Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya gerçekten her bayan zayıf olmak mı zorunda ne saçma düşünceler yahu.
Benim kilo problemim hiç olmadı istesem hemen verebiliyorum ama empati kurabiliyorum bu genetik tamamen metobolizma ile alakalı.
Ayrıca etine dolgun bayanları çok beğeniyorum kiloyu bazılarına çok yakıştırıyorum.
Gerçekten böyle düşünen insanlar ne kadar ucuz düşünen insanlar.

Tam da diyete başladıydım böğün

Neden ayni camasirlari 3kez
kızımın çamaşırlarını yıkamıştım. Deterjan kokusu çok gelince deterjansız ikinci yıkamayı başlatıp dışarı çıktım. Buranın suyundan herhalde hemen asmazsam çamaşırlar kokuyor. Ben gelene kadar kokmuş. Bir daha deterjansız öyle yıkadım. Diğer çamaşırlara sıra gelmedi.

Fotoğraflı gönderi yapayım da Nego nun gözüne gireyim biraz.
Kızımı uyuttum, kahve keyfi yapayım dedim. Yarım saat bile uyusa keşke de biraz dinlensem. Şimdiye kadar;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kızımla kahvaltı yaptık, birlikte hazırladık yine her sabah gibi,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımı yıkadım, banyoyu topladım

Eklentiler

• IMG_20221027_140511.webp
    17 KB · Görüntüleme: 28
Benim herifte yemek secmiyor patates yemeği hariç bütün yemekleri yiyor ama taze günlük olacak. Ya inanirmisin sabahın köründe başlıyorum yemek yapmaya fırsatım olmuyor çocuktan ve akşama anca çıkartıyorum yemekleri bı geliyorym soğan dogruyorum bı geliyorum başka biseyini yapıyorum bı geliyorum başka başka derken akşam olmuş. Ne var iki gün yese bı yemeği fazla yapsamda. Kolay diye hiç sevmedigi patates yemeğini yaptim koydum ateşe pişiyor şimdi. Yanına da makarna yapicam yeter. haa birde beyfendi çorba içmiyor ama ben çocuk için mecburen yapıyorum. Onada şimdi başlasam akşama anca çıkartırım heralde makarnayida gelmesine son bir saat kala yapsam o kolay zaten. Valla gerçekten Allah yardımcımız olsun boşuna cennet annelerin ayakları altında olmamış bu cefakarligimiz yüzünden rabbim hakkıyla cenneti kazananlardan eylesin inşallah

Hafta içi çalışıp her gün yemek pişirenlerden biri de benim.
Ben baştan kötü alıştırdım.

Hafta içi çalışıp her gün yemek pişirenlerden biri de benim.
Ben baştan kötü alıştırdım.
Çalışırken de ben yapıyordum yemekleri. benden önce geldiği zamanlar oluyirdu kahvaltılık hazırlıyordu yada dışarıdan sipariş veriyordu çoğu zamanda hiçbir şey yapmıyordu. Hamile olduğumu ogrendigm zaman hemen gidip çıkışımı verdim. hamile halimle çalışıp birde yemek yapıp üstüne temizlik yapamazdim. Hafta sonu temizlige yardım edeyim bu kadın yoruluyor demiyordu. Huyla alakalı bence eşimin abisi var adamin eline her iş yakışır temizlik yemek evin tamir tadilat işleri ikisininde yetistiren aynı ana. Çocuk konusundada ofsayt adam akşam gelip bı saat oynuyor ilgileniyor sonra çekiliyor bı kenera. Bazen düşünüyorum evinde herşeye yardım edip ağzının içine baktiran kadınların altındanmi herşeyleri

Bazen oluyor öyle aksilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…