Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet canım durumun çok zor gerçekten allah yardımcın olsun. Her zaman aklıma geliyorsun. Ben geldiğimde sıcak bir çorba buluyorum en azından mutlaka. Hiçbir şey yapamasa malzeme olmasa dışarı çıkamasa bir makarna yapıyor ya da evdekilerle hamur filan kızartıyor. Kızımın da karnını doyurmuş oluyor.
Bazen hep beraber yiyoruz ben çok mutlu oluyorum, her zaman kayınbabam filan gelmiyor rahatsız etmemek için kadın gidip bir de kendi evinde yapıyor. Hakkını ödeyemem kendisinin Allah razı olsun.

Nego hosgeldin canim ,valla ozledik seni
Birinin temizlik konusunda bizi durtmesine pek alismisiz napalim senin yoklugun bize cok koyuyor
Onumuzde temmuz ayinda sinav var, kadrolu memurluk icin hakkimi deneyecegim hakkimda hayirlisi olsun..
Kadin icinse cok arsiz cok yuzsuz ,ar dsmari yirtilmis firlamalardan,cok edepsiz nerdeyse yaptiklarin ovunecek taa oyle egolu.. onun eside devlet memuru ,tayinciler yani yasadigim yerle bi baglari yok.. kadin izmir karsiyakali ama bu demek degilki tum karsiyakalilar tuu kaka, her memleketin iyiside var kotusude Allah kari koca bunlari islah etsin ne diyeyim.. akran cocuklarimiz var onlara nasilda kotu ornek oluyorlar farkindalar mi acaba?! Esimde ona buna kaymaya pek meyilliymis ,pek merakliymis hersey karsilikli sonucta ,, hic bisey tek tarafli degil..neyse artik zerre umrum degil ,icimde bi nefreti vardi o da bitti . Tamamen nötr oldum..cokda iyi oldu artik

Bu arada hayirli olsun sunnetiniz masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…