Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimkisi arıyor ne var ne yok anlatıyor görümce de aradı beni çemkiriyor bana kapattım suratına içindekileri içinde kalıp dert olsun dedim. Ben asla 2.3.5.7'ci kişileri asla karıstırmam gerek yok evlilik 2 kişiliktir. Eğer iki kişilik idare edemiyırsam evlenmem bile.

Kız abla denir mi görümceye bende öyle derdim. 4 tane bende görümce dğl kız kardes derdim ama idare eden taraf hep ben olmusum ilk defa ses çıkardım kocamın el birliğiyle kötü ben oldum. Kaç gündür içim içimi yiyor. Onlarla iyi anlasınca deli oluyorum en azından bir süre mesafeli olaydı. Herkes kocasıyla mutlu o bunu bilmiyor. Abim yengeme kötü davrandığında biz de 4 kızkardesiz hepimiz abimü ayrı ayrı arar söyleniriz. Ablası kardesine kızacagı yerde bana çemkiriyor beddua etmek istemiyorum Allah görüyor

Allah tez zamanda feraha çıkarsın sizi, çok üzüldüm.

Allah iyi etsin hatasını anlar inşallah

Ne endoskopisi ya ne zaman miden için gittin sen düzenli bilgi versene ulan
Kizma domdom dün gittim bugun de hemen olmaya karar verdim.

Safra ameliyatimi yapan doktora geldim dedim benim midem yaniyor bulanıyor cok kotuyum dedim oda endoskopi yapalim dedi.

Simdi odada bekliyorum bakalim. Korkuyom ben ya

Allah iyi etsin hatasını anlar inşallah
Hayır canım ne anlaması daha dün aksam bana söyleniyor hatanı görmüyorsun diyor. Evet hatasız dğlm ama yaptığı hareketin farkında dğl hala normal görüyor yaptığını

Kizma domdom dün gittim bugun de hemen olmaya karar verdim.

Safra ameliyatimi yapan doktora geldim dedim benim midem yaniyor bulanıyor cok kotuyum dedim oda endoskopi yapalim dedi.

Simdi odada bekliyorum bakalim. Korkuyom ben ya
Çok geçmiş olsun canım. Ben yaptırdım mide bulantısı yapıyor zaten boğazı uyusturuyorlar insaAllah rahat kolay geçer çok da zor bsy dğl canının acıması da çok normal olacak o kadar ama çok dğl

Hayır canım ne anlaması daha dün aksam bana söyleniyor hatanı görmüyorsun diyor. Evet hatasız dğlm ama yaptığı hareketin farkında dğl hala normal görüyor yaptığını
Herkes hersey tolore edilir ama eş hatasi edilmiyor maalesef. Seni anlıyorum gerçekten.

Sagolasin canim benim. İnşallah bende rahatlıkla atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…