- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Yok hiç almıyorum beğendiğim şeyleri bile. Çünkü bizim evin yıkılıp taşınma durumumuz var kendime yük etmeyeyim diye bekliyorum durumların belli olmasını :))
valla ben eve geliyorum her yer her yerdeyiyip içip herşeyi olay yerinde bırakmışlar evde yemek yok falan evi toplayip yemek yapıp yiyene kadar pilim bitiyo:) yakındır isyan bayrağını çekip tabak çanak ne varsa kirmam:)
ne güzel az çok biseylerin ucundan tutuyomus kaynanan:) benimki sadece huzur bozmak için kaldırır totosunu ona yönelik iş tutar
Çok ihtiyacın var zaten, hemen al
Psikolojik Deliii canım gözünüz aydın olsun. Allah vatana millete hayırlı bir evlat etsin. Ömrü uzun bereketli olsun.
Sen nasıl oldun canım? Durumlar nasıl?
Itiraf et bunu önceden çekmiştim değil mi
Yok vallaha anlık. Bir saatlik maraton sonucu sadece bu evi b.k götürüyor bı burası temizItiraf et bunu önceden çekmiştim değil mi
Banane banane öncesi ve sonrası yapsaydınYok vallaha anlık. Bir saatlik maraton sonucu sadece bu evi b.k götürüyor bı burası temiz
Su kedilerin ve çocukların masum intikamları güldürüyor beni ya
Şamdan pabucu yarım çık dışarıya oynayalım. Nerelerdesin, ise başladın, gittinvalla ben de gülüyorumanarşik ruhlu çocuğum benim
İşe başlamaz olur mu yardiriyorrŞamdan pabucu yarım çık dışarıya oynayalım. Nerelerdesin, ise başladın, gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?