Baya iş yapmışsin canım senin de eline sağlıkBen mutfak topladım. Ocak fırın davlumbaz sildim. Elde yıkadıklarımı kuruladım kaldırdım. Mutfağı süpürdüm. Fayansları sildim. Tamam
Hayirlisiyla gidip gelsin evladin canim.Kızlar çocuk yatılı geziye gidiyor alışverişe çıktık şimdi de çamaşır yıkıyorumDelft şok oldum yaşadıklarına. Allah yardımcın olsun. Bence uzman yardımı almalısın insan bazen travmalar içinde yaşarken o hayatı normal zannediyor. Paran yoksa da devlete gidebilirsin yine de yardımcı olurlar diye düşünüyorum ....
Çamaşırlarımı da katlarsam bakalım çocukların uyumasını bekliyorum. Yarın da klasik her pazar koltuk yatak altları çekip dip bucak temizliyoruz eşimle.Baya iş yapmışsin canım senin de eline sağlık
Her ilaç uyutmuyor canim. Doktora belirtirsen belki daha ayakta atlatırsın inşallahHayirlisiyla gidip gelsin evladin canim.
Benim.icinse biliyorum.pek normal bi durum degil,kendi basima cocuklarima yansitmadan atlatmaya calisiyorum bide bana belki ilac verirler belki verecekleri ilac beni uyutacak surekli ,cocuklarimin yaslari kucuk kizim 5 yasinda tam gun anaokuluna gidiyor.oglum nisanda 2 yasina gircek.. digeride belki kortizon katkili ilac olacak bu seferde sisip kalicam zaten kiloluyum..kortizonu vucut 5 yil sonra ancak atiyormus..
Yasadiklarim travmami bilmiyorum ama bazen cok zorlaniyorum cok agir geliyor hayat ,yasamak istemiyorum sonrada diyorumki sacmalama bu iki cocuk senin rehberliginde bu kotu dunyada iyilikleri bulacak,sahip cikmam gerek cocuklarima.. sigarayi birakmis biri olarak cok pismanim ,kahveye asiri baglandim.. sudan cok kahve iciyorum kafam cok bozuksa,biliyorum sagligima zararli sonradan telafi ediyorum ama .. biraz fazla sinirliyim bu aralar( kizim kahveni icmeni bekliyorum,oyle gelicem yanina dedi..uzuldum.. farkinda olmadan buyugu cok mu hirpaliyom acaba.. firsat buldukca disarda vakit geciriyoz evde birbirimizi yemek daha kolay cunku.temizliklerimi geceye birakiyorum yoksa cocuklara nefes aldirmam,dagitip dokmeleri gozume batar azarlama ihtimalim yuksek olur.
Hiimm bilmiyorum.. hemen buljndugum.ilcenin devlet hast baktim varmis bi adam..gitmeye karar verirsem aklimda olsun..suraya yazdiklarimi cevremde kimse bilmiyo en azindan bu kadar ayrintili hic kimse bilmiyo..gidipte dra anlatamam aglamaktan cunku bazi yazdigim konular halen daha ruhuma agir geliyor,yazarken agliyorum salya sumuk , yazmadigim baska konularda var ve tabii ruhuma aklima agir geliyo yaa oyle tren vagonu gibi hepsi yasattirilan kotulukler beynimden geciyor..bazende soyle oluyor beynimin icinde donup duruyor o da cok sinir bozucu.. aman ne bileyim dr olayi bana zor gibi geldi hem ilaclarin yan etkileri hemde daha okadar kotu olmadimki diyorum kendimce,daha delirmedim : ) aklim yerindeHer ilaç uyutmuyor canim. Doktora belirtirsen belki daha ayakta atlatırsın inşallah
WC yıkadım banyoyu elde sildim aynaları lavaboları parlattim. Bir paket çamaşır katladim yerleştirdim. Bir paket çamaşır attım yıkanıyor. Mutfak topladım tezgahı temizledim. Mutfak koltuklarını sildim. Süpürge tutamadım assagida kıl kuyruk bir komşum var
Ben mutfak topladım. Ocak fırın davlumbaz sildim. Elde yıkadıklarımı kuruladım kaldırdım. Mutfağı süpürdüm. Fayansları sildim. Tamam
Anka sana demiştim ya bir arkadaş var siz birlikte iyi maraton yaparsınız diye, işte o arkadaş terliksuu, nasıl da güzel oldunuz böyleEllerine sağlık. Her gün akşam yapalım böyle
Günaydınnn öğretmenimGünaydınnnn
Hoş buldum canımGünaydınnn öğretmenimhoşgeldin :)
Baktım etiket yapmıyorsun, beni attı herhalde gruptan dedimBir zamanlar yazarlardı nasıllar acaba
beybisi35
Kmsl Hnd
O1deren87
kk birinci noteri
Alicja
Psikolojik Deliii
Casper25
Gonulmeyvesi
K klbk33
L Libas7
Handandandan
Limonsuzzcay
Safsarisin
yesa
@Kestanesekeriiim
Eymenliakifli
S Salty
Lavinya Lavinya
Psidan
SchonerDuft
Çok şükür iyiyim...Bir zamanlar yazarlardı nasıllar acaba
beybisi35
Kmsl Hnd
O1deren87
kk birinci noteri
Alicja
Psikolojik Deliii
Casper25
Gonulmeyvesi
K klbk33
L Libas7
Handandandan
Limonsuzzcay
Safsarisin
yesa
@Kestanesekeriiim
Eymenliakifli
S Salty
Lavinya Lavinya
Psidan
SchonerDuft
Ama yazmadığınız zaman etiket yapmıyorum benim suçum yokBaktım etiket yapmıyorsun, beni attı herhalde gruptan dedimgelmez oldum
Ayy doğdu muuuÇok şükür iyiyim...
Bebekle uğraşıyorum, uyu uyan beynim ağrıyor artık...
Günaydın hoşgeldin canımGünaydınnnn
canım yaaa hoşgeldin bilsen nasıl özledik seni. kahvaltıya davetliyiz o arada gidip ayakkabılığı düzelteyim. akşam geç vakit çamaşır yıkadım. çok erken diye kurutmaya atamıyorum. Kurutayım ütü ihtiyacı olanları yaparım....12 Ocak Ödevi
Pazar klasiği ütü
Portmanto, ayakkabılık her ne varsa onu düzenlemek, temizlemek
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Elalis
malipina
sidelya
Hoş buldum canımGünaydın hoşgeldin canım
Bende özledim sizicanım yaaa hoşgeldin bilsen nasıl özledik seni. kahvaltıya davetliyiz o arada gidip ayakkabılığı düzelteyim. akşam geç vakit çamaşır yıkadım. çok erken diye kurutmaya atamıyorum. Kurutayım ütü ihtiyacı olanları yaparım....
Zaba zaba özledin mi gız12 Ocak Ödevi
Pazar klasiği ütü
Portmanto, ayakkabılık her ne varsa onu düzenlemek, temizlemek
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
Ataayemi zeynepyu
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Bns
M Musluk Suyu
E enenisa
D Dilos06
@Lices_s
Anka
zebekine
yorgun anneanne
ByNkoaLa
Elalis
malipina
sidelya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?