi acaba diuordum ama aileme karsi tukurdugunu yaladi sozumuzu dinlemedi iste boyle oldun dedirtmemek icin berbat giden evliligimi sanki peek guzel gidiyomus gibi anlatiyodum.1 yil sonra esimin eline alyansimi verdim bu is bitti dedim.. icimde sana dair bisey kalmadi dedim..onumde diz cokup yalvarmalar,sensiz olmaz bla bla.. 3-4 ay yine cicim aylari sonra yine felaketler.. ( simdi yine ayni seyi yapiyor ,msj atti cocuklari ozlefim goruntulu ac..actim..cocuklarla gorusmesi bitince ,sanki hic bisey olmamis gibi halimi hatrimi soruyor..yuzume gulup opucukler gonderiyor..bende bön bön bakiyom yuzune ,gelince salonda yatarsan ikimiz icinde daha hayirli olur dedim.kapattim tlfnu.
Bu arada maalesef bu kadar donanim maddiyatta kazanc saglamadigindan hic bi ise yaramiyor ancak bi kagit parcasi..
Baska carem yok ki buna mecburum..ailem kesin olarak bakmicani soyledi..oglum 5 aken ayrilmaya kalktim sonrasinda hepten tek basima kaldim..okadar zor durumlara dustum cocuklar acillik hasra oluyor veya ev kazasi ,iki cocuk acil kapilarinda cok zor..buyuk rontgen cekilcek..kuvugu almiyolar radyasyon var diye..buyuk tek basima girmem diyo..ee oglan daha bebek kime birakayim kimsem yok,cagiriyorum gelmiyolar,cok caresiz kaldim..hastane cslisanlari sorumluluk almak istemiyolar haklilar tmm..valla Allah korudu oglumu ,hastaneye gelen hastalardan biri kcirabilirdide..arabada birskmak istemefim disarda daha guvensiz geldi..iste boyle bu sebeple biraz daha buyumelerini beklicem.
Su iki gundur cennet cehennem kavgadi yspiyoruz zaten :)) bana cehennemliksin,cehenneme gideceksin cikamicaksin diyip duruyo,olunce anlicakmisim ne kadar yanlis yaptigimi,habire iftira atiyomusum , o cok mutluymus benim psikolojik sorunlarim varmis ,ona hayati zehir etmeye ugrasiyomusum..bu sebeple cehennemlikmisim :))) bende ona asil sensin cehennemlik diyip sebeplerimi siraliyorum..
Su yazdigin hadiste bile ne kadar hakliyim ortada,tsk ederim canim ..asil kendi gorecek gununu !
Ahirete inancim olmasa ,adima cinnet gecirdi dedirtirdim.. cok sukur ki ahiret denilen bir yer var
Artik hic bi sekilde "duzelecek,iyi gunlerimiz olacak,vs beklentim yok.. o sebeple daha gucluyum sanki . Artik biliyorum ve kendimi bu sekilde avutuyorum " buradi bi imtihan dunyasi,herkesin sinavi farkli derecede agir,bende kocadan cekecekmisim iste.. ne verdigi sozleri tuttu.. benimle sirf ailemin madfi durumu icin evlendigini artik idrak edebiliyorum ancak cok gec kaldim..
Neyse ayrilinca erkek kardesimin yanina tasinmayi dusundum..ailem beni memlekette kesinlikle istemeyeceklerdir..rahat vermezler hemen tekrar basimi baglamaya kalkarlar 60ini devirmis amcalarla..ikinci evlilikler boyle evlilikleri gerektiriyo cunku gozlerinde! Bi ayriliyim 25-30 yil erkek gormek istemiyorum,tiksindim,biktim.uzak dursunlar benden..sahip cikilcak durum olursa diye erkek kardesimin yanina gidicem zaten.
Bakalim hakkimda hayirlisi olsun..sadece cocuklarimin biraz kendi baslarina durabildikleri yasi beklemek zorundayim mecburen.
İnsallah canim benim cok sagolCanım ya çok üzüldüm gerçekten yapacak birşeyin yok. Ama ailen ya ne bileyim insan yavrusu zordayken nasıl yanında olmaz.ben de eşimle çok çok zor evlendim .hep düşünüyordum önceden birşey olsa söyleyemem kendim ettim diye ama artık 9 sene geçti gurur filan önemli değil. Ama seninkiler keşke destek olsalar ne olur sanki inşallah ailen insafa gelir de yanında olur sen de bu adamdan kurtulursun
Çok sevindim canım. Hayırlı olsun o zamanİyi oldu fesleğenim eve daha erken gelcem
Bel fitigi mi Allah hem ona hem sizlere sabir versin,cok zor insallah dr.nuz isin ehlidir
Ailem bu evliligi hic istemedi ben dinlemedim karsi ciktim.. beni babamdan 8 kez istediler vermedi..9.cuda koseye sıkıstirdilar yada benim baskim..o olmazsa kimse olmaz seviyoruuuuimmmm,asigiiiiiim diye isyaaaan bayraklarimi dersin bildigin savas actim aileme..neyse evlendik cocuk olmayana kadar babaam bizi bosattirmak icin ugrasti,hep bi umut bekledi..annem artik ugrasmiyodu..ne zaman kizim dogdu bsbam artik evliligimizle ugrasmadi,rahat birakti bizi..
