Minik ne tatlisin sen la yerim seni heeeeyavrularin da cok guzel masallah size masallahhhh yeminle sana acayip ısındım bilmiyorum neden ama cok yakin hissettim.
Ulen nerede
Swetimmm aynı bende çıkan
Bende gece yarısı yakaladımSwetimmm aynı bende çıkan
Minik Duduklu Tencere canım biz de görseydik bir MAAŞAALLAH deseydik yok bende göremiyorum nereye atıp kaç saniye kalıyor bu resim anlamadım resmi yakalayamadım yahuuu
Gündüz çalışırken gecede uyurken kaçırdım deseneeeeeBende gece yarısı yakaladımhatun anında yok ediyor geri
Valla öyle olmuş ablaGündüz çalışırken gecede uyurken kaçırdım deseneeeee
Sağol efserimGeçmiş olsun canım
Bende gördüm ulan seni
Valla bunun psikolojik yorumu var da neyse suusyorum.Kim bilmiyorum henüz bakmadım ama amaç belli işte hava atmak
NegooooooooooYeni bir şeyse gözardı ettiklerimden biri demek ki göremedim
Çok geçmiş olsun kuzum dinlen birazDün öksürmekten perişan oldu çocuk gecede öksürdü.
Oğlanda rahatsızdı gece Allah beterinden korusun
Geçmiş olsun bonusumDün öksürmekten perişan oldu çocuk gecede öksürdü.
Merhaaba yazinizi gorunce ben de yazmak istedim reflu agriniz sirtinizin iki yanina vuruyor demissiniz..bu aralar benim de oyle bildiginiz kaburgalarimin arasina atiyor agri ve bazen gogus kafesime vuruyor...siz tedavi oldunuz mu?veya sizinde kolunclara veya kaburgalariniza mi vuruyordu agri?neler yaptiniz ?iyilesmek icinGastirit değil sanırım ablamda vardı. O yemek yiyince ağrısı oluyordu. Sanırım reflü sırtımın iki yanına da vuruyor ağrı.
Cok geçmiş olsun bonbonummmDün öksürmekten perişan oldu çocuk gecede öksürdü.
goreni degil gormeyeni soyleBende gördüm ulan seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?