Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ütüm yok. Ayakkabılığı düzeltirim zaten bi boşaltıp kontrol edesim vardı. Vestiyeri de bi boşaltayım bayadır onu da ellemedim atılacaklar vardır kesin

Ben de yetişemedim işlere yapamadım etiket olmayınca da yazamadım atıldım diyeiyiyim başkanım sen nasılsın
Başkan, öğretmen demeyin yav, kendimi bir şey sanıcam
Canım ödev yapmak şart değil ki zaten, işe yetişemesende sohbete gel
Cok şükür iyiyim bende. Sen nasılsın canım? Hamilelikle uğraşıyordum bende
Yaaa oldu demek bebek gözün aydın canım sağlıkla doğsun büyüsün, tüp bebekti değil mi?
Ooo 18gun oldu çok şükür ❤❤
Oyyy maşaallah, Allah güç kuvvet versin canım sana, sağlıkla büyüsün
Sağol canım
baktı ki ben kokuşmaya başladım ekledi listeye gene beni
oraya kadar geliyo mu koku yav
Burnum niye düştü diyorum bende
İtifat mi ettin kız bana gelir gelmez yoksa. Ah canım teşekkür ederim.
Ay sana maraton arkadaşı buldum yine yaranamadım kız
Hoş buldum

Tesekkur ederim canim amin insallah
Evet tüp bebek kuzum. Ne çektim ama

benden ötürü zaar
soğuk havada mikroplar kırılır derler bi de ,bak sana kadar ulaşmışım artık

Gerçekleri söylesene sayfanın en titizi terliksuu desene kız. Ben sık sık dile getiriyorum ama senin söylemen başka tabu

Allah razı olsun

hoşgeldiniz güzel bayan günaydınlar herkese gerçi öğlen oldu akşam üst kat komşum sağolsun gürültüsünden uykuya dalmakta zorlandım sinir oldum birazcık sabah kocam işe giderken uyandım 6 da sonra tekrar 9 da sızmışım öyle olunca 12 yaptık saati. Kalkınca değişen birşey de olmadı üst komşuda hala gürültü. Çocuk var diyorum da bu sabah kadın daha çok cırlıyor

Ütüm yok portmanto dün elimden geçti. Banyo ve tuvaleti yıkayamadım dün. kahvaltı öncesi onu halledeyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…