- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Evet canım durumun çok zor gerçekten allah yardımcın olsun. Her zaman aklıma geliyorsun. Ben geldiğimde sıcak bir çorba buluyorum en azından mutlaka. Hiçbir şey yapamasa malzeme olmasa dışarı çıkamasa bir makarna yapıyor ya da evdekilerle hamur filan kızartıyor. Kızımın da karnını doyurmuş oluyor.
Bazen hep beraber yiyoruz ben çok mutlu oluyorum, her zaman kayınbabam filan gelmiyor rahatsız etmemek için kadın gidip bir de kendi evinde yapıyor. Hakkını ödeyemem kendisinin Allah razı olsun.
İyiyim cnm çok şükür durumlar da stabilSen nasıl oldun canım? Durumlar nasıl?
Maşallah ellerine sağlıkBirisi bana maşallah falan demiyor mu gi o kadar parcalandim,uçtum,surundum
yaaa ne güzelmasallah Allah bozmasın dirliginizi tosiam:) ama işte insanın içinden gelecek. mesela sizin gibi ayni mesafede yasasak kaynanamla eminim ben biz esimle bosanirdik böyle zorlanıyorum söyleniyorum ama en azından evliliğim dış minnaklar tarafından tehlike altında değil
Allah hayırlısını versin:) kiyamam sana üzülme benim içinanam bile senin kadar düşünmüyo beni beybi Allah razı olsun
Birisi bana maşallah falan demiyor mu gi o kadar parcalandim,uçtum,surundum
Ellerine sağlık canım Massallah benimki 5 dakika sonra eski haline dönüyor valla hiç düzeltmemis gibi oluyorBirisi bana maşallah falan demiyor mu gi o kadar parcalandim,uçtum,surundum
MeşalllahhhhhhhBirisi bana maşallah falan demiyor mu gi o kadar parcalandim,uçtum,surundum
Kasiyim nazarlar çıksın vallaMeşalllahhhhhhhtü tü tü tüüü totonu kaşı
Şamdan pabucu yarım çık dışarıya oynayalım. Nerelerdesin, ise başladın, gittin
Nasıl olsun.İyiyim cnm çok şükür durumlar da stabil
Sen nasılsın
Allah bildiği gibi yapsın zaten senin o kaynanayı
Hangimizinkini gecirmiyorlar kiNasıl olsun.
Çocuklar çocuklar çocuklar. Hayatımı ele geçirdiler resmen
Biz ev hanimligina devam. Bazen düşünüyorum da çalışsaymışım benden olmazmış yani. Seni tebrik ederimvalla türk sanat müziği gibi oldumkendimi arayıp bulamıyorum
sen napiyosun kuzum:) nasıl gidiyo
Biz ev hanimligina devam. Bazen düşünüyorum da çalışsaymışım benden olmazmış yani. Seni tebrik ederim
Oturma odası temizlendi dip köşe kızlar yerler silim silim silindi. Koltuklar silim silim silindi. Halı değişti. Uçlar havada kaldı ağır kaldirmam yasak
Yok vallaha anlık. Bir saatlik maraton sonucu sadece bu evi b.k götürüyor bı burası temiz
valla ben de gülüyorumanarşik ruhlu çocuğum benim
Allah kavuştursun. Kız sen bizim tosia mısınEvet canım bedelli :)) amin teşekkürler
Hoşgeldin devezedeHelööö.
Evimi dip kose sildim.süpürdüm.aynalar.tozlar bitti.
Mutfak dolaplarını tezgahını sildim
Banyolar yıkandı.
Çamaşır serildi.
Bulaşık çalıştı
Tekrar çamaşır serildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?