Buluştuk canım nihayet
Bende açtım ama olmadı açılmıyor.
Yaaa çok geçmiş olsun dünde aklıma gelmiştin yok bayadır diyordum. Dut kurusu yemende sakınca yoksa ondan ye enfeksiyona birebirCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Çok geçmiş olsun bir an önce şifalanırsın inşallahCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Ahahaha siliyor anındaBende açtım ama olmadı açılmıyor.
Çok geçmiş olsun canım RABBİM tez vakitte şifa versinCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
GünaydınGünaydınnnnEki Görüntüle 3150705
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Kuzum çok geçmiş olsunCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Çok geçmiş olsun canımTünaydın herkese
Gribim geri geliyor gibi, dün akşam 10 da yattım, her yerim acıyor, reflüm coşmuş, öksürük falan derken sürünerek yeni güne başladım. Bir işte yapmadım evde, akşam mutfağı toparladım sadece, güzel bir gün olur inş
Çok geçmiş olsunTünaydın herkese
Gribim geri geliyor gibi, dün akşam 10 da yattım, her yerim acıyor, reflüm coşmuş, öksürük falan derken sürünerek yeni güne başladım. Bir işte yapmadım evde, akşam mutfağı toparladım sadece, güzel bir gün olur inş
Günaydın Nego çiçeklere bayıldımGünaydınnnnEki Görüntüle 3150705
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Çok geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin İNŞAALLAHTünaydın herkese
Gecmis olsun canimCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Çok geçmiş olsunCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Geçmiş olsunTünaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?