- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
Gecmis olsun canim rabbim sifa versinCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
geçmiş olsun yakın düğününde insan yoruluyor sonrasında illaki bir kırgınlık oluyor dinlenmen lazım biraz :)sadece o olsa yije iyi sabaha kusma ishalle gunaydin dedim hala da midem kotudugunde cok terledik sonra da usuduk sicagi sicagina farketmedik o halle bir de o agir dugun yemekleri
kolay gelsin, sağlık olsunda hepsi haloluyorHoşgeldinyorucu gidiyor çocukların okulu git gel yemek iş ödevler
Geçmiş olsunTünaydın herkese
Gribim geri geliyor gibi, dün akşam 10 da yattım, her yerim acıyor, reflüm coşmuş, öksürük falan derken sürünerek yeni güne başladım. Bir işte yapmadım evde, akşam mutfağı toparladım sadece, güzel bir gün olur inş
aynen oyle duguj sonrasi 2 gun bol bol uyudum sukurgeçmiş olsun yakın düğününde insan yoruluyor sonrasında illaki bir kırgınlık oluyor dinlenmen lazım biraz :)
Canlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
geçmiş olsun kızlar Acil şifalaar çabucak iyileşirsiniz inşallahTünaydın herkese
Gribim geri geliyor gibi, dün akşam 10 da yattım, her yerim acıyor, reflüm coşmuş, öksürük falan derken sürünerek yeni güne başladım. Bir işte yapmadım evde, akşam mutfağı toparladım sadece, güzel bir gün olur inş
Geçmiş olsun miniksadece o olsa yije iyi sabaha kusma ishalle gunaydin dedim hala da midem kotudugunde cok terledik sonra da usuduk sicagi sicagina farketmedik o halle bir de o agir dugun yemekleri
Geçmiş olsun seli Allah acil şifalar versinCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Geçmiş olsunTünaydın herkese
Günaydın negooooooooo Günaydın canoskilerGünaydınnnnEki Görüntüle 3150705
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
D u t
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
74FRIDA
Sweetim bak sen bu kafayla çok uzun yasamazsinBasma eteğinizle böyle bir yorumu nasıl yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?