- 27 Ağustos 2022
- 1.436
- 5.606
- 88
Benim herifte yemek secmiyor patates yemeği hariç bütün yemekleri yiyor ama taze günlük olacak. Ya inanirmisin sabahın köründe başlıyorum yemek yapmaya fırsatım olmuyor çocuktan ve akşama anca çıkartıyorum yemekleri bı geliyorym soğan dogruyorum bı geliyorum başka biseyini yapıyorum bı geliyorum başka başka derken akşam olmuş. Ne var iki gün yese bı yemeği fazla yapsamda. Kolay diye hiç sevmedigi patates yemeğini yaptim koydum ateşe pişiyor şimdi. Yanına da makarna yapicam yeter. haa birde beyfendi çorba içmiyor ama ben çocuk için mecburen yapıyorum. Onada şimdi başlasam akşama anca çıkartırım heralde makarnayida gelmesine son bir saat kala yapsam o kolay zaten. Valla gerçekten Allah yardımcımız olsun boşuna cennet annelerin ayakları altında olmamış bu cefakar
Yemek yapmayı, hamur açmayı, farklı şeyler denemeyi seviyorum. Ama yorgunken çok zor oluyor. Dışarıdan sipariş arada oluyor, o da ayar kaçarsa sağlıksız.Çalışırken de ben yapıyordum yemekleri. benden önce geldiği zamanlar oluyirdu kahvaltılık hazırlıyordu yada dışarıdan sipariş veriyordu çoğu zamanda hiçbir şey yapmıyordu. Hamile olduğumu ogrendigm zaman hemen gidip çıkışımı verdim. hamile halimle çalışıp birde yemek yapıp üstüne temizlik yapamazdim. Hafta sonu temizlige yardım edeyim bu kadın yoruluyor demiyordu. Huyla alakalı bence eşimin abisi var adamin eline her iş yakışır temizlik yemek evin tamir tadilat işleri ikisininde yetistiren aynı ana. Çocuk konusundada ofsayt adam akşam gelip bı saat oynuyor ilgileniyor sonra çekiliyor bı kenera. Bazen düşünüyorum evinde herşeye yardım edip ağzının içine baktiran kadınların altındanmi herşeyleri
Nerdesin sen he nerdesin
Gezmeler çok işe yarıyor. Denemeyle sabit
Bir Roman atasözü der kiKesinlikle haklısın canım bende arada deniyorum evde iş varsada bırakıp çıkıyorum.Hiçbir şey benden önemli değil hem gençlik geçip gidiyor valla
Eveeeet listede olup sadece beğeni yapan, beğeni bile yapmayan, az aktif olan hanımlar sebebini öğrenebilir miyim?
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Bebiş kahvaltıya ablam vardı hasta olmuş oda.Nerdesin sen he nerdesin
Herkese hayirli gunler, ben de bu ara yaptiklarimi pek yazamıyorum genel rutinler disinda bsy yaptigim da yok.biraz kendime ve aileme zaman ayirmak istedim. Kizim rahatsizlandi bugun, acile gidip geldik,istifra ediyordu. Simdi camasirlari makinaya atip hizlica evi toparliycamGünaydınnnn tatlı kadınlarEki Görüntüle 3152206
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
@fridabaci
@74FRIDA
Napcaktı iş miAktif Lora naptın kız
Sabah uyurken müge yi izleyemedi açıp onu izliyordurAktif Lora naptın kız
Musluk suyu ile bu gün maraton yapıyorlarNapcaktı iş mi
Musluk suyu ile bu gün maraton yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?