Beğeni yapip yazmayan benim daha doğrusu yazamayan. Mesajlarn Çoğunu da okuyamıyorum. Bu aralar çocuğum durmuyor üsten alttan sağdan soldan diş çıkarıyor cocgun damaklari hep şişmiş bazen ateşi ishali huysuzlugu ayrı çabası kucaktan inmek istemeyişi ayrı yemek yapmama bile müsade etmiyor kocam bı yemek bile yapamıyonmu üç beş çocuğu olanlar nasıl yapıyor diye hayiflanmasi benim sinirimi bozması ayrı. Bu yazıyı bile zorla yazdım 10 kere bıraktım teli elimden. Çocuğumun bugün doğum günü ona bile hazırlık yapamıyorum o derece yanlız ve çaresizim hafta sonu yapayım diyorum bakalım hayırlısı artık
Hatsanede yatıyom
Günü kurtaracak şekilde basit uğraştırmayan tek çeşit yemek yapabiliyorsan yap yoksa çokta önemli değil.Beğeni yapip yazmayan benim daha doğrusu yazamayan. Mesajlarn Çoğunu da okuyamıyorum. Bu aralar çocuğum durmuyor üsten alttan sağdan soldan diş çıkarıyor cocgun damaklari hep şişmiş bazen ateşi ishali huysuzlugu ayrı çabası kucaktan inmek istemeyişi ayrı yemek yapmama bile müsade etmiyor kocam bı yemek bile yapamıyonmu üç beş çocuğu olanlar nasıl yapıyor diye hayiflanmasi benim sinirimi bozması ayrı. Bu yazıyı bile zorla yazdım 10 kere bıraktım teli elimden. Çocuğumun bugün doğum günü ona bile hazırlık yapamıyorum o derece yanlız ve çaresizim hafta sonu yapayım diyorum bakalım hayırlısı artık
Geçmiş olsun. Doğum günü kutlu olsun kuzucuğunBeğeni yapip yazmayan benim daha doğrusu yazamayan. Mesajlarn Çoğunu da okuyamıyorum. Bu aralar çocuğum durmuyor üsten alttan sağdan soldan diş çıkarıyor cocgun damaklari hep şişmiş bazen ateşi ishali huysuzlugu ayrı çabası kucaktan inmek istemeyişi ayrı yemek yapmama bile müsade etmiyor kocam bı yemek bile yapamıyonmu üç beş çocuğu olanlar nasıl yapıyor diye hayiflanmasi benim sinirimi bozması ayrı. Bu yazıyı bile zorla yazdım 10 kere bıraktım teli elimden. Çocuğumun bugün doğum günü ona bile hazırlık yapamıyorum o derece yanlız ve çaresizim hafta sonu yapayım diyorum bakalım hayırlısı artık
Biliyorum canımHatsanede yatıyom
Doğum günü kutlu olsun güzel yaşları olsun.Beğeni yapip yazmayan benim daha doğrusu yazamayan. Mesajlarn Çoğunu da okuyamıyorum. Bu aralar çocuğum durmuyor üsten alttan sağdan soldan diş çıkarıyor cocgun damaklari hep şişmiş bazen ateşi ishali huysuzlugu ayrı çabası kucaktan inmek istemeyişi ayrı yemek yapmama bile müsade etmiyor kocam bı yemek bile yapamıyonmu üç beş çocuğu olanlar nasıl yapıyor diye hayiflanmasi benim sinirimi bozması ayrı. Bu yazıyı bile zorla yazdım 10 kere bıraktım teli elimden. Çocuğumun bugün doğum günü ona bile hazırlık yapamıyorum o derece yanlız ve çaresizim hafta sonu yapayım diyorum bakalım hayırlısı artık
Geçmiş olsun. Ne oldu neyin var?Hatsanede yatıyom
Doğum günü kutlu olsun miniğin. Allah hayırlı bir ömür versinBeğeni yapip yazmayan benim daha doğrusu yazamayan. Mesajlarn Çoğunu da okuyamıyorum. Bu aralar çocuğum durmuyor üsten alttan sağdan soldan diş çıkarıyor cocgun damaklari hep şişmiş bazen ateşi ishali huysuzlugu ayrı çabası kucaktan inmek istemeyişi ayrı yemek yapmama bile müsade etmiyor kocam bı yemek bile yapamıyonmu üç beş çocuğu olanlar nasıl yapıyor diye hayiflanmasi benim sinirimi bozması ayrı. Bu yazıyı bile zorla yazdım 10 kere bıraktım teli elimden. Çocuğumun bugün doğum günü ona bile hazırlık yapamıyorum o derece yanlız ve çaresizim hafta sonu yapayım diyorum bakalım hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Herkese günaydın
