- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Ay yok artiiik tam ben yazıyordum bitti mi i işlerin diyeHavadan karadan desteğe ihtiyacım varAktif Lora ve diğer yoldaşlar işler beni bekliyor
Benimkisi arıyor ne var ne yok anlatıyor görümce de aradı beni çemkiriyor bana kapattım suratına içindekileri içinde kalıp dert olsun dedim. Ben asla 2.3.5.7'ci kişileri asla karıstırmam gerek yok evlilik 2 kişiliktir. Eğer iki kişilik idare edemiyırsam evlenmem bile.Görümceyi evliliğinizin dışında bırak.Ben abla derdim ama o da aynı annesi kılıklı çıktı.
Görümcede kimmiş yahu evlilik bu.Iki kişi arasında olacak bu insanlar kendini ne zannediyor anlamıyorum bende de aynılarından varda
@Saricivcivcikcik in yorumuna kesinlikle katılıyorum evliliğe 40 kişi dahil olmaya kalkışınca çook zorlaşıyor.
Olmaz öylesi..
Allah tez zamanda feraha çıkarsın sizi, çok üzüldüm.Konu görümceler. Ve kaç gündür neden bu kadar içerlendim az da olsa söyleyeyim(gururum inciniyor söylediğimde) eşim hırpaladı beni ve dün aksam öğrendim ki (ilahi Rabbim insanı konusturur böyle) kayınvalidem nolmus geçen bizim komsunun kocası da böyle yapmıs demiş diyor bana ve eşim benden eski sıcaklığımı bekliyor. Sıcak davranmayınca yine beni suçluyor huzursuzluk çıkarıyon diyor ben ortamı yumusattıkça. Yaşadığım şeyler basit dğl dedim. Hamileyim onun da psikolojisi bebeğe bile sevinemedim kızıma sağlıkla annelik edemedim 3 4 gün Rabbim çıkarsın onlardan. Şu yürek soğukluğuna o kadar ihtiyacım var ki. İnnnnnsaAlllllaaaaahhhhh diyorum dedijlerinize.
Çok sağolun yazdıklarınız için
Allah iyi etsin hatasını anlar inşallahBenimkisi arıyor ne var ne yok anlatıyor görümce de aradı beni çemkiriyor bana kapattım suratına içindekileri içinde kalıp dert olsun dedim. Ben asla 2.3.5.7'ci kişileri asla karıstırmam gerek yok evlilik 2 kişiliktir. Eğer iki kişilik idare edemiyırsam evlenmem bile.
Kız abla denir mi görümceye bende öyle derdim. 4 tane bende görümce dğl kız kardes derdim ama idare eden taraf hep ben olmusum ilk defa ses çıkardım kocamın el birliğiyle kötü ben oldum. Kaç gündür içim içimi yiyor. Onlarla iyi anlasınca deli oluyorum en azından bir süre mesafeli olaydı. Herkes kocasıyla mutlu o bunu bilmiyor. Abim yengeme kötü davrandığında biz de 4 kızkardesiz hepimiz abimü ayrı ayrı arar söyleniriz. Ablası kardesine kızacagı yerde bana çemkiriyor beddua etmek istemiyorum Allah görüyor
Kizma domdomNe endoskopisi ya ne zaman miden için gittin sen düzenli bilgi versene ulan
Hayır canım ne anlaması daha dün aksam bana söyleniyor hatanı görmüyorsun diyor. Evet hatasız dğlm ama yaptığı hareketin farkında dğl hala normal görüyor yaptığınıAllah iyi etsin hatasını anlar inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Ben yaptırdım mide bulantısı yapıyor zaten boğazı uyusturuyorlar insaAllah rahat kolay geçer çok da zor bsy dğl canının acıması da çok normal olacak o kadar ama çok dğlKizma domdomdün gittim bugun de hemen olmaya karar verdim.
Safra ameliyatimi yapan doktora geldim dedim benim midem yaniyor bulanıyor cok kotuyum dedim oda endoskopi yapalim dedi.
Simdi odada bekliyorum bakalim. Korkuyom ben ya
Herkes hersey tolore edilir ama eş hatasi edilmiyor maalesef. Seni anlıyorum gerçekten.Hayır canım ne anlaması daha dün aksam bana söyleniyor hatanı görmüyorsun diyor. Evet hatasız dğlm ama yaptığı hareketin farkında dğl hala normal görüyor yaptığını
Sagolasin canim benim. İnşallah bende rahatlıkla atlatirimÇok geçmiş olsun canım. Ben yaptırdım mide bulantısı yapıyor zaten boğazı uyusturuyorlar insaAllah rahat kolay geçer çok da zor bsy dğl canının acıması da çok normal olacak o kadar ama çok dğl
Amin canım Allah razı olsun. Çok teşekkür ederimAllah tez zamanda feraha çıkarsın sizi, çok üzüldüm.
İnsaAllah canımSagolasin canim benim. İnşallah bende rahatlıkla atlatirim
Kilolu konuyu okuyodum öğürdüm geldim
Öyle canım gerçekten.Herkes hersey tolore edilir ama eş hatasi edilmiyor maalesef. Seni anlıyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?