Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hamile misin?
Canım eşin tepki vermiyorsa sen susma tepkini ver söylemen gerekeni söyle karşındakilere. Bazı erkekler denge kuramıyor maalesef

Beğeni yapip yazmayan benim daha doğrusu yazamayan. Mesajlarn Çoğunu da okuyamıyorum. Bu aralar çocuğum durmuyor üsten alttan sağdan soldan diş çıkarıyor cocgun damaklari hep şişmiş bazen ateşi ishali huysuzlugu ayrı çabası kucaktan inmek istemeyişi ayrı yemek yapmama bile müsade etmiyor kocam bı yemek bile yapamıyonmu üç beş çocuğu olanlar nasıl yapıyor diye hayiflanmasi benim sinirimi bozması ayrı. Bu yazıyı bile zorla yazdım 10 kere bıraktım teli elimden. Çocuğumun bugün doğum günü ona bile hazırlık yapamıyorum o derece yanlız ve çaresizim hafta sonu yapayım diyorum bakalım hayırlısı artık

Herkese günaydın
Hem alerji hem de gribimle boğuştuğum bir gece geçirdim, Rabbim'e isyan etmiyorum ama çok yoruldum bu alerjiden. Hamdolsun ki bu sabah daha iyi uyandım. Kalkınca şöyle bir etrafıma bakındım yok dedim bu iş böyle olmaz çok saldın :)) sabah rutinime döndüm şükürler olsun

-Yataklar toplandı
-Kahvaltılar hazırlandı
-Mutfak toplandı,bulaşık makinası boşaltıldı
-Balkonun tozu alındı,çiçekler sulandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-İki banyonunda klozetini fırçaladım, lavabosunu temizledim
-Pisileri doyurup işe geldim

Nego Jes in banlandığı konuda ben de vardım, bazen çok üzücü şeyler yazıyorlar, genel olarak bu konuda kompleks yapmasam da benim de sinirlerim oynuyor zaman zaman. İnsanların anonim oldukları bu platformda daha fütursuz olduğunu düşünüyorum, akıllarına geleni klavyeye döküyorlar ve forumda bazı üyeler var ki her konuda çok sivri,saldırgan,acıtıcı yorumları var. Son zamanlarda sürü şeklinde saldırma KK da moda oldu maalesef, üzücü gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…