- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.817
- 698
hicte bilem tüm sismanligima ragmen parmaklarim ince benim 53 kiloda olan yuzuklerim 85 kilodq bilem oluyor bana halaSenin o dolma biber parnaklarini isiriirm heeee
Beni gormussundurpeki tum cihana kendimi her halimi gosteddigim halde hic birinizi gormemis olmam peki
gordum evetBeni gormussundur
Ben zaten artik baya ifsalandim hagsjs saldim o yuzdengordum evet
aman bende saldim eskid3n kimseye fotomu gostermezdimBen zaten artik baya ifsalandim hagsjs saldim o yuzden
Benim biliyo ama okumaz giripaman bende saldim eskid3n kimseye fotomu gostermezdimesimin kk hesabimdan haberi bile yok
benim bilse merak eder girer bakar eminimBenim biliyo ama okumaz girip
Kusme hemen la ben cok severim tombik parmak ondan dedim.hicte bilem tüm sismanligima ragmen parmaklarim ince benim 53 kiloda olan yuzuklerim 85 kilodq bilem oluyor bana hala
su icsem yariyor nefes alsam lop lop et oluyorparmaklarima yaramiyor yediklerim bel karin ve gogus aliyor tum koriyi
Daha iyi canım ağlamaları geçti tuvalette byrun akıntısı vargolgefeslegeni nasıl oldu canım yavrum?
Geçmiş olsun canımDaha iyi canım ağlamaları geçti tuvalette byrun akıntısı var
Oğlan hastaydı canım hem soğuk algınlığı hem idrar yolu enfeksiyonuNoldu canim
Sağol negocum daha iyiyiz çabuk atlatcaz inşallahGeçmiş olsun canım nasıl oldunuz?
Bence apartta kalıp durum değerlendirmesi yapın. Hayırlısı olsun sizin için.Bizim taşınma işimiz netleşti gibi bir şey. Akşam eşim işveren ile görüştü, birkaç gün içinde yüzyüze görüşmeye bekliyorlar. Şu an yaşadığımız yer ile neredeyse 1000 km arası var. Aklımız biraz karışık. İlk etapta evi hiç boşaltmadan gidip, orada eşyalı 1+1 tutsak birkaç ay iş durumuna baksak ona göre tamamen evi taşısak mı diyoruz. Böyle olunca da hem oraya kira hem de bu evin kredi borcunu ödemiş olacağız. Nakliye firmasından da teklif aldık, 18.000 tl ücret çıkardılar. Eşim 3 aydır çalışmıyordu zaten birden o parayı bulmak ve vermek çok çok zor olacak bizim için. Maddi olarak bu süreçte bütün birikimimizi harcadık çünkü. Burada ailemiz yok, arkadaş çevremiz yok sadece kendi evimiz ama gitme düşüncesi biraz beni buruk yaptı. Arabaya binince 20 dk da deniz kenarındasın, biraz daha git Didim, Bodrum... Gideceğimiz yer de kötü değil ama iç anadolu bölgesinde bir ilçe. Beklesek eşim ne zaman iş bulabilecek o da belli değil. Bir yandan Greencard başvurusu yaptık. İhtimaller çok düşük ama çıkarsa her şeyi bırakıp temelli Amerika ya gideceğiz. Hiç taşınma, yeni bir düzen kurma işine girişmesek mi dedik bir ara ama Amerika işi olacağı belli değil, tamamen şans işi olacak. İki gündür düşünmekten kazan gibi oldu kafam.
Bir hafta on gün içinde evi tamamen taşıyıp arkada bir şey bırakmadan gitmeli miyim (beklenmeyen bir durum olduğunda istediğim zaman dönemeyeceğim, muhtemelen de evi kiraya vereceğiz), yoksa üç dört ay iki valiz eşya götürüp apartta kalıp durum değerlendirmesi mi yapmalıyız? Hangi karar daha sağlıklı olur kızlar, aklım karışık epey.
Kim bilmiyorum henüz bakmadım ama amaç belli işte hava atmakBen şeyi anlamadim valla yanlis anlasilmasin ama kk da evlilik yildonumu kutlayan ya da kocasina methiye dizeni.yani sohbet arasi eşini anlatırsın konu akışı budur ama yani ana sayfada böyle şeyleri görünce cok sacma buluyorum.
Adama soyledin mi soyledin eeee daha ne kk da duvarinda paylaşınca diger kadinlara bunu soyleyince ne olacak ? Canim kocisim guller icin teşekkür ederim, canim kocam nice 20 senelere, kocamin mesajima cevabi ektedir. Vs vs gibi seyler.
Ya de ki kizlar esimle 5 senedir evliyim sizinle de mutlulugumu paylasmak istiyorum, kizlae esimin mesajına bakin de eyv. Ha pardon kimsenin duvarina karisamiyorduk. Ama bazi insanlarin başka konularda insanlara giydirmelerini görüp böyle davranışlarını görünce tutamadim kendimi.
Yeni bir şeyse gözardı ettiklerimden biri demek ki göremedimBen şeyi anlamadim valla yanlis anlasilmasin ama kk da evlilik yildonumu kutlayan ya da kocasina methiye dizeni.yani sohbet arasi eşini anlatırsın konu akışı budur ama yani ana sayfada böyle şeyleri görünce cok sacma buluyorum.
Adama soyledin mi soyledin eeee daha ne kk da duvarinda paylaşınca diger kadinlara bunu soyleyince ne olacak ? Canim kocisim guller icin teşekkür ederim, canim kocam nice 20 senelere, kocamin mesajima cevabi ektedir. Vs vs gibi seyler.
Ya de ki kizlar esimle 5 senedir evliyim sizinle de mutlulugumu paylasmak istiyorum, kizlae esimin mesajına bakin de eyv. Ha pardon kimsenin duvarina karisamiyorduk. Ama bazi insanlarin başka konularda insanlara giydirmelerini görüp böyle davranışlarını görünce tutamadim kendimi.
Basma eteğinizle böyle bir yorumu nasıl yaparsınızKim bilmiyorum henüz bakmadım ama amaç belli işte hava atmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?