Düzenli Evimiz & Hayatımız

sadece o olsa yije iyi sabaha kusma ishalle gunaydin dedim hala da midem kotu dugunde cok terledik sonra da usuduk sicagi sicagina farketmedik o halle bir de o agir dugun yemekleri
geçmiş olsun yakın düğününde insan yoruluyor sonrasında illaki bir kırgınlık oluyor dinlenmen lazım biraz :)

Geçmiş olsun

dün yazamamıştım yeni taşındığım için evde usta işlerimde hala çok var tam yerleşemiyorum
mutfak camı silindi
buz kırıcı blendır, mutfak robotu, tost makinesi temizlendi dolap arası tezgahı sildim
2 makine çamaşır katlayıp 2 makinede yıkadım
henüz gazım açılmadı kardeşimde duş aldık
kahvaltı ve akşam yemeği yapıldı ve bulaşıklar yıkandı
iş yeri isyan içinde işe dönemediğim için dün bir ara 11 de görüşme var dendi iptal oldu sevindim. ben evde kaldım bu seferde akşama doru iş yerinden bana geldiler bir toplantı yaptık çay ikramım filan oldu mecburen bugün işe gelmek zorunda kaldım.

bu sabahta çamaşır astım kedimin bakımını yaptım evi biraz havalandırdım çöpleri attım market alışverişi yapıp eve bıraktıktan sonra işe geldim biraz işi toparlayıp eve geçmeyi düşünüyorum

dün yaptıklarıma baktımda az gibi görünüyor ama acayip yorgunum taşınma yorgunluğu herhalde

Canlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak

geçmiş olsun kızlar Acil şifalaar çabucak iyileşirsiniz inşallah

Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…