Allah huzurunu daim etsin.Yazdığını okuyunca içimi bir huzur kapladı jes, Allah razı olsun.Akışına bırakacağız her şeyi eşimle de bunu konuşuyorduk üstüne geldi. :)
Onun gumcemalini de totosunu da keserimHerkeslere attı da bi ikimize atmadı gül cemalini
ondan sordum la nasilsind diyeIyiyim miniko sen nasilsin nerde foto la
gormuyorsunuz yineHerkeslere attı da bi ikimize atmadı gül cemalini
Minik ne tatlisin sen la yerim seni heeeeondan sordum la nasilsind diye Eki Görüntüle 3150625 Eki Görüntüle 3150626
Ulen neredegormuyorsunuz yine
neden ki beni soguk nevale bulur herkes reeldeMinik ne tatlisin sen la yerim seni heeeeyavrularin da cok guzel masallah size masallahhhh yeminle sana acayip ısındım bilmiyorum neden ama cok yakin hissettim.
Bilmiyorum ama acayip kanim isindi sana minikoneden ki beni soguk nevale bulur herkes reelde
Ulen nerede
Ohoooooooo
Güzel hatunsun vesselam
O işi gececeksin miniko zorla mi at dedik lapeki tum cihana kendimi her halde gosteddigim halde hic birinizi gormemis olmam peki
tesekkur ederim o sizin guzelliginizGüzel hatunsun vesselam
O işi gececeksin miniko zorla mi at dedik lagitmis bide anasayfada paylasmis totosunu kestigim. Ulen kk da gormeyen kalmamis ki seni agaggagaga
bu kisilerpeki tum cihana kendimi her halimi gosteddigim halde hic birinizi gormemis olmam peki
Senin o dolma biber parnaklarini isiriirm heeeegit sevme beni bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?