Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allahım yardımcın olsun, diş çıkarma çok zorlu bir dönem oluyor, çabucak geçsin inşallah

Günü kurtaracak şekilde basit uğraştırmayan tek çeşit yemek yapabiliyorsan yap yoksa çokta önemli değil.
Önemli olan bebiş hepimizin başına geliyor böyle şeyler merak etme.
Mesela kuru fasulye nohut tarzı şeyler ikinci günde yenilebilir onlarda hem basit hem iki günlük gidiyor.
Çabucak patlatır da kurtulur kuzu diş çıkarma dönemi benim çocuklarda da zor geçiyor.
Biz fitil almıştık o biraz rahatlatmıştı.

Geçmiş olsun. Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun

Doğum günü kutlu olsun güzel yaşları olsun.
Ailen başka şehirde mi? Biraz onlara gitsen dinlensen kafan dağılsa.

Hatsanede yatıyom
Geçmiş olsun. Ne oldu neyin var?
Doğum günü kutlu olsun miniğin. Allah hayırlı bir ömür versin

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Herkes tek tip olmak zorunda değil, herkes sıfır beden olmak zorunda değil, herkes zayıf olmak zorunda değil. Kime ne kimi ne ilgilendirir bu nasıl bir aymazlıktır akıl tutulmasıdır.
Kilolu insanlara ne gözle bakıyorlar, o zihniyette hiç kimse benimle cidden muhatap olmasın. Fiziksel özelliklere göre insanlara değer biçenlerle aynı pencereden bakmıyoruz hayata.

Dün akşam kötüydüm epey konunun devamına bakmadım, 18. sayfadan sonrasına şimdi baktım, aşmışlar kendilerini, seviyenin bu kadar düştüğüne inanamıyorum, cidden çok üzücü ve de haklısın bu kadar şekilcilik, Allah ın yarattığına bu kadar hakaret çekilecek iş değil.

Allahım yardımcın olsun, diş çıkarma çok zorlu bir dönem oluyor, çabucak geçsin inşallah
Sağol canım inşallah biran önce geçer daha çok diş var hepsini cikarsaydi da o da kurtulsa bende
Geçmiş olsun. Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun
Çok teşekkür ederim canım çok saol.
Doğum günü kutlu olsun güzel yaşları olsun.
Ailen başka şehirde mi? Biraz onlara gitsen dinlensen kafan dağılsa.
Çok teşekkür ederim canım. Aynı sehirdeyiz ama çok uzağız gitsem gidebilirim ama bende çocukta yatak seçiyoruz evimde daha rahat olduğum için hiç bir yere gitmek istemiyodum. 1 yaş aşısı var aşıyı yaptırayım bir haftalığına gidip biraz değişiklik yapayım
Geçmiş olsun. Ne oldu neyin var?

Doğum günü kutlu olsun miniğin. Allah hayırlı bir ömür versin
Teşekkür ederim canım amin inşallah rabbim hepimizin çocuğunu hayırlı kul hayırlı ümmet hayırlı evlat eylesin

Beyfendi günlük taze yemek istiyor ikinci güne kalan yemekleri yemek istemiyor. Az yapıp günlük yapmaya çalışıyorum az yapsamda illaki kalıyor yine ozaman da mırın kırın yapıyor. Hiç anlayış yok adamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…