Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de uzadı bıyıklar valla eşim dalga geçiyor artık. Bir gün de bıyık ödevi gelsin olmazsa
Veririz ayıp ettin
Bayıldım boş tezgah,
yerim olsa dk durmicam inan negom. ama evde koyacak yer yok

iyi yapmışsın o zaman ne manyaklar var ya te Allah'ım forum bazen işsizler tayfasi yüzünden çok sıkıntılı oluyo

o da ban yemis mi peki
Yedi yedi
Eki Görüntüle 2575618

Allahım inşallah mutfak dolaplarının kiri ve parmak izleri belli olmaz amin
Olmuyor olmuyor çiçek gibi
Kespır topigi her gun ziyaret edip yazmaya korkuyordu negocan
Off offf ne olacak böyle cespır
Depresyona sokmayın beni sizin cay kahve makinalarınız nerede duruyor allah aşkına
O tarafı da atıyorum bekle
İyiymiş o ya, bizim kettle dolapta da, Semaver, filtre kahve, baharatlık, kaşıklık, tüm tezgah bitti. Daha Türk kahve makinasını koymuyorum Valla özendim sade tezgaha
Ben sevmem canım, ilk zamanlar koyardım bir şeyler, şimdi her şey batıyor gözüme
Eki Görüntüle 2575632
Benim normalde de en çok bu kadar eşya olur, kettle i bile tutmam pek tezgahta kahve çay içmiyorsak. Çaydanlık da bırakmam. Öyle bomboş hoşuma gidiyor
Ama çaydanlığın kulpları simetrik durmuyor

Hasta oldum terliğim ❤ gece bakardım şarjım yoktu
Cok gecmis olsun bonusum , bende dun bi kucuk sogan yidim hasta olmamak icin.ise yaradi sanirim
Apartman toplantisi veya yonetici ile cozume gidebilirsiniz veya dediginiz gibi usttekiyle samimi bir komsu bu isi halleder.. usttekini bir gun kahveye cagirin karsidakiyle birlikte konu konuyu acar kendinizde ilimli samimi sevimli olacak sekilde soyleyebilirsiniz..allah kolaylik versin
Wuuuu tezgaha baak
70 cmlik tezgaha sahibim cok kiskandim ☘ eski evlerin kucuk mutfaklari..170 m2 evde oturuyom.mutfak döt kadar tezgah yok acayip bi ev,esimi ikna edememekle birlikte oturmaya devam
Benimki de haftaya pazar askere gidiyor, salı gününden almış izni. Iyi dedim hafta içi ben işteyken portmantoyu temizlersin, mutfak dolaplarını silersin.
Hayirli tezkereler Allah kavustursun
benimki muz yicem diye ağlar. eline verirsin çiğner cigner haliya ya da koltuğa tükürür sonrada iyice sıvar eliyle neden?? çünkü ben temizlik yapıp onla oynamıyorum diye
Ayy ayni benim.oglan..eline muz veriyom bi bakiyom muz yok haliya yedirmis sivamis coktan ortude seremedim oglan tutmuyo ,haliyla irtibati kesilsin istemiyi sanirsam

Hoş buldum canım hayırlı oldun denir galiba bilmiyorum
Anam yokk mı kız etiket, niye küseyim sana tövbe estağfurullah
Parmağın kırıkken çıkarmıştım ya öyle kalmıştır

Nego hoşgeldin ban güzeli
Hoş buldum canım
Canım kadın ahlaklı biri olsa zaten bunu yapmaz ki, ne olur umursama, sen planına temiz kalbinle odaklan, Allah elbet onların ayağına dolar yolundan çekilirler, hiç merak etme sen. Çocuklarınla huzurlu bir hayatın olacak ben inanıyorum
Bayıldım koltuğuna ya

Oturma odası temizlendi dip köşe kızlar yerler silim silim silindi. Koltuklar silim silim silindi. Halı değişti. Uçlar havada kaldı ağır kaldirmam yasak
Ellerine sağlık içim açıldı
Eki Görüntüle 2575646 soyle bir tane halı yıkama makinem olsa mahallenin tüm halılarını yıkarım paraya para demem
Kız sen bu makinanın yıkadığını beğenmez elinde kendin yıkarsın halıları üstüne birde makinayı yıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…