Bir şey olmadi değil mi
yüzüm kizardi ben tezgaaaami toplamaya gidiyomAnlık tezgah fotosu, çocukları dışarı çıkarıyordu beyim, o yüzden yeni çektim.
@Anka Eki Görüntüle 2575600
topik accaam TEMBEL VE DAGINIK HAYATIMIZ diye buranin yarisi gelirTitiz ama tembel olanlar el kaldırsın mı
Neyse 2 oda bitti, 3.odada benim bey
Ben de mutfak, çamaşır öyle oyalanıp duruyorum
Buna çok güldüm ya.aklima geldikçe gülerim dahaUnunuz var mı la unum bitti
Veririz ayıp ettinBenim de uzadı bıyıklar valla eşim dalga geçiyor artık. Bir gün de bıyık ödevi gelsin olmazsa
Bayıldım boş tezgah,
Yedi yediyerim olsa dk durmicam inan negom. ama evde koyacak yer yok
iyi yapmışsın o zamanne manyaklar var ya te Allah'ım forum bazen işsizler tayfasi yüzünden çok sıkıntılı oluyo
o da ban yemis mi peki
Olmuyor olmuyor çiçek gibi
Off offf ne olacak böyle cespırKespır topigi her gun ziyaret edip yazmaya korkuyordu negocan
O tarafı da atıyorum bekleDepresyona sokmayın benisizin cay kahve makinalarınız nerede duruyor allah aşkına
Ben sevmem canım, ilk zamanlar koyardım bir şeyler, şimdi her şey batıyor gözümeİyiymiş o ya, bizim kettle dolapta da, Semaver, filtre kahve, baharatlık, kaşıklık, tüm tezgah bitti. Daha Türk kahve makinasını koymuyorumValla özendim sade tezgaha
Ama çaydanlığın kulpları simetrik durmuyorEki Görüntüle 2575632
Benim normalde de en çok bu kadar eşya olur, kettle i bile tutmam pek tezgahta kahve çay içmiyorsak. Çaydanlık da bırakmam. Öyle bomboş hoşuma gidiyor
Cok gecmis olsun bonusum , bende dun bi kucuk sogan yidimHasta oldum terliğim ❤ gece bakardım şarjım yoktu
Apartman toplantisi veya yonetici ile cozume gidebilirsiniz veya dediginiz gibi usttekiyle samimi bir komsu bu isi halleder.. usttekini bir gun kahveye cagirin karsidakiyle birlikte konu konuyu acar kendinizde ilimli samimi sevimli olacak sekilde soyleyebilirsiniz..allah kolaylik versinEve taşınalı 2 ay oldu sıkıntılı komşu modu olmak istemiyorum. Zaten gündüz yapılan sese de itirazım yok ama belli bir saatten sonra ayar oluyorum.
İlk zamanlar sabahın 7 sinde merdivenlerde şakkıdı şakkıdı indiği terliklerine uyanırdım sonrada aşırı gürültü olayı başladı. Biz evde 2 kişiyiz evimiz sakin ondan mı bana çok gürültü geliyor diye düşündüm bir süre de bariz tepki yok diye ayarları kaçıyor bunların.
Karşı komşum denk gelince konuşucam o yakınen tanıyor durduk yere zıt olmaya gerek yok ama duruma göre tedbir almaları için konuşucam
Wuuuu tezgaha baak
Hayirli tezkereler Allah kavustursunBenimki de haftaya pazar askere gidiyor, salı gününden almış izni. Iyi dedim hafta içi ben işteyken portmantoyu temizlersin, mutfak dolaplarını silersin.
Ayy ayni benim.oglan..eline muz veriyom bi bakiyom muz yok haliya yedirmis sivamis coktanbenimki muz yicem diye ağlar. eline verirsin çiğner cigner haliya ya da koltuğa tükürür sonrada iyice sıvar eliyleneden?? çünkü ben temizlik yapıp onla oynamıyorum diye
Hoş buldum canımHoşgeldin
De ask olsun sen beni niye etiketlemiyon? Küstük mü
Sünnet olana ne denir bilmiyorum.Gözünüz aydın olsun diyeyim en iyisi
Çok ihtiyacın var zaten, hemen al
O ne ki, ben tam anlayamadım.
Gözlerim kamaştı da
Aş yok kızlar ne yiyip icecez siz ne yapıyorsunuz bugün .
Hoş buldum canım
Canım kadın ahlaklı biri olsa zaten bunu yapmaz ki, ne olur umursama, sen planına temiz kalbinle odaklan, Allah elbet onların ayağına dolar yolundan çekilirler, hiç merak etme sen. Çocuklarınla huzurlu bir hayatın olacak ben inanıyorumNego hosgeldin canim ,valla ozledik seni
Birinin temizlik konusunda bizi durtmesine pek alismisiz napalim senin yoklugun bize cok koyuyor
Onumuzde temmuz ayinda sinav var, kadrolu memurluk icin hakkimi deneyecegim hakkimda hayirlisi olsun..
Kadin icinse cok arsiz cok yuzsuz ,ar dsmari yirtilmis firlamalardan,cok edepsiz nerdeyse yaptiklarin ovunecek taa oyle egolu.. onun eside devlet memuru ,tayinciler yani yasadigim yerle bi baglari yok.. kadin izmir karsiyakali ama bu demek degilki tum karsiyakalilar tuu kaka, her memleketin iyiside var kotusude Allah kari koca bunlari islah etsin ne diyeyim.. akran cocuklarimiz var onlara nasilda kotu ornek oluyorlar farkindalar mi acaba?! Esimde ona buna kaymaya pek meyilliymis ,pek merakliymis hersey karsilikli sonucta ,, hic bisey tek tarafli degil..neyse artik zerre umrum degil ,icimde bi nefreti vardi o da bitti . Tamamen nötr oldum..cokda iyi oldu artik
Bu arada hayirli olsun sunnetiniz masallah
Bayıldım koltuğuna ya
Ellerine sağlık içim açıldıOturma odası temizlendi dip köşe kızlar yerler silim silim silindi. Koltuklar silim silim silindi. Halı değişti. Uçlar havada kaldı ağır kaldirmam yasak
Kız sen bu makinanın yıkadığını beğenmez elinde kendin yıkarsın halılarıEki Görüntüle 2575646 soyle bir tane halı yıkama makinem olsamahallenin tüm halılarını yıkarım paraya para demem
mavitosbik07 diğer tarafı tezgahın, o semaver de fazla aslında, yeni koymuştum
Eki Görüntüle 2575657
Şu söz çok hoşuma gitmişti benim ' Allah bozmaz mutluluğu, insanlar bozar' diyeAllah bozmasın dirliginizi tosiam:
Ayy bayılazaamMasallah kız, ne güzel büyük tezgahbenim öyle olsa hamur yoğurma makinası, tost makinası dizerim valla
Ayyy öldürecek beniBu kadar maşallah aldım daha ben temizlik yapamam kızlar. Demek çok yapmışım Yeter
Ayy bayılazaambenim değil ki ev kuzum, kendi evim olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?