Düzenli Evimiz & Hayatımız

yaaa ne güzel masallah Allah bozmasın dirliginizi tosiam:) ama işte insanın içinden gelecek. mesela sizin gibi ayni mesafede yasasak kaynanamla eminim ben biz esimle bosanirdik böyle zorlanıyorum söyleniyorum ama en azından evliliğim dış minnaklar tarafından tehlike altında değil
Allah hayırlısını versin:) kiyamam sana üzülme benim için anam bile senin kadar düşünmüyo beni beybi Allah razı olsun

Allah bildiği gibi yapsın zaten senin o kaynanayı

valla türk sanat müziği gibi oldum kendimi arayıp bulamıyorum
sen napiyosun kuzum:) nasıl gidiyo
Biz ev hanimligina devam. Bazen düşünüyorum da çalışsaymışım benden olmazmış yani. Seni tebrik ederim

Biz ev hanimligina devam. Bazen düşünüyorum da çalışsaymışım benden olmazmış yani. Seni tebrik ederim

evi görsen kesin tü Allah kahretmesin seni dersin ama

çalışırken ekstra yoruluyo insan ama daha rutine dönüyo işler:) öbür türlü hep evdeyim diye bi düzenim yoktu :)

Oturma odası temizlendi dip köşe kızlar yerler silim silim silindi. Koltuklar silim silim silindi. Halı değişti. Uçlar havada kaldı ağır kaldirmam yasak

Kız sen daha geçen gün silmedin mi koltukları, deli ya, böyle yaparsan o kadar bebeyle halin kalmaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…