- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Benim de halılar bir felaketoturma odamın halısına dün hem ayran hem kola döküldü, hafta içi de çay dökülmüştü
Vikingin çok amaçlı temizleyicisi süper leke çıkartıyor allahtan
az önce oğlum dolaptan zeytin kavanozunu getirip salon halisina defalarca kez atmak suretiyle halimi zeytin suyu yaptı hep
seni çok iyi anlıyorum tosiama ben silmicem pisligimde bogulmayi tercih ediyorum suan
Kettle kullanıyorum ben bir o durur tezgahta, baharatlık bir de tahta kaşıklık :))
İyiymiş o ya, bizim kettle dolapta da, Semaver, filtre kahve, baharatlık, kaşıklık, tüm tezgah bitti. Daha Türk kahve makinasını koymuyorumValla özendim sade tezgaha
Aayyyy yağlıdır o da bir de
Yaa bakma gündüzleri kaynanam kıza bakmaya gelmese ben de yapmam hiçbir şey. Ama işte çocuk var geziyor, yerde ne bulursa ağzına atıyor temizlemeden de olmuyor maalesef
Kaynanam da sağolsun çok özgür yetiştirme taraftarı çocuğu
Geldiğimde her yerden kraker, kek parçaları filan topluyorum
benimki muz yicem diye ağlar. eline verirsin çiğner cigner haliya ya da koltuğa tükürür sonrada iyice sıvar eliyleneden?? çünkü ben temizlik yapıp onla oynamıyorum diye
Kek attım fırına poğça yapıyorum amaçsızca
Kek attım fırına poğça yapıyorum amaçsızca
Eki Görüntüle 2575632
Benim normalde de en çok bu kadar eşya olur, kettle i bile tutmam pek tezgahta kahve çay içmiyorsak. Çaydanlık da bırakmam. Öyle bomboş hoşuma gidiyor
benimki muz yicem diye ağlar. eline verirsin çiğner cigner haliya ya da koltuğa tükürür sonrada iyice sıvar eliyleneden?? çünkü ben temizlik yapıp onla oynamıyorum diye
Hosuna gitmez mi hiç, hep minimal yasam istiyorum deyip, nerede çiçekli böcekli bir şey görsem alıp geliyorum
Bende bi çuval var :) gonderiyim hemenUnunuz var mı la unum bitti
Ayy benim de dolapların içi onlarla dolu, çeyiz çeyiz diye diye doldurmuşum gerekli gereksiz bir ton şey dağıtıyorum sağa sola sürekli
Oof of
Allah yardımcın olsun kuzum. Hafta içi benim yine kaynanam çok kirlendiyse şöyle bir süpürüyor evi. Fazla dağınıklığı topluyor sağolsun.
Dağıttıklarının yerine almazsan bu is tamam
HoşgeldinGünaydınnnn
Sünnet olana ne denir bilmiyorum.Kızlar benim bu hafta ki temizlik planım böyle, her gün bir yeri yapmam lazım çünkü ara tatil de sünnet olacak yavrum.
Çok ayrıntılı olmayacak çünkü çok kirli değil, sadece üstten temizlik, düzen
Katılmak isteyen olursa diye planımı yazayım
Pazartesi : Mutfak (dolapları silicem, halısını, biriken kavanozları geri dönüşüme atıcam, cam silerim belki birde)
Salı: Oturma odası koltuklarını yıkıycam, cam silicem
Çarşamba : Çocuk odasını yaparım
Perşembe : Yatak odasını
Cuma : Salonu
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
@terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@enenisa
D Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@ByNkoaLa
@Elalis
@malii
@s i d e l y a
Çok ihtiyacın var zaten, hemen alAaaaa ne güzel cnm yaa araştırma yapıyım bende alıyım
O ne ki, ben tam anlayamadım.Anlık tezgah fotosu, çocukları dışarı çıkarıyordu beyim, o yüzden yeni çektim.
@Anka Eki Görüntüle 2575600
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?