Esimse evlendik verdigi sozlerin hic birini tutmadi..5 aylik evliyken agir hakaretler beni evden kovmalar,surekli kusmelerle birlikte dayak atmaya basladi hic bisey yokken beni duvara yapistirip bogazimi sıkıp eline bicak alip beni korkutuyodu..korkuyordum ondan sizofrenmi acaba diuordum ama aileme karsi tukurdugunu yaladi sozumuzu dinlemedi iste boyle oldun dedirtmemek icin berbat giden evliligimi sanki peek guzel gidiyomus gibi anlatiyodum.1 yil sonra esimin eline alyansimi verdim bu is bitti dedim.. icimde sana dair bisey kalmadi dedim..onumde diz cokup yalvarmalar,sensiz olmaz bla bla.. 3-4 ay yine cicim aylari sonra yine felaketler.. ( simdi yine ayni seyi yapiyor ,msj atti cocuklari ozlefim goruntulu ac..actim..cocuklarla gorusmesi bitince ,sanki hic bisey olmamis gibi halimi hatrimi soruyor..yuzume gulup opucukler gonderiyor..bende bön bön bakiyom yuzune ,gelince salonda yatarsan ikimiz icinde daha hayirli olur dedim.kapattim tlfnu.
Bu arada maalesef bu kadar donanim maddiyatta kazanc saglamadigindan hic bi ise yaramiyor ancak bi kagit parcasi..
Baska carem yok ki buna mecburum..ailem kesin olarak bakmicani soyledi..oglum 5 aken ayrilmaya kalktim sonrasinda hepten tek basima kaldim..okadar zor durumlara dustum cocuklar acillik hasra oluyor veya ev kazasi ,iki cocuk acil kapilarinda cok zor..buyuk rontgen cekilcek..kuvugu almiyolar radyasyon var diye..buyuk tek basima girmem diyo..ee oglan daha bebek kime birakayim kimsem yok,cagiriyorum gelmiyolar,cok caresiz kaldim..hastane cslisanlari sorumluluk almak istemiyolar haklilar tmm..valla Allah korudu oglumu ,hastaneye gelen hastalardan biri kcirabilirdide..arabada birskmak istemefim disarda daha guvensiz geldi..iste boyle bu sebeple biraz daha buyumelerini beklicem.
Su iki gundur cennet cehennem kavgadi yspiyoruz zaten :)) bana cehennemliksin,cehenneme gideceksin cikamicaksin diyip duruyo,olunce anlicakmisim ne kadar yanlis yaptigimi,habire iftira atiyomusum , o cok mutluymus benim psikolojik sorunlarim varmis ,ona hayati zehir etmeye ugrasiyomusum..bu sebeple cehennemlikmisim :))) bende ona asil sensin cehennemlik diyip sebeplerimi siraliyorum..
Su yazdigin hadiste bile ne kadar hakliyim ortada,tsk ederim canim ..asil kendi gorecek gununu !
Ahirete inancim olmasa ,adima cinnet gecirdi dedirtirdim.. cok sukur ki ahiret denilen bir yer var
Artik hic bi sekilde "duzelecek,iyi gunlerimiz olacak,vs beklentim yok.. o sebeple daha gucluyum sanki . Artik biliyorum ve kendimi bu sekilde avutuyorum " buradi bi imtihan dunyasi,herkesin sinavi farkli derecede agir,bende kocadan cekecekmisim iste.. ne verdigi sozleri tuttu.. benimle sirf ailemin madfi durumu icin evlendigini artik idrak edebiliyorum ancak cok gec kaldim..
Neyse ayrilinca erkek kardesimin yanina tasinmayi dusundum..ailem beni memlekette kesinlikle istemeyeceklerdir..rahat vermezler hemen tekrar basimi baglamaya kalkarlar 60ini devirmis amcalarla..ikinci evlilikler boyle evlilikleri gerektiriyo cunku gozlerinde! Bi ayriliyim 25-30 yil erkek gormek istemiyorum,tiksindim,biktim.uzak dursunlar benden..sahip cikilcak durum olursa diye erkek kardesimin yanina gidicem zaten.
Bakalim hakkimda hayirlisi olsun..sadece cocuklarimin biraz kendi baslarina durabildikleri yasi beklemek zorundayim mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?