Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evett güneşi görünce hevese geldim kalktım az iş yaptım

Yatak odasının tüm mobilyaları silindi
Bazanın başlık silindi
Cam silindi
Kalorifer peteği silindi
Evin tüm kapıları üstten silindi
Daire giriş kapısı iç dış silindi
Portmantonun tozu alındı
Evdeki tüm aynalar silindi
Mutfak dolapları üstten silindi
Mutfak camı silindi
Kombi silindi
Oturma odasının balkon camı silindi
Konsol ve sehpalar silindi
Tüm ev süpürüldü
Oturma grubu ve sandalyelerde süpürülmeden nasibini aldı
Süpürge in filtreleri temizlendi
Temizlik bezlerini yıkamaya attım birazdan da onları asınca bana bugün tembellik hakkı doğar

Bende güneşi görünce dayanamadım. oğlumda daha iyi çok şükür. mutfağın halisini fırçaladim lekeli yerlerini sildim süpürdum mutfağın tüm dolabını sildim aspiratör u sildim şimdi beyazları attim renklilerı katliycam, daha çok işim var tutmayın beni

Gunaydiinn..guzel hafta sonlari hepinize
Negooo neden hala yok ? Taa öbür cmtsimi bitecekmis cezasi ki

Bu arada ne kadar da dert yanmisim topik olmus bdv hepinizden ozur dilerim cunku hangi birimizin derdi yokki gelip burada enerjinizi negatifliyorum ne hakkim var! Epey gec dank etti ,bencillik ettim.kusura bakmayin

Bugun yaptiklarim
Cocuklari uyandirip kahvalti sonrasi mutfagi toplamak ve bul mak calistirmak
Evi havalandirip,yataklari toplamak
2 mak csmasir yikandi asildi
Banyo yikandi , kuveti gece cifleycem
Kuruyanlar katlandi , utulencekleri bi ara yapicam biriksin biraz
Evide yarin supureyim bari,oyuncaklari dip kose toparlamak gerek once
Oglani uyuttum,serbest takiliyom.. kahve iciyim bari yine..kucuk uyansin carsiya cikicaz soz verdim kizima cunku..aksamda cocuklari yikayim bari..

Her serde bi hayir var demisler ya artik su sekilde dua ediyorum
Allahim bana sabir ver yerine bana yardim et diyorum
Sonra
Her sabah yataktan kalkinca Allah rizasi icin Allahin izniyle bana tum guzellikleri nasip et,hayir kapilarimi ac,cocuklarimi hayirli insanlarla karsilastir ki hayirli omurleri olsun.Rabbim beni toparla aklimi,kalbimi,bedenimi toparla ki dagilmayayim..dagilmayayim ki dagitmayayim ortaligi
Kendi kendime dua turetyim.iste ve gercekten kendimi cok daha iyi hissediyorum..olumlu dusunmek insani daha guclu yapiyor

Sabahtır totom yer görmedi
Kalktım kahvaltı yaptık eşimle
Alışverişe gittik
Gelince aldım elime süpürgeyi viladayı başladım evi süpürmeye
Eşim sağ olsun kalan 2 odayı süpürdü
Tüm evi sildim tozunu aldım her yerin
Wc banyo ve lavaboları yıkadım
Balkonu yıkadım güneş varken :)
Nevresim değiştirdim
Makineye çamaşır attım astım
Yemek yaptım yedik eşimi gönderdim şimdi
Hala oturmadım kileri düzenleyip sileceğim
Bir makine daha çamaşır atacağım
Banyo yapacağım
Sonra yeni aldığım çiçekleri saksılara koyacağım :) heyecanla :)
Sonra da çanta hazırlayacağım zira yarın kaynanama gideceğiz pazartesi sabah dönüp okula gideceğim
Yarın ne güzel görümcem ve 3 eltimle aynı ortamda bulunacağım evde kalıp tüm evi yıkamaya bile raziyim onlarla aynı yerde olmaktansa
Eltimin bebeği oldu yerini yarama tuz basıp ona hediye götüreceğim aramızda bazı şeyler yaşandı yani bana kazık attı eltim yaram o bir de çocuk meselesi tabi yani yarın yokum buralarda ayyy ne uzun yazdım :)
Sabahtır girmeyince böyle oluyor herhalde bir de benim tek arkadaşım burda sizlersiniz ailem 16 saat uzakta bana çenem size düşüyor:)

O nasıl söz canım. Hepimizin sıkıntısı oluyor paylaşıyoruz. Hasta oluyor,dertli oluyoz. Kendini sıkma bence sıkılınca yaz. Valla ben öyle yapıyorum. Burda bir şekilde gülüp cikiyorum. Çokta duaciyim hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…