Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hamile misin?
Canım eşin tepki vermiyorsa sen susma tepkini ver söylemen gerekeni söyle karşındakilere. Bazı erkekler denge kuramıyor maalesef
Evet önce istiyorduk iptal ettik tayin isteyecektik ama olan olmus demekki çok sasırdım bende.
Susmadım tabiki de konu görümce terörü bu arada. Ama eşim sağolsun onlara bsy diyemediği için ne karısıyorsunuz kadına diyemediği için kötü olan ben oldum. Dün arama kayıtlarına baktım bana söyledikleri sözlerün hepsini ona söylememe rağmen bsy olmamıs gibi hepsiyle tek tek görüşüyor dün bu beni çok yıktı. Tmm bsy diyemedin ama en azından tavır yapmasını beklerdim

Çok sağol canım Allah razı olsun. Çok geçmiş olsun size de. Rabbin tez zamanda şifa versin insaAllah.
İster istemez stres yapıyorum. Ama asla hakkım helal dğldir bana bunu yasatanlara Allah'a havale ediyorum en iyi hak alıcı O'dur.
Maalesef demekten korkuyorum oldu bir kere bebiş ama tam vazgeçmişken oluvermiş

Tünaydın hanımlar

Sabah rutini şeysileri
Yerleri sildim
2 parti çamaşır astım
Mutfağı topladım
Wcler, banyo, duşakabin yıkadım
Dışarı çıktım arkadaş çocuğuna hediye aldım akşama doğum gününe gideceğim
Davetli olduğumdan yemek de yapmayacağım
Birşeyler okur&izlerim başka iş güç yapmayacağım bugun.

Gittim bay!
Öptüm say!

Beğeni yapıp kaçanlardan biri de ben Sizin sohbetinizi çok seviyorum Nego bi belimi doğrulatmadım okul açılmış açılalı hem yoğunluk hem hastalıklar iki gecedir uykusuzluktan mahvolmuş durumdayım tam ben iyileştim derken küçük hasta oldu

kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinizin yazdıklarını okudum. Kendisi yada evladı hasta alanlara RABBİM şifa versin. Eşi yada başka birileri ile arasında sıkıntı olanlara RABBİM ferahlık huzur versin. Hamile arkadaşlar sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın İNŞAALLAH

Cümlemizin işi gücü bereketi huzuru daim olsun aminnn

Yok Bi 20 dk kaldı müge in bitmesine cam silip perde yıkarım bir de balkon temizlerim

Tez vakitte hayırlı şifa versin Rabbim, umarım daha iyisindir
Amin kuzucm çok şükür ağrılarım geçti
Biliyorum canım belli mi çıkış tarihin?
Çok şükür bugün çıkıyorum, evden oral devam edecek tedavi
Geçmiş olsun. Ne oldu neyin var?

Doğum günü kutlu olsun miniğin. Allah hayırlı bir ömür versin
Canım maalesef pid yani rahim enfeksiyonu
Geçmiş olsun neyin var
Sağol canım, rahim enfeksiyonu. Bebek olduğu için yatarak tedavi verdiler

Uyuyamadım yahu gözümü kapatınca acikiyorum biseyler geliyor ben bir miktar toparladım da müge de bitmiştir herhal M Musluk Suyu
Ama hafta sonu yine maratonluk olur benim ev ziraa yarın yarım gün 2.5 gün evde savaş var

Hadi başlayak ben cam silcem 10 20 dk ya başlarım

Aaa yemek konusunda sıkıntı çıkaranları hiç anlamıyorum.Allah kadınların yardımcısı olsun.
Benim babam evde hep yemek bulunmasını isteyenlerden ama herşeyi yiyebilir bi kaç şey hariç.Eşimde öyle ben bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım.
Benimde oğlanseçiyor şimdilik biraz daha iyi eski haline göre.

Bizimde öyle 2 gündür uykusuzum ama sabah biraz uyuduk şükür.
Size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…