Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de halılar bir felaket oturma odamın halısına dün hem ayran hem kola döküldü, hafta içi de çay dökülmüştü
Vikingin çok amaçlı temizleyicisi süper leke çıkartıyor allahtan

az önce oğlum dolaptan zeytin kavanozunu getirip salon halisina defalarca kez atmak suretiyle halimi zeytin suyu yaptı hep

seni çok iyi anlıyorum tosi ama ben silmicem pisligimde bogulmayi tercih ediyorum suan

az önce oğlum dolaptan zeytin kavanozunu getirip salon halisina defalarca kez atmak suretiyle halimi zeytin suyu yaptı hep

seni çok iyi anlıyorum tosi ama ben silmicem pisligimde bogulmayi tercih ediyorum suan

Aayyyy yağlıdır o da bir de
Yaa bakma gündüzleri kaynanam kıza bakmaya gelmese ben de yapmam hiçbir şey. Ama işte çocuk var geziyor, yerde ne bulursa ağzına atıyor temizlemeden de olmuyor maalesef
Kaynanam da sağolsun çok özgür yetiştirme taraftarı çocuğu
Geldiğimde her yerden kraker, kek parçaları filan topluyorum

Kettle kullanıyorum ben bir o durur tezgahta, baharatlık bir de tahta kaşıklık :))

İyiymiş o ya, bizim kettle dolapta da, Semaver, filtre kahve, baharatlık, kaşıklık, tüm tezgah bitti. Daha Türk kahve makinasını koymuyorum Valla özendim sade tezgaha

İyiymiş o ya, bizim kettle dolapta da, Semaver, filtre kahve, baharatlık, kaşıklık, tüm tezgah bitti. Daha Türk kahve makinasını koymuyorum Valla özendim sade tezgaha

Benim normalde de en çok bu kadar eşya olur, kettle i bile tutmam pek tezgahta kahve çay içmiyorsak. Çaydanlık da bırakmam. Öyle bomboş hoşuma gidiyor

benimki muz yicem diye ağlar. eline verirsin çiğner cigner haliya ya da koltuğa tükürür sonrada iyice sıvar eliyle neden?? çünkü ben temizlik yapıp onla oynamıyorum diye

benimki muz yicem diye ağlar. eline verirsin çiğner cigner haliya ya da koltuğa tükürür sonrada iyice sıvar eliyle neden?? çünkü ben temizlik yapıp onla oynamıyorum diye

Oof of
Allah yardımcın olsun kuzum. Hafta içi benim yine kaynanam çok kirlendiyse şöyle bir süpürüyor evi. Fazla dağınıklığı topluyor sağolsun.

Eki Görüntüle 2575632
Benim normalde de en çok bu kadar eşya olur, kettle i bile tutmam pek tezgahta kahve çay içmiyorsak. Çaydanlık da bırakmam. Öyle bomboş hoşuma gidiyor

Hosuna gitmez mi hiç, hep minimal yasam istiyorum deyip, nerede çiçekli böcekli bir şey görsem alıp geliyorum

Su kedilerin ve çocukların masum intikamları güldürüyor beni ya

Oof of
Allah yardımcın olsun kuzum. Hafta içi benim yine kaynanam çok kirlendiyse şöyle bir süpürüyor evi. Fazla dağınıklığı topluyor sağolsun.

valla ben eve geliyorum her yer her yerde yiyip içip herşeyi olay yerinde bırakmışlar evde yemek yok falan evi toplayip yemek yapıp yiyene kadar pilim bitiyo:) yakındır isyan bayrağını çekip tabak çanak ne varsa kirmam:)

ne güzel az çok biseylerin ucundan tutuyomus kaynanan:) benimki sadece huzur bozmak için kaldırır totosunu ona yönelik iş tutar

Yapılan işler
Sabah fırının içini temizledim
Tepsileri yıkadım
Ekmekligimi yıkadım temizledim
Kahvaltı için börek yaptım yedik
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
Mutfak antre süpürüldü
Labobolar çamaşır suyu cifle temizlendi
Şimdi gezme zamanı
Yarın bir sürü bir sürü iş yapicam maratona benle girmek isteyen varsa bir fırttt alabilirim

Hoşgeldin
De ask olsun sen beni niye etiketlemiyon? Küstük mü
Sünnet olana ne denir bilmiyorum. Gözünüz aydın olsun diyeyim en iyisi
Aaaaa ne güzel cnm yaa araştırma yapıyım bende alıyım
Çok ihtiyacın var zaten, hemen al
Anlık tezgah fotosu, çocukları dışarı çıkarıyordu beyim, o yüzden yeni çektim.
@Anka Eki Görüntüle 2575600
O ne ki, ben tam anlayamadım.
Gözlerim kamaştı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…