Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayirlisiyla gidip gelsin evladin canim.
Benim.icinse biliyorum.pek normal bi durum degil,kendi basima cocuklarima yansitmadan atlatmaya calisiyorum bide bana belki ilac verirler belki verecekleri ilac beni uyutacak surekli ,cocuklarimin yaslari kucuk kizim 5 yasinda tam gun anaokuluna gidiyor.oglum nisanda 2 yasina gircek.. digeride belki kortizon katkili ilac olacak bu seferde sisip kalicam zaten kiloluyum..kortizonu vucut 5 yil sonra ancak atiyormus..
Yasadiklarim travmami bilmiyorum ama bazen cok zorlaniyorum cok agir geliyor hayat ,yasamak istemiyorum sonrada diyorumki sacmalama bu iki cocuk senin rehberliginde bu kotu dunyada iyilikleri bulacak,sahip cikmam gerek cocuklarima.. sigarayi birakmis biri olarak cok pismanim ,kahveye asiri baglandim.. sudan cok kahve iciyorum kafam cok bozuksa,biliyorum sagligima zararli sonradan telafi ediyorum ama .. biraz fazla sinirliyim bu aralar ( kizim kahveni icmeni bekliyorum,oyle gelicem yanina dedi..uzuldum.. farkinda olmadan buyugu cok mu hirpaliyom acaba.. firsat buldukca disarda vakit geciriyoz evde birbirimizi yemek daha kolay cunku.temizliklerimi geceye birakiyorum yoksa cocuklara nefes aldirmam,dagitip dokmeleri gozume batar azarlama ihtimalim yuksek olur.

Her ilaç uyutmuyor canim. Doktora belirtirsen belki daha ayakta atlatırsın inşallah

Her ilaç uyutmuyor canim. Doktora belirtirsen belki daha ayakta atlatırsın inşallah
Hiimm bilmiyorum.. hemen buljndugum.ilcenin devlet hast baktim varmis bi adam..gitmeye karar verirsem aklimda olsun..suraya yazdiklarimi cevremde kimse bilmiyo en azindan bu kadar ayrintili hic kimse bilmiyo..gidipte dra anlatamam aglamaktan cunku bazi yazdigim konular halen daha ruhuma agir geliyor,yazarken agliyorum salya sumuk , yazmadigim baska konularda var ve tabii ruhuma aklima agir geliyo yaa oyle tren vagonu gibi hepsi yasattirilan kotulukler beynimden geciyor..bazende soyle oluyor beynimin icinde donup duruyor o da cok sinir bozucu.. aman ne bileyim dr olayi bana zor gibi geldi hem ilaclarin yan etkileri hemde daha okadar kotu olmadimki diyorum kendimce,daha delirmedim : ) aklim yerinde

Tabi ki sizi okudum

Delft canım hepsini okudum, doğru yönde kararların var, memurluk için uğraşıp öyle kurtulman en mantıklısı. Sana tek tavsiyem o kadına hiç bir tepki verme yokmuş gibi davran. Eşine de asla yorum yapma, sus sabırla sus. Sen güçlü bir kadınsın. Sus ki artık onu takip edip gözünün üstünde olduğunu düşünmesin.
O zaman açık verir ve rahat rahat delil toplarsın.

terliksuu eşine de geçmiş olsun, gerçi o halde sizi bırakıp tatile gitmiş ya

Kirmizi pabuc senin de eşine geçmiş olsun

Ben mutfak topladım. Ocak fırın davlumbaz sildim. Elde yıkadıklarımı kuruladım kaldırdım. Mutfağı süpürdüm. Fayansları sildim. Tamam
Ellerine sağlık. Her gün akşam yapalım böyle
Anka sana demiştim ya bir arkadaş var siz birlikte iyi maraton yaparsınız diye, işte o arkadaş terliksuu, nasıl da güzel oldunuz böyle

canım yaaa hoşgeldin bilsen nasıl özledik seni. kahvaltıya davetliyiz o arada gidip ayakkabılığı düzelteyim. akşam geç vakit çamaşır yıkadım. çok erken diye kurutmaya atamıyorum. Kurutayım ütü ihtiyacı olanları yaparım....

Günaydın hoşgeldin canım
Hoş buldum canım
Bende özledim sizi
Oh ne güzel kahvaltı keyfi var
Kurutma çok mu ses yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…