Valla ben bi dun pek giremedimEveeeet listede olup sadece beğeni yapan, beğeni bile yapmayan, az aktif olan hanımlar sebebini öğrenebilir miyim?
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
İşte feraset işte cesaret işte fedakarlık
Geçmiş olsun neyin varHatsanede yatıyom
Uyusun yazık dinlensinKalk kız
Evet önce istiyorduk iptal ettik tayin isteyecektik ama olan olmus demekki çok sasırdım bende.Hamile misin?
Canım eşin tepki vermiyorsa sen susma tepkini ver söylemen gerekeni söyle karşındakilere. Bazı erkekler denge kuramıyor maalesef
Çok sağol canım Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun size de. Rabbin tez zamanda şifa versin insaAllah.Aklımdaydın canım bende dün gece seni soracaktım ama hastalıklarla boğuşuyoruz henüz fırsat bulamamıştım.
Söylediklerinde haklısın klasik türk erkeği hamileymişsin bi de stres de sana zarar veriyor tabi.❤
Allah ferahlık versin kalbine, eşine açıkça söyledin mi kırıldığını.
Bebiş hayırlı olsuniyi cesaret etmişsin ben asla cesaret edemezdim.:) iki bebiş zor olur diye.
Beğeni yapıp kaçanlardan biri de benEveeeet listede olup sadece beğeni yapan, beğeni bile yapmayan, az aktif olan hanımlar sebebini öğrenebilir miyim?
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@aslisc
Kutbettin
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
@74FRIDA
Yok Bi 20 dk kaldı müge in bitmesineMaraton yapacak olan arkadaşlar M Musluk SuyuAktif Lora müge izlemeniz bitti mi uyuyanlar uyandı mı neler yapacaksınız bekliyoruz
hafta sonu olsaydı maratona bende katılırdımziraaaa evin camları isyan bayraklarını çektiiii
Amin kuzucm çok şükür ağrılarım geçtiTez vakitte hayırlı şifa versin Rabbim, umarım daha iyisindir
Çok şükür bugün çıkıyorum, evden oral devam edecek tedaviBiliyorum canımbelli mi çıkış tarihin?
Canım maalesef pid yani rahim enfeksiyonuGeçmiş olsun. Ne oldu neyin var?
Doğum günü kutlu olsun miniğin. Allah hayırlı bir ömür versin
Sağol canım, rahim enfeksiyonu. Bebek olduğu için yatarak tedavi verdilerGeçmiş olsun neyin var
oh oh oh bu saate kadar camlar biterdi günün yarısı bittii yahuuuYok Bi 20 dk kaldı müge in bitmesinecam silip perde yıkarım bir de balkon temizlerim
Uyuyamadım yahu gözümü kapatınca acikiyorum biseyler geliyorMaraton yapacak olan arkadaşlar M Musluk SuyuAktif Lora müge izlemeniz bitti mi uyuyanlar uyandı mı neler yapacaksınız bekliyoruz
hafta sonu olsaydı maratona bende katılırdımziraaaa evin camları isyan bayraklarını çektiiii
Hadi başlayak ben cam silcem 10 20 dk ya başlarımUyuyamadım yahu gözümü kapatınca acikiyorum biseyler geliyorben bir miktar toparladım da müge de bitmiştir herhal M Musluk Suyu
Ama hafta sonu yine maratonluk olur benim ev ziraa yarın yarım gün 2.5 gün evde savaş var
Aaa yemek konusunda sıkıntı çıkaranları hiç anlamıyorum.Allah kadınların yardımcısı olsun.Beyfendi günlük taze yemek istiyor ikinci güne kalan yemekleri yemek istemiyor. Az yapıp günlük yapmaya çalışıyorum az yapsamda illaki kalıyor yine ozaman da mırın kırın yapıyor. Hiç anlayış yok adamda
Bu baş ağrısı da kadınlarda çok fazla olan birşey.Kafam tas olmus sanki oyle agirkiagriyor agriyor yiter diyordu hemsire koparicam diyordu
Bizimde öyle 2 gündür uykusuzum ama sabah biraz uyuduk şükür.Beğeni yapıp kaçanlardan biri de benSizin sohbetinizi çok seviyorum Nego bi belimi doğrulatmadım okul açılmış açılalı hem yoğunluk hem hastalıklar iki gecedir uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım tam ben iyileştim derken küçük hasta oldu
Anneni merak ettim şimdi NegoBenimde annem yanımda 4 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?