Hem alerji hem de gribimle boğuştuğum bir gece geçirdim, Rabbim'e isyan etmiyorum ama çok yoruldum bu alerjiden. Hamdolsun ki bu sabah daha iyi uyandım. Kalkınca şöyle bir etrafıma bakındım yok dedim bu iş böyle olmaz çok saldın :)) sabah rutinime döndüm şükürler olsun
-Yataklar toplandı
-Kahvaltılar hazırlandı
-Mutfak toplandı,bulaşık makinası boşaltıldı
-Balkonun tozu alındı,çiçekler sulandı
-Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
-İki banyonunda klozetini fırçaladım, lavabosunu temizledim
-Pisileri doyurup işe geldim
Nego Jes in banlandığı konuda ben de vardım, bazen çok üzücü şeyler yazıyorlar, genel olarak bu konuda kompleks yapmasam da benim de sinirlerim oynuyor zaman zaman. İnsanların anonim oldukları bu platformda daha fütursuz olduğunu düşünüyorum, akıllarına geleni klavyeye döküyorlar ve forumda bazı üyeler var ki her konuda çok sivri,saldırgan,acıtıcı yorumları var. Son zamanlarda sürü şeklinde saldırma KK da moda oldu maalesef, üzücü gerçekten
Kalk kız
Bol muhabbetlerGünaydınAnnem geliyor bugün. Haftasonu da kalacak
Evim derli toplu. Annemin odasını hazırlayacağım sadece. Çarsaf vs değiştiririm. Gardrop boş zaten. Yemekte de çorba ve et yaparım
Benimde annem yanımda 4 gündürÇok heyecanlıyım
Senin de gözün aydın. Öpüyorum teyzemin ellerindenBenimde annem yanımda 4 gündür
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Herkes tek tip olmak zorunda değil, herkes sıfır beden olmak zorunda değil, herkes zayıf olmak zorunda değil. Kime ne kimi ne ilgilendirir bu nasıl bir aymazlıktır akıl tutulmasıdır.
Kilolu insanlara ne gözle bakıyorlar, o zihniyette hiç kimse benimle cidden muhatap olmasın. Fiziksel özelliklere göre insanlara değer biçenlerle aynı pencereden bakmıyoruz hayata.
Sağol canım inşallah biran önce geçer daha çok diş var hepsini cikarsaydi da o da kurtulsa bendeAllahım yardımcın olsun, diş çıkarma çok zorlu bir dönem oluyor, çabucak geçsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım çok saol.Geçmiş olsun. Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun
Çok teşekkür ederim canım. Aynı sehirdeyiz ama çok uzağız gitsem gidebilirim ama bende çocukta yatak seçiyoruz evimde daha rahat olduğum için hiç bir yere gitmek istemiyodum. 1 yaş aşısı var aşıyı yaptırayım bir haftalığına gidip biraz değişiklik yapayımDoğum günü kutlu olsun güzel yaşları olsun.
Ailen başka şehirde mi? Biraz onlara gitsen dinlensen kafan dağılsa.
Teşekkür ederim canım amin inşallah rabbim hepimizin çocuğunu hayırlı kul hayırlı ümmet hayırlı evlat eylesinGeçmiş olsun. Ne oldu neyin var?
Doğum günü kutlu olsun miniğin. Allah hayırlı bir ömür versin
Beyfendi günlük taze yemek istiyor ikinci güne kalan yemekleri yemek istemiyor. Az yapıp günlük yapmaya çalışıyorum az yapsamda illaki kalıyor yine ozaman da mırın kırın yapıyor. Hiç anlayış yok adamdaGünü kurtaracak şekilde basit uğraştırmayan tek çeşit yemek yapabiliyorsan yap yoksa çokta önemli değil.
Önemli olan bebiş hepimizin başına geliyor böyle şeyler merak etme.
Mesela kuru fasulye nohut tarzı şeyler ikinci günde yenilebilir onlarda hem basit hem iki günlük gidiyor.
Çabucak patlatır da kurtulur kuzu diş çıkarma dönemi benim çocuklarda da zor geçiyor.
Biz fitil almıştık o biraz rahatlatmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?