Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek yapmayı, hamur açmayı, farklı şeyler denemeyi seviyorum. Ama yorgunken çok zor oluyor. Dışarıdan sipariş arada oluyor, o da ayar kaçarsa sağlıksız.
İlk evlendiğimizde çocuk yokken işten gelip taze makarna açıyordum. Geçenlerde eşim anlatıyor yatılı okulda, askeriyede neler yediğini, dedim ben bu adama yemek beğendirmek için kırk takla atıyordum, ben kötü alıştırmışım. Şimdi bile evde biri bir şey canım çekti dese, geç saatte olsa yapıp yedirmekten mutlu olurum. Biraz da sorun bende. Eşim de zamanla daha çok yardım etmeye başladı ama 18 yılda ben çok yıprandım.

Hafta içi çalışmaktayım.
Günü kurtaracak kadar yapabiliyorum, bazen onu da yapamıyorum hafta sonuna birikiyor. Kötü örnek olmayayım da buradaki hamarat hanımlardan feyz alıyorum diyelim.

Herkese hayirli gunler, ben de bu ara yaptiklarimi pek yazamıyorum genel rutinler disinda bsy yaptigim da yok.biraz kendime ve aileme zaman ayirmak istedim. Kizim rahatsizlandi bugun, acile gidip geldik,istifra ediyordu. Simdi camasirlari makinaya atip hizlica evi toparliycam

Geçmişi okuyamadım o gaddar işim var ki nego görse yapıştırır suratıma başka yerlerime falan.

Başlıyorum bi yerden. Ablam beklenen teklifi yaptı işimi ayarlayıp geleyimde şu evi silip halılarını serelim diye

Bir halı ne kadar serilemezse o kadar seremedim Allah beterinden korusun bi türlü o gücü bulamadım. Topla yemek yap yemeği topla pilim bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…