Ba ba bazılarıda çift olmuş
İhtiyacımıza binaen bonusum. Hepimiz yaptıklarımızı yazalım dicem evde değilim gidince yazarımBa ba bazılarıda çift olmuş
İyi yapmışsınAyyyyy yeni uyandım kızlarkızda yok sessiz sessiz uyumuşum.
Ayyyy sessizdir de ev şimdi valla kıskandım :) niye okul tatil ya savaş vardı benim evde sabahAyyyyy yeni uyandım kızlarkızda yok sessiz sessiz uyumuşum.
Her serde bi hayir var demisler ya artik su sekilde dua ediyorumBeklemen lazım gerçekten çocuklarla adım atmak çok zor.
Madem sonunu hazırlamışsın aklında net artık bundan sonra olanlar için üzme kendini.
Bekleyeceğin süre öyle 2 hafta değil bu süre iyice zehir olmasın.
Allah sabredenle beraberdir er yada geç bunun mükafatını alırsın güzel kapılar açılır önünde
O nasıl söz canım. Hepimizin sıkıntısı oluyor paylaşıyoruz. Hasta oluyor,dertli oluyoz. Kendini sıkma bence sıkılınca yaz. Valla ben öyle yapıyorum. Burda bir şekilde gülüp cikiyorum. Çokta duaciyim hepinize.Gunaydiinn..guzel hafta sonlari hepinize
Negooo neden hala yok ? Taa öbür cmtsimi bitecekmis cezasi ki
Bu arada ne kadar da dert yanmisim topik olmus bdvhepinizden ozur dilerim cunku hangi birimizin derdi yokki gelip burada enerjinizi negatifliyorum ne hakkim var! Epey gec dank etti ,bencillik ettim.kusura bakmayin
Bugun yaptiklarim
Cocuklari uyandirip kahvalti sonrasi mutfagi toplamak ve bul mak calistirmak
Evi havalandirip,yataklari toplamak
2 mak csmasir yikandi asildi
Banyo yikandi , kuveti gece cifleycem
Kuruyanlar katlandi , utulencekleri bi ara yapicambiriksin biraz
Evide yarin supureyim bari,oyuncaklari dip kose toparlamak gerek once
Oglani uyuttum,serbest takiliyom.. kahve iciyim bari yine..kucuk uyansin carsiya cikicaz soz verdim kizima cunku..aksamda cocuklari yikayim bari..
Ayyyy sessizdir de ev şimdi valla kıskandım :) niye okul tatil ya savaş vardı benim evde sabahtadını çıkar kiz ohh sefan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?