- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
En kısa zamanda inşallah her şey yoluna girer üzme kendini. Bebeğin hayırlı olsun.Sağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesi
Sağol canım. Sen nasıl oldun bı maraton mu yapsak yarin eski günlerdeki gibiGeçmiş olsun
Yapalım valla canlar fena benim perde falan yıkamam lazımSağol canım. Sen nasıl oldun bı maraton mu yapsak yarin eski günlerdeki gibi
Kızları gönderince başlayalımYapalım valla canlar fena benim perde falan yıkamam lazım
Müge izlemicez miKızları gönderince başlayalım
Uff üzgünü görünce bende bişey sandımMüge izlemicez mi
Sağol Allah razı olsun.Geçmiş olsun sizede
Geçmiş olsun loraAft da değil ya damagim ağrıyor diyor 3 gündür aç . Akşam öğretmen aradı çok zor yedirebildim yemeği yemiyor diye
Sağol canım. Senin bebiş nasıl oldu?Geçmiş olsun lora
Teşekkür ederim canım
Ya o çok zor oluyor bi ara benimki de bozuktu. Tüm enerjim ona gidiyorduBugün bulaşık makinem bozuldu sağolsun
İçindeki tüm bulaşıkları söve saya 1 saatte elimde yıkadım.
Başka da bi iş yapmadım.
Güne muhteşör başladım ☹
Adama söyleyemedim kiYa o çok zor oluyor bi ara benimki de bozuktu. Tüm enerjim ona gidiyorduyapılabilir mi peki baktirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?