Allah seni inandirsin ben önce çocukları yıkadım, sonra mutfağı topladım sonrabugün cok hamaratim mutfagi topladim cocuklari yikadim
yattim
yattiim
yattim.....
enerjimden sizde faydalanin
aynen kizAllah seni inandirsin ben önce çocukları yıkadım, sonra mutfağı topladım sonra
Yattım yattım yattım
senden ne kadar çok farkımız var değil mi
Kız benim de başım ağrıdı ama cidden o da gitti hazır bir şeyler aldı.aynen kizsabahta yemek bulamadiydik dimi esimi aradim migrenim tuttu dedim Allah affetsin biseyler aldi geldi ben yine yattim
töövbe yarabbiiimm konusup anlassak bu kadar ayni olamazdiKız benim de başım ağrıdı ama cidden o da gitti hazır bir şeyler aldı.
Nergisimsi diye bi üye napmaya çalışıyor diye başlık açmış
Okudum kız emannnnn dedimmDur girme duşa irkek gelmiş bdv ye koş
Banlanir diye bekliyorum banlanmadi. Banlaninca napcaksam oda ayrıOkudum kız emannnnn dedimmderdi çoktur dedim dokunmadim derdinden bdv ye konu açmış
Hafta sonu banlanma olmuyor galiba.Banlanir diye bekliyorum banlanmadi. Banlaninca napcaksam oda ayrı
Yorumumu yaptım geçmiş olsunBanlanir diye bekliyorum banlanmadi. Banlaninca napcaksam oda ayrı
Ana görmedim kiz du bakıyımYorumumu yaptım geçmiş olsun
Ben varım bebem uyursa gidek maratona. TembeldaşımArkadaşlar
Benim maratondaşlarım yok
Maraton yapacak biri var mı? Bu saate iş bırakan bu tembele bi el atın
Yine ananemin sözü çınlıyor kulaklarımda biliyorsunuz. Tam olarak beni anlatıyor. Gün tepeyi kavradı kötü avrat kivradi. Ve terliksuu iş iş diye kivranir
Oturma odasını topladım süpürdüm. Mutfak ve salon bekliyorBen varım bebem uyursa gidek maratona. Tembeldaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?