Niye diyon niyeeeeeeee simdi sana da goster diye musallat olacakBende gördüm ulan seni
Ne alaka la kacirdin yemegi aciyi turşuyu ondandirresmen patladim nazara mi geldim ne bagirsaklarinm bana ne yapmaya calisiyor anlamadim
Tamam canim cok guzel olmuş boyleB bstnc isim değiştirdim
Nou nou kaynanaya gorumceye giydiriyorGünaydınlar güneşle beraber bütün sıkıntılarımız ,arkamızdan konuşanların dilleri, kem göz edenlerin gözleri, bize kötü düşünenlerin akılları da tutulur inşallah
AhahhahahahhahahahhaTutulmaya bakim dedim kör oluyodum güneşe bakılır mı
sabah berbat uyaninca esime dedim daha cig kofte yemem aksamNe alaka la kacirdin yemegi aciyi turşuyu ondandir
bende yaptim ayni seyi 20 dk onceTutulmaya bakim dedim kör oluyodum güneşe bakılır mı
Niye diyon niyeeeeeeee simdi sana da goster diye musallat olacak
Asla senden guzel oldugumu düşünmedim o sebeple haklisintabi korkuyorsunuz gostermeye ben daha guzelim diye
boyle de mi gaza gelmedjnAsla senden guzel oldugumu düşünmedim o sebeple haklisin
Geçmiş olsun inşallahCanlarım bana hastaneye yatış verdiler enfeksiyon seviyem yükselmiş baya, damardan tedavi uygulanacak
Minik bu m.ö nin taktiği şu repertuari genişletboyle de mi gaza gelmedjn
kahretsin kandiramiyorum kimseyi o kadar mukemmel ve masumum kiMinik bu m.ö nin taktiği şu repertuari genişlet
Aynayı güneşe tutarak duvara yansıtTutulmaya bakim dedim kör oluyodum güneşe bakılır mı
her seferinde gozumle direk bakip uzun sure gozumde beyaz nokta varmis gibi geziyorum
Ben hiç bir zaman bakamamher seferinde gozumle direk bakip uzun sure gozumde beyaz nokta varmis gibi geziyorum
akil akildan ustundur bu iyiymis
YoooNou nou kaynanaya gorumceye giydiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?