- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Sağol canım.Sizede geçmiş olsun.Teneffus Zili size de geçmiş olsun. Bizim de burun tıkalı yatmadan önce serum fizyolojik yapıyorum ben bir de odada perdeye yastığına cold mix damlatıyorum faydası oluyor rahat uyuyabiliyor
Soğanı ikiye böl karanfil sapla canım baş ucuna koy . Açıyo tıkanıklığı. Profesör olduk artık tıkalı burun alanındaSağol canım.Sizede geçmiş olsun.
Bizde cold mix yok ama azıcık vicks ayağının altına sürüp çorap giydiricem inş.Burun spreyi de aldı eşim onu da uyumadan önce uygularım.
Benimde en sinir olduğum şey burun tıkanıklığı çocuklarda öyle sinirli oluyorlar uyuyamayınca.
Sağol Allah razı olsun canım.
Evet bunu denedim canım tekrar yaparım inş.Soğanı ikiye böl karanfil sapla canım baş ucuna koy . Açıyo tıkanıklığı. Profesör olduk artık tıkalı burun alanında
Benim de bi süredir temiz yıkamıyor bende elimde yıkamaya başladım.Bugün bulaşık makinem bozuldu sağolsun
İçindeki tüm bulaşıkları söve saya 1 saatte elimde yıkadım.
Başka da bi iş yapmadım.
Güne muhteşör başladım ☹
İnşallah iyi.yıkar bu sefeeBenim de bi süredir temiz yıkamıyor bende elimde yıkamaya başladım.Bugün bi cesaret tekrar dizdim bakalım ne olacak. Herşeyini de temizledim oysaki..
Sidra bebeğin hayırlı olsun.Sağol canım Allah razı olsun ilgilendiğin için. Kavga gürültü bitti ama bana yasattıklarını hazmedemiyorum hele de eşimin benim için kimseye tavır almaması ve üzerüne hamile olduğumu öğrendim onum psikolojisiyle şuan diplerde psikolojim diyebilirim sindiremiyorum kafamdan atamıyorum hele de eşimin kimseye bsy diyememesi bana gelince aslan kesilmesi
İyi geldi gibi çok şükür:)Nasıl gidiyor tedavi?
Neden ayni camasirlari 3kezDün gece mesajları okurken kızım uyandı, sonrasında ben de uyumuşum.
Bugün:;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Temizlik bezlerini ve banyo paspasını yıkadım,
Bir makina çamaşır yıkandı (aynı çamaşırları üç sefer yıkadım),
Çöpleri attım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Öğleden sonra dışarıda işlerimiz vardı o yüzden evde pek bir şey yapamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?