- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
Sagol canimBu baş ağrısı da kadınlarda çok fazla olan birşey.
Allah şifa versin canım.❤
Ya gerçekten her bayan zayıf olmak mı zorunda ne saçma düşünceler yahu.Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Herkes tek tip olmak zorunda değil, herkes sıfır beden olmak zorunda değil, herkes zayıf olmak zorunda değil. Kime ne kimi ne ilgilendirir bu nasıl bir aymazlıktır akıl tutulmasıdır.
Kilolu insanlara ne gözle bakıyorlar, o zihniyette hiç kimse benimle cidden muhatap olmasın. Fiziksel özelliklere göre insanlara değer biçenlerle aynı pencereden bakmıyoruz hayata.
Eveeeet listede olup sadece beğeni yapan, beğeni bile yapmayan, az aktif olan hanımlar sebebini öğrenebilir miyim?
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Tam da diyete başladıydım böğünÇok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Herkes tek tip olmak zorunda değil, herkes sıfır beden olmak zorunda değil, herkes zayıf olmak zorunda değil. Kime ne kimi ne ilgilendirir bu nasıl bir aymazlıktır akıl tutulmasıdır.
Kilolu insanlara ne gözle bakıyorlar, o zihniyette hiç kimse benimle cidden muhatap olmasın. Fiziksel özelliklere göre insanlara değer biçenlerle aynı pencereden bakmıyoruz hayata.
Gezmeler çok işe yarıyor. Denemeyle sabitBebiş uyudu biraz ortalık toparlayıp duşa giricem sonrada kuzende buluşucaz inş.
Gezmeler gezmeler..Dertli oturmak yok bundan sonra hayata bakış acımı değiştirdim.
Gün bugün O da bugün...
Kesinlikle haklısın canım bende arada deniyorum evde iş varsada bırakıp çıkıyorum.Hiçbir şey benden önemli değil hem gençlik geçip gidiyor vallaGezmeler çok işe yarıyor. Denemeyle sabit
Halam, amann iş arkamızdan mı geliyor, evde duruyor, gelince yaparız diyorduKesinlikle haklısın canım bende arada deniyorum evde iş varsada bırakıp çıkıyorum.Hiçbir şey benden önemli değil hem gençlik geçip gidiyor valla
Neden ayni camasirlari 3kez
Öğretmenim benim sınıf içi durumum nasıl?Eveeeet listede olup sadece beğeni yapan, beğeni bile yapmayan, az aktif olan hanımlar sebebini öğrenebilir miyim?
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Aa ben halanmiyim acaba ahsgsjsbHalam, amann iş arkamızdan mı geliyor, evde duruyor, gelince yaparız diyordu
Yaş tutmuyorAa ben halanmiyim acaba ahsgsjsb
Benim herifte yemek secmiyor patates yemeği hariç bütün yemekleri yiyor ama taze günlük olacak. Ya inanirmisin sabahın köründe başlıyorum yemek yapmaya fırsatım olmuyor çocuktan ve akşama anca çıkartıyorum yemekleri bı geliyorym soğan dogruyorum bı geliyorum başka biseyini yapıyorum bı geliyorum başka başka derken akşam olmuş. Ne var iki gün yese bı yemeği fazla yapsamda. Kolay diye hiç sevmedigi patates yemeğini yaptim koydum ateşe pişiyor şimdi. Yanına da makarna yapicam yeter. haa birde beyfendi çorba içmiyor ama ben çocuk için mecburen yapıyorum. Onada şimdi başlasam akşama anca çıkartırım heralde makarnayida gelmesine son bir saat kala yapsam o kolay zaten. Valla gerçekten Allah yardımcımız olsun boşuna cennet annelerin ayakları altında olmamış bu cefakarligimiz yüzünden rabbim hakkıyla cenneti kazananlardan eylesin inşallahAaa yemek konusunda sıkıntı çıkaranları hiç anlamıyorum.Allah kadınların yardımcısı olsun.
Benim babam evde hep yemek bulunmasını isteyenlerden ama herşeyi yiyebilir bi kaç şey hariç.Eşimde öyle ben bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım.
Benimde oğlanseçiyor şimdilik biraz daha iyi eski haline göre.
Yemek yapmaya gidiyom dayak gelmedenYaş tutmuyorNego bizi öldürecek
Beyfendi günlük taze yemek istiyor ikinci güne kalan yemekleri yemek istemiyor. Az yapıp günlük yapmaya çalışıyorum az yapsamda illaki kalıyor yine ozaman da mırın kırın yapıyor. Hiç anlayış yok adamda
Hafta içi çalışıp her gün yemek pişirenlerden biri de benim.Aaa yemek konusunda sıkıntı çıkaranları hiç anlamıyorum.Allah kadınların yardımcısı olsun.
Benim babam evde hep yemek bulunmasını isteyenlerden ama herşeyi yiyebilir bi kaç şey hariç.Eşimde öyle ben bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım.
Benimde oğlanseçiyor şimdilik biraz daha iyi eski haline göre.
Çalışırken de ben yapıyordum yemekleri. benden önce geldiği zamanlar oluyirdu kahvaltılık hazırlıyordu yada dışarıdan sipariş veriyordu çoğu zamanda hiçbir şey yapmıyordu. Hamile olduğumu ogrendigm zaman hemen gidip çıkışımı verdim. hamile halimle çalışıp birde yemek yapıp üstüne temizlik yapamazdim. Hafta sonu temizlige yardım edeyim bu kadın yoruluyor demiyordu. Huyla alakalı bence eşimin abisi var adamin eline her iş yakışır temizlik yemek evin tamir tadilat işleri ikisininde yetistiren aynı ana. Çocuk konusundada ofsayt adam akşam gelip bı saat oynuyor ilgileniyor sonra çekiliyor bı kenera. Bazen düşünüyorum evinde herşeye yardım edip ağzının içine baktiran kadınların altındanmi herşeyleriHafta içi çalışıp her gün yemek pişirenlerden biri de benim.
Ben baştan kötü alıştırdım.
Ben anneme gidiyorum bugünYemek yapmaya gidiyom dayak gelmeden
Bazen oluyor öyle aksiliklerkızımın çamaşırlarını yıkamıştım. Deterjan kokusu çok gelince deterjansız ikinci yıkamayı başlatıp dışarı çıktım. Buranın suyundan herhalde hemen asmazsam çamaşırlar kokuyor. Ben gelene kadar kokmuş. Bir daha deterjansız öyle yıkadım. Diğer çamaşırlara sıra gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?